Svårt å hitta motivation en längre stund...

Oj vad det finns mycke andra saker som lockar när man egentligen ska plugga muskler.. Jag var helt plötsligt tvungen å dammsuga mitt i pluggandet för jag satt å tänkte på att killarna ska vara här i morron å säker smutsa ner ännu mer med chips å sånt på golvet så lika bra att dammsuga nu på en gång! Hmm hur tänkte jag nu, varför göra de när jag ska plugga å dom ändå ska vara här i morron?:S
Men tydligen är det roligare å dammsuga!:)

När Robin drog iväg på träning gjorde jag om vardagsrummet till en gympa sal å satte igång å körde vårat gympapass! Fast först drog jag ner alla persienner så ingen skulle se mig!:)  Då tränade jag (vad jag vet iaf) Infraspinatus, Subscapularis, Levator scapulae, Rhomboideus, Deltoideus, Trapezius, Biceps brachii, Brachialis, Pectoralis major å många fler.. Har bara börjar med musklerna på överkroppen än så länge..

Nu ska jag nog försöka skala lite mer räkor.. Tydligen är det inte lika äckligt om man är två så kanske väntar ändå tills min man kommer hem! Det va skit vidrigt när det helt plötsligt ramlade ut ett öga i handen, då slutade jag!!

Update!

Nu var det några dagar sen igen.. Har haft ganska fullt upp! kan ju börja berätta lite ifrån helgen å se hur långt jag hinner!:)

Fredagen blev en lite oväntad men väldigt bra kväll! Kom ju till slut hem med en bil som jag inte visste hur länge till den skulle rulla.. Men väl hemma i E-tuna mötte jag upp min bästaste å handlade lite mysmat till kvällen sen gick vi hem å tog de lugnt å inväntade kvällen.. Sebbe med Co skulle inte komma fönns efter 8 så det var lugnt tänkte vi.. gjorde oss i ordning å började fixa maten när det ringde på dörren vid 7 kanske.. då kommer Sebbe å Hyttan med mat å öl! Så det var bara å göra sig klar!:) Fortsatte dricka öl å snacka massa skit, kollade lite skoj på datorn å drack ännu mera! De slutade med att de satt å shottade explorer! Usch!
Kvällen avslutades med att jag låg underst i soffan å de andra på en hög över med Hyttan högst upp juckandes med bar överkropp! kan säga att jag hade ont i magen efter allt skratt den kvällen! Vi fick inte hem dom fönns vid halv 4 så då blev det äntligen en efterlängtad sömn..

Dock bara i 4 timmar innan klockan ringde å morfar kom å hämtade oss å vi åkte å hjälpte dom bära ved.. Inte det roligaste man gjort men när man har Johan å Robin där så kan man få det rätt kul ändå.. å är man trött så kan man skratta ganska mycket!:D Kom hem därifrån vid 3 å då fanns det inge annat än å sova!:)

När vi vaknade kom mor å hämtade oss å vi åkte ut till landet å käkade mat å drack lite vin mor hade vunnit på landet sen sov vi över där i lilla stugan! mysigt!

I söndags blev det en mysdag med en liten rundtur i olika affärer, laga mat å bara ta det lugnt!

I måndags å tisdag har jag inte mycket å säga än att jag var i skolan precis hela dagen å pluggade.. kom hem 22 i måndags å 20 i tisdags! INTE OK!!:)

igår var det lektioner mellan 8.30-16.00 men mitt i den näst sista lektionen när vi har rörelseanalys går våran lärare ut å den andra kommer in å säger åt oss å skynda oss å plocka ihop alla våra böcker å ta på oss kläderna så ska vi gå iväg.. vi får inte reda på var utan går till andra sidan av Järfälla för att sen få Bowla! Ibland har man det bra!:) Så det blev Bowling den sista lektionen innan lovet!:)

Idag har vi studiedag så har setat å plugga Anatomi sen klockan 8 i morse nu blev det ett litet brejk för å invänta min mor som ska förhöra å hjälpa mig analysera lite.. Se vilka muskler man använder när man gör vissa rörelser! När man väl kan det är de ju skit kul men det svåra är å lära sig alla!

I helgen blir det äntligen den efterlängtade kryssningen! Skaldjursbuffe å partyparty med min Älskling å Viktor å Veronica!:)

Jag, bil å sthlm!

Ser ni nått fel i min överskrift? inte gör jag de iaf men nått fel lär de ju vara!! Första gången jag tog bil till skolan så började batteri lampan lysa å som tur hade jag inte kommit långt så jag vände å tog den stora bilen i stället.. å då hade ena fläcktremmen gått sönder.. tog ju bil till skolan idag med eftersom inte pendeln gick alls idag.. dit gick hur bra som helst! men efter kanske 5 minuter på g hem så började den jävla lampan lysa igen! hade verkligen ingen lust att bli fast i Sthlm en fredag å vi fick sluta tidigare! Men som tur va så kom jag hem dock med bara parkerings ljus, ingen fläckt å ingen radio å en snäll mor som kom ner å  öppnade garaget åt mig så jag inte behövde stänga av bilen, å kanske putta ner den!:) Men nått fel lär de ju vara med mig, bil å sthlm!:P Kommunalt i framtiden!:D

Nu ska jag ta en öl å fira att det är helg! Sebbe å Jessica kommer över ikväll å tippar på gitarr å sång sen utgång till nå gratis ställe under natten!:)

Plugg...

Fan måste egentligen plugga men vart tog motivationen vägen?? Har gjort lite näringsberäkningar å börjar kika på musklera i armarna.. Å dom musklerna måste jag kunna utantill på måndag.. Ursprung, fäste, led å Funktion ska jag kunna både på latin å svenska!! PANIK!! Nää bara att ta tag i sig själv å fortsätta nöta!

