Hemma igen!

Va nyss ute på en liten cykeltur hem till Johan för å sen ta en liten promenad! Skönt var det! Glad att jag har en sånn bra vän som han är!:)

Å i morse blev de ju bröllop i nyköping! Har inte så mycke å säga om de..
Men jag satt å tänkte lite hur jag själv skulle vilja ha mitt å Robins bröllop! hehe han lär ju inte ha så mycke å säga till om!:P

Nu ska jag kika ifall det är nån bra film på tv innan det är dags för sängen!

Västkusten!

Yes då var äntligen stugan bokad! 1 Vecka på västkusten i sommar!! Wohoo!:) Nu väntas bröllop i nyköpng.. Inte alls sugen menmen är väl där ett tag iaf!

Sen ikväll blir det nog en promenad eller om jag kanske får med Johan på en springtur!:)

Fredag!:P

Yes då var det en tidig fredag den här veckan! Skönt det!:) Slutade redan vid halv 2 idag.. då blev det en liten tupplur så man orkar vara vaken längre än 8 ikväll!:P Sen for jag iväg för å "hjälpa" mor! hihih!!:P Man kan ju skylla på de iaf! Efter de åkte jag å Älsklingen till Tuna park för å hitta kläder till i  morron å på söndag! Å kläder hittade jag för en gångs skulle! Shoppade 2 klänningar å ett par byxor på rean! å så fick de bli ett par skor fast dom va inte på rea! Så nu har jag kläder till i morron å så på bröllopet jag ska på söndag! Är inte så taggad till på söndag men är väl nått man måste.. Ska iaf dit å se bröllopet men blir inte långvarig!

Nu ska jag umgås lite med sambon min!:)

Måndag igen!

Fast inte så länge till.. snart tisdag å det närmar sig midsommar!:D Inte för att midsommar är så speciellt men firar 1 år med den bästa då, å det är ju självklart speciellt! Måste ju absolut firas!♥

Men jag måste ju berätta lite om helgen också! I fredags spelade vi sista matchen innan uppehållet, å det gick ju som de gick! Efter de blev de en lugn kväll hemma! Låg å sov när sambon kom hem!:)

I lördags åkte vi till vilsta marknade när vi vaknade å mötte Viktor å Veronica å Gabriel! Typ efter de åkte jag å Johan ut till landet å bara hade det skönt!:) Å sen blev det en sväng ner till Bishop! På väg hem från Bishop såg vi en tjej som låg på marken å va svinfull så va tvungen å ringa 112!

Igår sov vi ganske länge sen blev det promenad i regnet för lite käk å hyra filmer! När vi kom hem kom så kom Robins mor å Kaj å hämtade oss å vi fick träffa hans brorsbarn! Super söt va hon!

Nu ska jag betala lite räkningar å sortera våran tvätt innan jag lägger mig å läser lite!:)

Usch!

Ingen bra eftermiddag/kväll! Avslutade dagen på jobbet med ett jätte jobbigt samtal! Tycker inte om sånt! sen stack jag direkt på match å vi förlorar! fast de va ju mot serieledarna å vi förlorade med 5-1.. Fast 2 av målen va självmål! Man kanske inte ska spela fotboll längre.. eller ska jag byta klubb? Men till vilken? jaja det får bli ett problem efter vintern, tänker ju inte byta mitt i säsongen!! nu är det 2 månader kvar tills nästa match är så kanske blir mer peppad tills dess! Å sen börjar ju skolan också! ska bli grymt kul! Nu ska jag gräva ner mig här hemma i min ensamhet.. de låter ju kul en fredag kväll!:/

Studenten!

