Redan måndag!

Helgen går alltid för fort! Men har haft en riktigt bra helg!
I fredags hade Robin match som vanligt men jag å Tove va hemma å myste.
I lördags satt vi ute på förmiddagen i solen.. Jätte skönt vare! När vi hade setat i några timmar tog vi bilen å handlade lite sen åkte vi hem å gjorde i ordning grillen å gick ut å grillade.. Grannarna va också ute så satt ute å snackade med dom.. Blev överbjudna dit efter att dom hade ätit så vi gick in å gjorde I ordning Tove eftersom det var läggdags för henne! Sen la vi henne i liggdelen på vagnen så hon somnade sen gick vi över till Grannen å satt på deras uteplats å Tove sov i deras vardagsrum! Jätte trevligt! Å Tove sov hela tiden! Hon märkte inte ens när vi satt där ute å pratade rätt högt å gick in å ut hela tiden! Sen gick vi hem vid 2 ungefär å då vare dags å ge henne mat sen somnade hon om i sin säng å sov till 8! 
Vid 10 åkte hon å jag med min mamma till sthlm. sen kom vi hem därifrån vid halv 4 å Tove sov hela tiden vi va där!:) På eftermiddagen vi va bara hemma å tog det lugnt! Klockan 20 somnade Tove å sov ända till 5 i morse sen vid 6:30 somnade vi om å sov till 8:30, så skönt!:) 
 
Nu håller Tove på å vaknar så då ska vi testa lite kläder inför ikväll! Då är det dags att ta kort för tidningen!:)

God morgon!

Inatt vaknade Tove både klockan två å fem å ville ha mat men sen sov hon ända till nu. Vilken sovmorgon å pappa va rätt snabb på å ta upp henne så jag ligger kvar i sängen, synd bara att jag hann vakna av henne. Men riktigt lyxigt å hinna vakna i sin egen takt än å skynda sig å gå upp direkt!:)

Idag ska vi bara ha en mysdag vi tre. Åka å handla lite å så men annars inte mycket planerat. Skönt efter som vi knappt varit alla tre denna vecka heller å imorgon åker jag å Tove till Sthlm å träffar min gamla klass!:)


Härligt!

Så jäkla skönt med sol å hade det inte blåst hade det varit riktigt varmt. Jag å Tove har varit ute på en lång promenad å när vi kom hem stannade vi ute å höll på lite på tomten. Hade en buske vi tog bort å krattade lite så nu är vi redo tills pappa kommer hem å vi ska grilla! Mysigt!:)

Nu sitter jag ute på framsidan å radion på högsta volym inne så de hörs ut å Tove sover fortfarande i vagnen!


2 månader!

Idag blir vår skrutt redan 2 månader! Shit vad fort tiden går! Kan man stänga av tiden? Det känns nästan som igår vi var på BB men känns också som att vi alltid har haft Tove hos oss!
Men jag tror vi börjar få in lite bättre sov rutiner både på dagen och natten! Oftast så äter hon bara en gång per natt nu, har jag otur så blir det två men det kan jag helt klart ta bara jag slipper vakna varannan timme!:) I natt åt hon två ggr men hon somnade vid 20 igår kväll å vi gick inte upp fönns vid halv 10 å då hade jag varit vaken ett tag å hunnit duscha å äta frukost innan sömntutan vaknade!:P 
 
I lördags va Toves mormor här hela natten å va barnvakt! Jag å Robin va på Papas Tapas med Viktor å Veronica! Efter de åkte vi hem till dom å spelade lite spel! Hade en riktigt rolig kväll! Det kändes konstigt att Tove inte var med eller sov bredvid mig på natten! Men det hade gått så bra hela natten! 
 
Å i söndags hade Tove å hennes farmor namnsdag så vi åkte dit å fikade å stannde även kvar å grillade på kvällen! Är så jäkla gott med grillat! 
 
Idag har vi nyss varit ute å gått! Hade tänkt att ta en riktigt långpromenad, bort å in i slagsta å tillbaka men de blåste ju storm ute så blev bara en kort promenad idag! Höll jag inte i vagnen hårt med båda händerna så blåste den åt sidan! 
I eftermiddag ska vi åka med å hämta mormor å skjutsa henne till sjukhuset där morfar liggen igen! han fick åka in med ambulans i natt igen! Dom va här igår förmiddag å det syndes redan då att han inte var pigg! 
 
 

Äntligen fredag

Härligt att de snart är helg å vi får lite tid med pappsen. Jag å Tove har varit själva både dagar å kvällar den här å förra veckan, jag tror både jag å hon saknar han!:)

Igår va vi på BVC. Har en sånn jäkla duktig tjej som växer som tusan. Väger redan 4,5kg å är 57cm lång! Vi pratade också om amningen. Jag får sitta å maraton amma på eftermiddagar/kvällar å hon är inte nöjd så ska ge ersättning då så hon blir tillräckligt mätt. Igår kväll åt hon på mig fem ggr sen fick hon flaska å åt då 100ml så hon va rätt hungrig!:)
Fick också tid för vaccination å självklart fick vi tid i maj den veckan som Robin ska sova borta hela veckan. Spännande! Hoppas på att hon inte får feber å mår dåligt efter!

Nu ska jag nog passa på å äta medans hon fortfarande sover!


