Morgon

Vaknade inte superglad i morse för att jag vaknade över en timme innan jag skulle vakna för att han som ligger bredvid mig har 7000 larm på å går aldrig upp... Får också höra sen att de spö regnar ute å när man blir så tjock som jag blivit kan man inte ha några kläder längre å då är regnkläderna medräknade där så ser framför mig hur jag sitter i tokblöta kläder minst två timmar på väg till skolan! Men min underbara sambo hade lagt fram ett par av hans regnbyxor på golvet å helt plötsligt gör de inte så mycket att jag vaknade vid fem!:)

Är nu halvvägs på g till Sthlm å inser att jag måste tagga till för å orka med tre timmar yoga workshops! Inte riktigt min grej de där men hoppas man fått en annan syn på de efter den här förmiddagen!


Måndag

De går fort, men fan vad skönt det har varit med fyra dagars ledighet! Har hunnit med massor här hemma å ändå vilat en del! De tog bara tre nätter med sovmorgon innan kroppen förstog att jag får sova hela natten å inte vakna tidigt på morgonen!:)

Nu ska jag packa ner lite frukost å cykla till tåget!


Onsdag!

Å jag längtar tills den här dagen är slut! För imorgon är det semester! Känner att min kropp behöver de! ser mest fram emot en morgon jag får sova tills jag vaknar å inte en väckarklocka som ringer mitt i natten! Snart ska jag bege mig till munktell å ha mitt sista PT pass där! idag står tester på planeringen! ska se ifall de blivit bättre sen första gången jag träffade dom för typ 10-12veckor sen! Efter de är det dags att cykla direkt till jobbet för jobba mellan 10-15. Sen hem å käka nått innan det är möte på jobbet mellan 17-20.30 sen får jag äntligen komma hem!
 
daga att göra sig i ordning!

Torsdag

Å denna förbannade huvudvärk.. Vaknade i morse av att jag hade ont i huvudet, å det är ju ingen vanlig liten huvudvärk heller utan det är en som man bara vill skära av sig hela huvudet å gå därifrån! Precis när Älsklingen hade gått till jobbet ringde min klockan (hade dock varit vaken i 45min redan då) och det var bara att försöka ta sig upp, gick ner å hämtade en tablett å la mig på soffan ett tag i ett hopp om att värken skulle försvinna fort! Den gjorde dock inte de så va bara att ringa jobbet å sjukanmäla sig! Känns ju sådär när man "bara" har huvudvärk! men hade aldrig pallat att ta mig dit å varit där med massa barn som inte är super tysta hade inte heller funkat! Så tog mig upp till sängen igen, efter 1 tablett till å några timmar senare är jag människa igen med vanlig huvudvärk bara! Har pratat med barnmorskan om det å det är tydligen vanligt när man är gravid å har så mycket hormoner i kroppen!
 
men min barnmorska ringde igår å då fick jag äntligen en tid till doktorn för att kolla upp magen så det inte är nått farligt att jag fåt ont när jag anstränger mig! Tänkte då ta upp med han/hon om huvudvärken också! Har aldrig haft migrän förut men jag tror jag förstår dom hur jävla ont de gör!
 
Nää nu har jag slutat gnälla för idag!
Igår va vi iaf å köpte nytt golv å tak hit hem! för i helgen börjar renoveringen! min snälla pappa å bror kommer över hela helgen å hjälper oss! Hoppas de blir super bra! men de tror jag nog! Tur att vi har sånn bra släkt som hjälper oss med de som behövs!
 
Nu ska jag ta tag i Certifieringen som jag måste börja skriva på så jag blir Personlig tränare på riktigt nångång!:)

Fars dag!

Ja om ett år kan jag fira världens bästa sambo på riktigt, men tänker fuska lite idag å fira han ändå!:) Han är ju redan pappa även fast lillen ligger i magen, nu får han ju ta hand om mig i stället! Men tror han längtar lite tills den lilla kommer. blir nog en lättare uppgift!:P
 
Ihelgen har vi lyxat till det lite å bott på hotell i Sthlm! super mysigt! Åkte dit direkt jag hade slutat jobbet i fredags å sen åkte vi hem igår! Hann med å kika lite i affärer, mysa på hotellet å gå på Allt för hälsan mässan! När vi kom till stan igår fortsatte vi i stan å käkade på restaurang!:) Haft en väldigt lyxig helg!
Men i morse ringde klockan vid 6 å Robin drog i väg till Nyköping! som tur va kunde jag somna om å vakna vid 9 istället! Gick upp å käkade frukost sen kom  mamma å hämtade mig å vi åkte ut till mormor å morfar en sväng! Har typ precis kommit hem. Väntar nu på att Johan ska kika över å vi ska kika på film! Snart dags att gå på nya Twiligt så måste ju se den senaste så vi hänger med vad som hänt!:)
 
Imorgon är det dags för skola igen! Måste hinna med å göra två träningspass idag också! Har börjat så har inte så mycket kvar! På första PT passet är det fokus kondition å på eftermiddagen är det fokus på styrka! Svåraste blir nog styrkepasset jag ska ha med en 67årig tant!:)
 
 
Vecka 27!
 
Barnet:
Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor (ca 90%) om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

Mamma:
Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig andfådd, om du inte redan är det.


Godis?

Va väldigt sugen på nå sött idag efter maten! Så varför inte göra lite kladdkaka men inte grädda! Mums!:) är dock äckligt mätt just nu! Blir å spara resten till i morgon å kanske göra en liten kladdkaka då, om inte Robin käkar upp de!:)


Lördag

Maten står i ugnen å efterrätten står halvklar i kylskåpet, nu är de bara gästerna som fattas! Men de borde snart vara på g! Fast Sebbe å Angelica är ju inte dom snabbaste!:)


RSS 2.0