Å så var det nån jävel som la ut en bild på lösgodis på facebook så nu kan ni ju förstå var som snurrar i mitt huvud istället för Anatomi! Mums, va sjukt länge sen jag åt lösgodis!!

Å så måste jag bara svära lite på SL.. Imorron å på måndag stänger dom av hela sträckan från centralen till skolan.. å de gör att man får räkna med 2 timmar extra restid! Tack SL, jag vill jätte gärna gå upp klockan 4 i morron bitti för å hinna i tid till skolan!! Inte en chans att jag gör, har en snäll mor å far så jag får låna bil!:)

segt!

Sitter i skolan nu å väntar på Hanna.. Bygga sista delen på gympa passet idag sen är det bara å börja öva in det! Tänker dock inte öva nått idag.. Onsdag å Torsdag körde vi 3 mördar pass så har ganska mycke träningsverk idag, en pina å göra armhävningar!

Nää dags å sätta igång så man får komma hem nångång!:)

Sj...

Igår var jag inte så glad på Sj.. kom till Sthlm central klockan 18.00 å tåget gick 17.55 så det var bara å vänta en timme tills nästa skulle komma.. Gick upp till spåret det skulle komma på när det var kanske 20 min kvar för det brukar komma tidigare å skönt å få en plats vid fönster.. Stog där å väntade när det dök upp på tavlan att det var försenat å då säger dom i högtalarna att tåget är försenat å att tiden är preliminär den kan komma att ändras.. Så jag fick stå ute 1 timme innan tåget kom å proppfullt blev de.. men tillslut så åkte de å det kröp fram mellan läggesta å strängnäs men vid 21 var jag iaf hemma! Men de var bara å packa upp väskan å packa ny till idag sen gå å sova!

http://www.youtube.com/watch?v=83yNoEJyP6g

här är en video vi kikade på i skolan idag.. riktigt intressant om man förstår vad dom menar!:) Men det här var sista lektionen innan vi kommer in på muskler å rörelsemönster! ser fram emot när vi kan de mesta å får börja jobba med det! första helgen i december ska vi kika på landslaget så då lär vi kunna det mesta!:)

Nää nu ska jag plugga lite innan Älsklingen kommer hem!

Tänka!

Oj det blev mycke tänka i skolan idag.. Räkna BPM, tänka ut vilka rörelser som passa till musiken! men det har gått superbra! Har bara 2 låtar av 14 kvar å fixa koreografi å har hela dagen på torsdag å måndag med å sitta så det lär bli klart den här veckan! Bara å börja plugga in så man kan hela gympa passet utantill å vet på vilken sekund man ska byta övning!:)


Svårt att förstå!

Jag som drack så mycket igår varför är jag då så törstig idag? Jag vet inte hur många liter jag har druckit idag, dock så har jag inte varit super bakis.. va på förmiddan men sen var det borta! men det har varit en lugn å skön dag.. Låg i soffan till klockan 1 då stack vi till Coop å handlade lite för å sen åka hem å börja göra köttfärssås när den stog å kokade gick vi till Vallen å kikade på IFK-Bele barkarby.. de va en händelserik match å se! Deras målbvakt drog på sig ett rött kort när han snackade när det bara var ett par minuter kvar av matchen.. så en spelare som var ute på plan fick ställa sig! Sen blev det förlängning å IFK vann!:)

Nu ska jag kika ifall min nypressade apelsin juice är klar!:) Sen blir det mys i soffan med den bästa å njuta de sista timmarna av helgen!

Hjälp!!

Jag behöver hitta en låt med typ 160 BPM gör inget om den är lite snabbare! man ska kunna springa till den!!

Gympa!

Har varit i skolan lika många timmar som jag har åkit tåg idag! Känns inte helt okej! men vad gör man inte för skolan!:P Har hållit på med Gympa passet hela dagen! Vi har fixat nästan alla låtar å fixat koreografi till ett par av dom! Det går framåt! Känns kul men kanske inte lika kul å hålla i gympa passet sen!:)

Nää nu tar jag en öl med min bästa å kikar på Sverige-Finland!

Kloten!

Lite bilder på vad vi har utsattit oss för i Kloten!:)

På skolan precis innan vi skulle åka!

Grillplatsen vid stugan!

Vi hittade massa svamp och lingon! Väldigt gott till maten!:)

Lekte massa lekar första kvällen!

Skål! Ett glas vin det är friskvård!:)

Dags för vandring i 10 timmar! Lyckades få feber under vägen också så det blev en riktigt tung eftermiddag!

Dag två spenderades i stugan och lite i skogen för å experimentera med svampar, morron å lavar! Se Amanda så ser ni hur roligt det var!:P

Gemensam middag nere vid grillen! Flaskorna på bordet är alkoholfria!:)

Har precis paddlat kanot å kommit fram till Lingon ön!

Här tillbringade jag natten på Lingon ön.. Tillsammans med 100 000 myggor som surrade i öronen fast jag hade mössa å två luvor på mig! Blev inte många timmars sömn!

Har väl haft en helt okej vecka om man bortser från förkylningen jag fick! A just de måste ju också berätta att vi glömde maten när vi paddlade iväg i onsdags.. när vi hade paddlat i 2 timmar så stannade vi å åt å insåg då att påsen med mat stog kvar i kylskåpet i stugan! Som tur var så fanns det en bilväg dit så han som äger stugområdet gick in å hämtade våran mat å skjutsade dit de!:D

Men det är riktigt skönt å vara hemma, ligga i sin egen säng å tro de eller ej men härligt å höra han som ligger bredvid mig å snarka lite!:)

RSS 2.0