Sova, plugga, äta, sova!

Den här veckan har varit minst lika bra som förra.. nu börjar vi komma igång! Redan bokat in datum när vi ska ha fys pass med Damlandslaget i bandy!:) Men jag måste köpa en massa dyra grejer tills vi åker till kloten! men om det är någon som har sovsäck å liggunderlag som jag får låna blir jag super glad, å de blir min plånbok också!:D idag var vi ute å sprang i regnet å åskan! Vi skulle kolla vad vi hade för max puls! Jag fick 204.. nu ska jag bara kika vilopulsen i 4 dagar sen kan jag räkna ut vad jag ska ha för puls när jag går ut å kör ett lugnt eller hög intensiv konditions träning! nu ska jag kika lite tv innan det är dags för sängen igen!

veckan!

oj nu har redan en vecka gått.. sjukt fort gick den! Började med upprop i måndags å avslutade måndagen med lekar! Gick hur bra som hälst både med tåg å pendeln! men sen på tisdagen, skulle jag börja klockan 9 i höga salen.. jag tar ett tåg så jag lugnt ska hinna till 9 men när vi kommer till Nykvarn så kan vi inte fortsätta längre för en lastbil har kört in i en bro så tåget kommer att vända tillbaka till E-tuna. å jag kan ju inte åka tillbaka då har jag ju ingen chans å hinna till 9.. så fick ta en buss därifrån till Östertälje för att sen ta pendeln till centralen å sen pendeln till jakobsberg! Jag va ganska arg då, kom fram till skolan 1 timme efter vi börjat! å det jobbiga är ju att jag inte kan göra nått åt de! å det är ju inte ända gången den här veckan som det inte går som jag vill.. i fredags skulle vi ut å paddla.. jag hade packat allt vattentätt som jag skulle ha med mig å fixat gps:en för jag skulle ta renaulten! När jag kommit typ 1 mil från E-tuna börjar batteri lampan å lysa så ringer far å han säger att jag får ta deras stora bil istället så bara å vända å åka till hans jobb å hämta den.. Sen var det ju bara å gasa! men jag hann iaf!:) Fick höra sen iaf att det var fläktremmen som gått av i bilen, så tur att jag inte kommit fram till sthlm å blivit kvar där! I fredags kväll fick jag med min underbara sambo till Å-brygga å lyssna på Björn Rosenström. Å så kom Johan också förbi å gjorde oss sällskap! Synd bara att han spelar så kort tid!! När han spelat klart gick vi till Bishop å träffade Sebbe å Tess.. de va trevligt! Så kan summera hela dagen som väldigt lyckad!:) Igår fick vi äntligen en hel dag tillsamman.. Så tog sovmorron till 12 ungefär sen gjorde vi oss i ordning för å traska ner till stan å ta en mysfrukost på ett Cafe.. Efter de gick vi till bror för å få instruktioner om vad vi ska göra nu när vi ska bo där i 1½ vecka.. Sen stack vi till affären å handlade mat vi skulle laga på kvällen.. Så på kvällen kikade vi film å åt gott å bara hade de super mysigt!:) nu ska jag kila iväg på match.. får se hur de går nu när jag inte tränat fotboll på 2 veckor! ska bli kul å se ifall jag fortfarande får vara lagkapten å vara med i startelvan!

Skolan!

Kändes nästan som man började första klass idag.. De va lugnt när jag gick upp i morse, gjorde mig i ordning som vanligt! men när jag började gå till tågen så blev jag nervös! Försökte å inte tänka så mycke på tåget dit men var ändå nervös! Sen skulle jag hitta till pendeln på centralen men de gick också bra.. Visste dock inte då att jag hade kunnat tagit den som gick precis innan den som jag tog så stod å väntade typ en kvar på min pendel.. å när jag väl gick av var de inga problem alls å hitta dit! Började med en hel samling i stora salen med allt folk som går på skolan å hade upprop sen fick vi gå till våra klassrum. men visste att vi i slutet av dagen skulle leka lekar, å tycker inte om å göra de med 40 pers jag inte känner! men det var riktigt kul!:) Sen kunde jag ta tåget hem igen, å de stod till och med å väntade på mig när jag kom till centralen!:) Nu lär de nog snart bli sängen, mitt huvud är trött å ögonen åker nästan igen! Men vill försöka hålla mig vaken tills Älsklingen kommer hem men får se hur de går.. han åkte bara för en halvtimme sen så de lär ju ta ett tag tills mötet är klart!

Match!

Snart dags för match! Är inte super taggad men kanske blir! Får ju fin besök vid sidan av planen så får ju inte skämma ut mig totalt!:P Robin å Niklas kommer å kikar! å efter matchen blir det tacos hos Svärmor! mums!:) Fast åt ju godaste maten igår! Hade kräftskiva hos mor å far.. Mums vad gott de va! Svenska kräftor, västerbottenpaj, räkor, hemmagjort aioli, mögelost å tunnbröd! Det är de godaste som finns! kan nog äta hur mycket som hellst av de! Nää dags å packa väskan å kila iväg!

Vingåker!

Blev en tur till vingåker med bästaste Johan idag! Hittade två par jeans å en skit snygg skjorta till Gabriel! Ska ju dit på kalas i morron, han kommer vara coolast killen på dagis!:) Å idag fick jag schema till skolan.. Fan vad kul de kommer bli tror jag! Blir paddling första veckan!:) Nu längtar jag till å börja!:) Å de blir inte så långa dagar som jag hade trott.. slutar flera dagar vid 4 å några dagar vid 7 men det är de värt! Nu ska jag fortsätta mysa i soffan med min underbara man!:)

Sista dagen!

