Västerås

Blev en hel dag i grannstaden v-ås idag med Victor, Veronica å söta Gabriel. De va mycket trevligt! Hittade bara en bh till mig men en del till vårat hem på Ikea! Blir en tripp snart igen till Ikea då vi ska handla sko grej till min garderob! Ikväll blir de mys middag på grappa! Mums!

Semester dag nr2, ljuvligt!

God morron! Så skönt det är att vara ledig, ligger fortfarande kvar i sängen!:) Vaknade när Robin åkte på möte vid halv 10 då blev det lite super mario!:) Men tror nog han kommer hem snart så jag ska bege mig in i duschen sen åker vi ut till landet å får lunch av mor!:)

nintendo wii

Fan vad kul det är! Har spenderat större delen av kvällen framför tvm! Va över hos Viktor å Veronica å lånade super Mario å en till kontroll! Nu blir de mys å sängen å kika på sport från hela året!

Hejhej!

God morgon! Nu har min man bredvid mig vaknat nu väntar vi bara så att mannen i soffan också ska vakna så vi kan gå på mellandagsrean!:-) fast tror nog att det är jag som väntar mest!:-) Igår blev det för fest hemma hos Marie å Kristina, Skit fin lägenhet har dom flyttat in i. Jag vill ha!:-) sen blev det utgång på Harrys, de va trevligt! Å på vägen hem blev det mat på corner. Mums! Men jävlar vad jag frös när vi gick hem!

god jul!

God jul! Sitter nu så sista stället för dagen å firar jul. Har precis ätit klart sista jul maten. Nu tänker jag inte äta de fönns om typ 1 år igen!:-) nu ska jag dricka grogg sen hem å spela nintendo som jag fick av älskling i julklapp!

Vill ha semester nu..:)

Har äntligen kommit hem från en heldag på jobbet.. Nu vill jag ha semester!! Vill kunna sova på morgonen utan att nån klockan ringer å stör än när man sover som skönast! Å kunna ta det lugnt på morgonen när man gör sig i ordning.. Kunna träna när man vill.. Nää jag måste fan ta mig ner till gymmet idag!! Har fullbokat hela veckan så idag är ett måste!! 3 jobbdagar kvar.. Sen ledig i 10 dagar!!!:D

Trött..

Oj vad man inte är van vid att ha ett barn sova i samma rum som oss.. Det blev inte många timmars sömn i natt!:) Varje gång Gabriel rörde sig eller andades lite högt så vaknade vi.. Men han sov iaf hela natten, vaknade inte fönns halv 8 å hade inte jag varit pigg då så hade han sovit vidare bredvid oss! Men vi gick upp å åt lite frukost å busade här hemma ett tag, sen vid 10 tänkte vi ta en liten promenad ner till stan men när vi kom dit så kom vi på att stan öppnade ju inte fönns klockan 12 idag.. Så vi hade gått i minst 2 meter hög snö å massa blåst med vagn i onödan.. Handlade lite på hemköp sen gick vi hem igen.. Fast det va ju skönt med en liten promenad iaf!:) Men jäklar va snäll han har varit hela helgen.. Inte en gång har han varit ledsen eller gnällt! Nu håller vi på å bakar lite julgodis! Mums!:) Bara 4 dagar kvar å jobba sen är vi lediga! Så skönt!! Nu är det nedräkning! Jag vill vara ledig nu!!:)

barn sover!

Sitter nu i soffan å kikar på jul godis! Funderar på å baka de i morgon. Har åkeri gjort förut men älskling fick nå ryck att vi skulle göra å sen ta med å bjuda alla på jul afton. Så varför inte!:-) Nu ligger Gabriel i sovrummet å sover. Super duktig kille! Gav han nappflaskan vid halv 7 å när den va slut fick han nappen sen sov han! Hoppas han sover hela natten å inte vaknar allt för tidigt i morgon!:-)

Lax å potatismos

Sådär har precis ätit. Å gott va de också!:-) nu diskar Robin å jag väntar på att vi ska kika film. Blir nog lite glögg till filmen också! Skulle ha tränat idag men motivationen har inte kommit helt tillbaka efter min förkylning! Men i morgon blir de fotbolls träning! Nu film!

Tre kronor!