Hoppas att alla studenter har det lika kul som jag hade! Kommer nog alltid att komma ihåg den dagen! Fan vad kul det var! Älsklingen å jag gick ner till stan vid 12 idag å käkade frukost sen begav vi oss till Rinman för å se hans kusin gå ut efter de gick vi till Eskil å såg hans syster gå ut å sen åka flak! Sen fick vi skjuts till T-hälla av hans far för å festa lite med studenterna! tyckte lite synd om Emma att vi inte var lika party sugna som hon var! Men vi släppte av henne på festen när vi åkte hem så tror hon har en rolig kväll!:) Å eftersom älsklingen fick sin match inställd i morron gick han vidare till Hirvi å festade lite till, men jag valde å gå hem å sova! Ska träffa brudarna för lite lunch i morron innan matchen, så dags å sova nu! Ska drömma om vinst i morron så vi får 3 poäng!:D God natt!:)

Ny dator!!

Yes äntligen köpt ny dator!! Har precis installerat den här hemma! den går såå snabbt!:D Men snart dags å hämta Älsklingen å ta med någon cider å sticka å bada å sola!:)

Tränare

Har precis kommit hem från träningen! Eftersom att jag är lagkapten och våra tränare är borta så fick jag äran att vara tränare idag! Det var riktigt kul! Synd bara att man inte riktigt vet innan hur många vi blir så blev lite spontan övningar! Jag å Tess gjorde upp planer på å börja träna småttingar nästa år!:) Men i morron är det äntligen fredag igen, å jag slutar tidigt! Wohoo!! Ska sticka direkt å se ifall min dator har kommit till Expert.. nu skiter jag i å letar mer å köper en som jag hittat där! Sen sticker jag nog ut till mormor å morfar, dom är husvakt så ska låna deras pool!:) Tar nog med liten vin också sen kommer Älsklingen å hämtar mig så sticker vi ut till Bror å deras stuga å grillar lite! Å på lördag ska jag stå å längta tillbaka till min student!:) Ska se när Robins syster å tror kusin tar studenten! Å på söndag ska vi kika på radhus!!:D

nice


God morron!

Så ljuvligt med sovmorron! Vaknade till lite vid halv 9 när Robins klocka ringde men det gick lätt å somna om sen vaknade jag inte fönns typ nu! Så jävla skönt! Nu ska jag snart hoppa in i duschen, snart kommer älsklingen hem igen å då blir det mys i parken zoo!:)

Helg!

Har haft en super bra helg!! Synd bara att den går så fort! Matchen igår blev 0-0, å jävlar va varmt å jobbigt de va! Mor å Far skjutsade hem mig direkt efter matchen.. Niklas å Holm hade redan kommit då så de va bara å göra sig i ordning direkt å sen bege sig ut för grillning å invänta mer folk! Å senare på källen gick vi ner till staden! Det var någon som blev lite full där nere så hemvägen tog lite tid! Fast det va inte jag!:) När vi kom hem tänkte jag hjälpa Holm å pumpa upp madrassen han skulle sova på men vi orkade inte så han fick ligga å mysa med Niklas i soffan, å pumpen lät massor så tror inte grannarna hade blivit så glada om vi pumpat upp hela!:) Min älskling somnade på köksgolvet så de fick bära in han i sängen.. Idag så tog vi bilen över till Viktor för å träffa lilla Gabriel å kanske umgås lite med han å Veronica också!:) När vi for därifrån så bytte vi ut Holm å tog med Tess istället å for till slagsta å käkade glass, mums!:) Nu ligger vi i sängen å myser å lär nog bli kvar här resten av kvällen!:) Imorron ska jag nog dra med min bästaste man till parken zoo å ha en mysdag där!:)

segt

Känns som det här kan bli en lång dag. Har varit på jibbet sen 6.15 å 2 barn å 3 personal är här. Finns inte mycke å göra. Men går snart iväg å grillar lite, de är ju mysigt!:-) å efter jobbet väntar tvättstuga å förhoppningsvis träff med johan!:-) Men morgondagen ser jag fram emot, först klippning sen match å kvällen avslutas med grillfest å festivalen på stan!

RSS 2.0