Då var den avklarad på jobbet.. Va jobbigare än jag trodde det skulle bli idag! inte kul å säga hejdå till alla på jobbet! Trots mycke barn så har dom här 3½ åren varit skit bra! Har trivts super! Men dags att släppa sitt trygga jobb å bege sig vidare! kan ju inte jobba där hela mitt liv! Å känner att det verkligen var rätt tillfälle som jag tog mig därifrån! Tror dom kan få en rätt tuff höst med ny personal å många nya barn! Men på måndag börjar mitt liv som student! Pank, inget liv men roligt pluggområde! Å tro det eller ej men jag ser faktiskt fram emot de!:) Hoppas på att det inte blir allt för många timmar jag får sitta på station å invänta alla försenade tåg eller tåg som inte kommer överhuvetaget! Nää nu måste jag göra mig i ordning. Jeanette kommer snart över på en öl innan vi ska ner å träffa de andra på å-bryggan!

Fix!

Nu börjar de bli lite ordning här hemma.. Har haft en fixar dag efter jobbet idag! Har tvättat fönster, satt upp hyllor ovanför baren å sen blev det en löptur för å avsluta dagen! I morgon ska vi sätta upp den stora klockan vi ska ha över gitarrerna i v-rummet å lyset vi ska ha i baren! De kommer bli super bra! Är riktigt nöjd än så länge å de borde ju bara bli bättre!:) Hoppas vi hinner allt innan det blir käk å massa snack hos M-L!

Nedräkning!

Oj det närmar sig! Bara 2½ dagar kvar å jobba! Känns jätte skönt men ändå trist, kommer sakna många på jobbet!! Men kommer bli riktigt kul å träffa massa nytt folk å göra nått helt annat! har ju jobbat på samma ställa nu i 3½ år.. Tiden går fort! Jag kikade på papperna om plugget igår å¨redan nu i september kommer jag åka bort en vecka å vandra å bo i tält! Svin kul! Nu dags å sova innan jag ska upp å öppna på jobbet i morron för sista gången!

Match!

Snart dags för första seriematchen efter uppehållet! Hoppas vi inte släpper in allt för många mål!:P Får väl se hur de går å spela idag.. kommer ha en lite annorlunda position än vad jag brukar.. vi ska spela 4-5-1 å jag är den 5:de på mittfältet, jag ska vara defensiv innermitt.. Får väl se hur de går!:) Nu ska jag betala en räkning innan jag kikar klart på filmen som jag somnade till igår! (Otippat att jag somnade till en film!:P)

Helg!

Det var riktigt kul å vara tillbaka på jobbet den här veckan! Har varit en del å göra å super snälla barn!:) Nu är det bara 4 dagar kvar å jobba sen börjar slitet å slut på sömnen!:) Upp tidigt å i säng så fort man kommer hem typ! Men igår firade vi Mamma som fyllde 50år! Det var trevligt, inte ofta vi är hela familjen samtidigt en hel kväll! Idag va jag ute hos Jeanette å blev klippt sen for jag å Mamma till V-ås å handlade lite lyse å hyllor till baren.. kommer bli skit bra när den väl blir klar! Nu ikväll blir det en ensam hemma kväll med lite film! Älsklingen är hos en kompis som snart flyttar från stan, så tänkte dom skulle få umgås lite ensamma å jag har ingen lust å göra så mycket ikväll.. Blir film å somna rätt tidigt för mig! I morron är första seriematchen efter uppehållet.. å det är mot serieledarna å borta match.. lär bli en tung match! Nu ska jag kika film!

Baren

Yes nu står den äntligen här, nu måste vi bara bli av med vitrinskåpet så baren kommer in på rätt plats!:-)

Snart måndag!

Nu så är baren klar, den blev skit bra! Är riktigt nöjd! Hoppas på att få hem den på tisdag då kommer det bild på den!

Nu börjar jag få lite små ångest.. Dom här 3 veckorna har gått FÖR fort! Redan dags för jobb i morron, men ska ju bara jobba 9 dagar så det känns ändå okej! Men har iaf haft en super bra semester!

Helgen har också varit bra! I fredags gick jag å sambon ner till staden för å kika på Å-festen.. Träffade Kristina å Frida där nere å snackade lite skit.. I går satte jag sista skruven å målade det sista på baren.. å på kvällen var vi hos Hirvi å Isabelle, lekte lite lekar å hade skoj, sen for vi ner till Stan å mötte upp Tess å Niklas.. Idag har vi varit i T-hälla å firat Enya som fyller 2år.. Efter de har vi inte gjort mycke.. Har beställt Oriflame å kikat tv..

Nu ska jag lägga mig å kika på film å försöka sova så jag inte är som en Zombie imorron på jobbet!:)

Om 15 dagar börjar skolan!:D

Redan?

Oj det är redan fredag.. sista semesterdagen, usch inge kul men det är väl bara å gå tillbaka till vardagen! Å snart så är baren klar.. Ska sätta dit lite lister å sånt idag å så ska vi kika på vad vi ska ha för arbetsbänk på insidan sen så ärden klar!

Hinner inte skriva nu måste sticka!

<3

Oj vad jag har det bra!! Har varit å byggt på våran bar idag, tack snällaste mor å far för hjälpen! Vad skulle jag göra utan er!!

Å så har jag den bästaste sambon som finns som stöttar mig å alltid finns där! Finns ingen bättre!!

Bar!

Har haft en lugn å bra dag idag! Förmiddagen spenderades med Tess.. Super trevligt! Sen på eftermiddan for jag å min man ut till byggmax å mötte mor å far, dom hjälpte oss med virke till baren.. så i morron börjar mitt liv som snickare för en vecka!:)

RSS 2.0