Har precis kikat klart på ett avsnitt av Tre kronor.. skit bra ju!:) Helgen har varit ganska lugn å bra! I fredags direkt efter jobbet typ kom några jobbarkompisar hit å vi drack lite å snackade skit innan vi begav oss till bussen som tog oss till Hallstahammar för att äta julbord, se lite show, dricka öl å dansa! Super trevligt var det! Kom hem typ halv 2 eller nått sånt! Klockan 6 väckte jag Robin för jag var sugen på cola men fick inte upp flaskan.. Å han vaknade så snällt å hjälpte mig!:) Sen efter ett tag somnade vi om å sov till typ halv 12.. Vid 3 var vi ute hos mor å far å åt mat å spelade lite spel! När vi åkte därifrån tog vi lite avstickare i olika områden å kikade på hus! Kul å bara åka å kika vart man skulle kunna tänka sig å bo! När vi kom hem kröp vi ner i soffan å kikade på film men slutade med att båda låg i soffan å sov!:) Men vi förflyttade oss senare till sängen för att sova vidare!:) Inte många år kvar tills vi är pensionärer! Vi har övat!:) I morse tog vi det lite lugnt innan vi åkte utt till T-hälla för att ta en promenad i det fina vädret.. super mysigt var det.. å vi fortsatte vårat sökande efter hus!:) Va ute i mälarbaden å roxnäs.. Fanns rikigt fina hus! Så när vi blir miljonärer ska vi bo där! Sen åkte vi hem till hans Far å käkade lunch! Skönt å slippa laga mat!:) Imorron börjar jag mitt "nya" jobb.. det ska bli kul! Jag ska vara typ resurs för ett barn! Kommer bli lärorikt å rätt krävande men de ska nog gå bra! Nu ska jag ringa mor å bestämma om julafton! Blir mycket åkande den dagen men vi kommer iaf hinna med å träffa alla familjer!:)

Fotboll

Körde första fotbollsträningen sen sommar uppehållet idag! Skit kul var de! Å planerade då in att vi skulle ragga lite folk å sen vara med på en nattcup den 17:de.. Men kom på nu att jag nog inte kan vara med! cupen slutar klockan 7 på morgonen å vid typ 9 ska jag ut å klippa mig å efter de ska Jag å Robin vara barnvakt åt Gabriel så känns som att jag vill vara pigg när vi ska ha han.. kanske inte blir super mycke sömn när han ska sova här! Hehe får väl se ifall Robin blir avskräckt från barn efter den helgen!:P I måndags flyttade vi tillbaka till Tunavallen.. Flyttgubbarna skulle komma till nyfors å hämta våra saker klockan 8.. men chefen kom å pratade med mig kvar över 8 å då hade gubbarna ringt å sagt att dom var magsjuka.. Så inte fönns klockan 1 kunde han få ihop nya gubbar från andra städer som kunde flytta våra saker.. Så det fick bli en hel förmiddag utan leksaker å möbler! Men ungarna var super duktiga! Sen på eftermiddan kom äntligen sakerna.. så idag höll vi på hela dagen å packade upp saker å försökte få lite ordning! Men fan vilken tid det tar! Tur att vi har så bra barn som klarar de så bra! Å på måndag tar jag på mig ett lite annorlunda jobb.. ska vara typ resurs för att barn, lär vara en utmaning men det ska bli kul! Nu ska jag ner å öppna dörren där nere för Robin.. Han tränar efter oss så jag stal hans nykel å åkte med Marie hem istället för att vänta!:)

ett tips! spela innebandy lite bakis!

Oj jag ska nog alltid vara lite sådär lagom bakis varje gång jag ska spela innebandy! De gick super bra idag! Igår blev de bowling å öl. De va trevligt! hirvi vann båda serierna. Jag kom tvåa första å trea sista. Men det som räknas är att jag vann över Robin en serie!:-) imorgon blir det inflyttning på Tunavallen. Lär vara rätt slut den här veckan skulle jag tro! Nu ska vi ut på en promenad!:-)

Julkalendern

Satt på jobbet i morse å kikade på julkalendern. Tyckte väl inte de va nån hit! De va bättre när jag va liten å typ mysteriet på greveholm gick! Men ungarna verkade gilla de så de är väl huvudsaken!:-) Idag blir de packning på jobbet å kanske lite stjärtlapp också?:-) På måndag är vi äntligen tillbaka på tunavallen! När jag kommer hem väntar tvättstugan å träning!

RSS 2.0