Ej fast i soffan!:)

Lyckades få henne å inte sova på mig den här morgonen!:)


Sova, sova, sova!:)

God morgon! Har haft en väldigt trött tjej nu på kvällarna som velat somna redan vid klockan åtta, har märkt att det är mycke bättre när hon är vaken längre å inte somnar allt för mycke tidigare än mig. Dom få timmarna jag får sova på natten är guld värda!:)

Nu har grodan somna igen efter att jag stått upp med henne på armen å sjungit i en halv timme. Hon sover inte så djupt så vågar inte lägga henne själv! Men varför går folk på gym? Skaffa barn så får du bra arm muskler!:)

Igår va vi hemma hos Bojjan å kikade hans nya lägenhet. Han va nyss med sin tjej i Thailand en månad så vi kikade på kort därifrån. Såg så jävla härligt ut! Blev så sugen på en utomlandsresa men de får vänta till Lill skruttan är äldre!
Måndag igen!

Helgen går alldeles för fort! I fredags va jag å Tove nere på stan å åt mat med min mor, blev buffé på bamboo city efter de mötte vi upp Johan å vi tog en promenad hit hem. Han hade med kameran så lyckades få lite bilder på Tove när hon va på bra humör!:) träffar han alldeles för sällan nu!!

I lördags tog vi bara det lugnt, va å handlade lite å lagade mat sen bara myste!

I söndags fick jag första sovmorgonen på sju veckor! Tove vaknade sista gången halv tio å då hade jag sovit jätte dåligt hela morgonen så då tog Robin henne å gick ner så jag fick en timmes sömn till! Superskönt!:) vid lunch hämtade vi Viktor å åkte till T-hälla! Toves kusiner va där men hon sov som vanligt när vi är där!:)

Nu har Lill grodan ätit klart å är supernöjd så ska prata djupa samtal med henne!:)


Snark!

Det märks verkligen att Tove knappt sovit på två dagar. Idag har hon sovit hela dagen bara vaknat för att äta å sen somna om igen. Men de märks att jag inte brukar ha mycket tid till å göra saker jag bara sitter i soffan nu å har tråkigt å bara väntar på att hon vaknar!:)

Tänk att man kan älska en sån liten människa så mycket! Igår skrek hon ju nästan hela dagen då blir man rätt trött men när hon helt plötsligt ler så glömmer man direkt hur dagen har varit! Våran underbara lilla Groda!<3

Ikväll ska vi nog bara mysa, ända kvällen som vi har pappa hemma hos oss den här vecka så hoppas vi har en glad dotter när hon vaknar!:) 


Lill Grodan!

Kvällen igår gick rätt bra även fast hon bara sov 2 timmar på hela dagen så va hon nöjd när mormor stod å gick runt hela kvällen!:) å första nattningen tog Robin igår men jäklar va envis hon är, hon är hur trött som helst men för att inte somna så drar hon ur nappen när hon är på g å somna!

Idag sov hon ända till halv nio. Så då gick vi upp å hon åt å nu sover hon på mig igen! Super mysigt! Får inte så mycket gjort hemma men vad gör de, skiten ligger ju kvar ändå tyvärr!:)

Har tänkt att köpa en bok till Tove idag om hon är på humör! Ska ha så jag kan skriva upp att hon bl.a. Vände sig från mage till rygg i måndags.:)


Hmm

Usch vilka dagar! Hon har setat fast klistrad på mig hela dagen å inte alls varit nöjd! Inte ens ute å gått med vagnen idag har hon nöjt sig med! Ända gången hon är nöjd är när hon äter. Inte har jag lyckats få henne å sova heller. Igår eftermiddag gav jag upp å tog bilen då tillslut somnade hon å sov till och från i iaf 2 timmar men de va de ända på hela dagen! Å ikväll jobbar Robin å jag ska å käka på travbanan ska bli spännande å se hur de går!


Härligt!

Inte mycket att klaga på just nu! :) fick sova mellan 23-04 utan matning andra natten i rad. Sen vid sju ville hon inte sova mer så då fick hon mat sen gick vi upp, när hon väl fick upp oss så somnade hon igen!:) nu ligger hon å sover i vagnen å vi sitter ute i solen med en kopp kaffe! Så jäkla skönt å bo i radhus! :)


Sex veckor!

Just de glömde ju skriva att våran lilla skrutt har börjat prata å gett svars leende! Vaknade igår å sa god morgon å jag fick världens största leende tillbaka!:)


Gäsp!

Jag som va så nöjd igår efter att ha fått sova fem timmar i sträck men de fick man igen i natt. De blev bara tre timmar mellan varje matning å klockan sju tyckte hon att vi skulle gå upp! Nu ligger hon å äter igen å de skulle inte förvåna mig om hon somnar nu å sover ett par timmar!

Igår va vi på BVC å träffade doktorn. Allt såg jätte bra ut! Han höll henne å skulle kolla nacken å hans kommentar va - jäklar vilken stark nacke hon har!:) självklart jag är ju hennes personliga tränare! :p

Idag ska vi ta en promenad till sjukhuset där min morfar ligger å mår Inge bra! :(

Vad vi ska hitta på resten av dagen å kvällen vet jag inte. Robin jobbar nu å har match ikväll så vi får roa oss själva!


RSS 2.0