Min underbara lilla familj! <3


2år! <3

Idag har jag varit förlovad med den bästa i 2år! Fan vad fort tiden går! Å nu bor vi i radhus å väntar barn.. Shit känns rätt ovärkligt! Är så glad att jag har honom! Jag kan inte ha en bättre pojkvän, sambo å snart pappa till vårt barn!
 
Har varit ute å skottat men inte fan händer de nå mer än de vanliga förvärkarna å mer ont i ryggen! Tror de här är den första å ända gången jag önskade att jag hade mer ont! oj vad jag kommer att ångra det här när de väl sätter igång!:P
 
Men i söndags blev vi lurade i flera timmar! Det började vid 18 ungefär, men trodde då de va de vanliga förvärkarna som jag har varje dag.. Men när vi kom hem vid 20 å de höll fortfarande på så kom tanken att nu är de nog på g! de gjorde ondare än det gjort förut å kom med 3-5min emellan varje också! Vid 00:30 ringde jag förlossningen å hörde vad dom tyckte jag skulle göra! Hade redan tagit en alvedon men fick order av dom att ta en till å sen lägga mig i badet! Så tappade upp ett bad å låg väl där i 45min.. Ungefär 1 timme efter jag gått upp ur badet blev de bättre å jag kunde sova ett par timmar! Vid 4-5 vaknade jag igen å hade värkar då också men inte lika ofta som innan så gick ner å gjorde frukost sen lyckades jag somna om ett tag till.. När jag vaknade igen hade jag typ träningsvärk i magen men värkarna hade lugnat sig rejält å vi va lurade igen! Men nu varje gång så gör det ondare än det gjort förut så de märks att de närmar sig!:)
Bara 6 dagar kvar till beräknat!!:D
 
Nu ska jag ta å titta till maten jag ställde i ugnen för 3 timmar sen, nu är de bara nån timme kvar tills maten är klar!:)
 
<3

Oj

Låg nyss i badet å tänkte fan vad mycket som har hänt det senaste året! Med dessa hormoner är de inte konstigt att humöret åker upp å ner!
 
För ett år sen pluggade jag heltid i Sthlm, åkte tåget från Eskilstuna vid 7 å tog tåget hem tidigast vid 5.. Va hemifrån måndag - fredag typ 12 timmar varje dag! Fanns inte mycket tid till annat än plugget på vardagarna! På helgerna festade vi och jag pluggade, vissa helger hade jag skola å va tvungen å ta mig till Sthlm då också! Men jag klarade de å slutade till sommaren med allt godkänt! vi tog då en välbehövlig semester till Grekland! När vi kom hem därifrån väntade det jobb nästan hela sommaren.. Hade ett par veckors semester innan skolan drog igång igen å jag pluggade mer än halvtid å jobbade mer än halvtid! Hade inte mycket till fritid då heller!
Fönns jag i slutet av november blir sjukskriven heltid å jag får plötsligt hur mycket fritid om helst! Fast hade lite kvar i skolan å göra så de fanns ju nått å hitta på på dagarna! Men nu i slutet går jag bara å väntar på att nått ska hända å kroppen orkar inte göra mycket utan att jag får ont! Längtan efter att krabaten ska komma ut är stor å att få tillbaka min kropp som alltid orkade göra allt! Läntar efter endorfin kicken man får efter att spelat innebandy i 2 timmar, eller efter en fotbollsmatch! Men inom 1 månad har vi henne äntligen hos oss så bara att kämpa vidare! Hade hoppats på att ha Robin lite mer hemma på eftermiddagar/kvällar än vad han är, men självklart ska han göra de han tycker är kul! Hoppas jag kan vara mer stöttande för honom när hon har kommit å de blir lättare för mig å göra saker än å mest sitta hemma å vänta!
Men jag har riktigt tur som har hittat en sånn underbar sambo som jag har, han är det bästa som finns å kommer bli en superbra pappa! Har sagt de förut å säger de igen, han är bäst!:)
 
Nu ska jag åka å hämta Robin så vi hinner handla å laga nån mat innan han ska på match ikväll!

Storstädning dag 2!

Yes skulle vart storstädning dag 2 idag men får ge upp å lyssna på kroppen som skriker vila! Igår hann jag med hela undervåningen med dammning, skura golv å dammsugen å tanken va å göra samma sak på övervåningen idag men har bara hunnit med toan än så länge å fötterna är svullna, magen hård mest hela tiden, ryggen ont så jag ger upp å ligger på soffan en timme innan det är dags å göra sig i ordning!

Idag ska jag först hämta mormor å skjutsa henne till morfar som åkte in med ambulans igår kväll, efter de ska jag hämta upp Robin å vi ska till barnmorskan för förhoppningsvis sista gången, nästa gång är bf+2 å de vill jag inte!:) Sen ikväll ska jag över till Chrille på fika å förhoppningsvis kika lite på fotbollen!:)

Sova?

Sova är tydligen överskattat! Efter en natt igår med x antal toa besök vaknar jag vid fem å kan inte somna om. Imorse efter alla toa besök under natten vaknar jag vid sju. Fast bara att vänja sig, snart blir jag ju mat på nätterna!:)

Men Den här veckan har gått rätt fort.

Morfar åkte in med ambulans, får tillsägelse att inte vänta så länge på att åka in nästa gång, blir inlagd men mindre än 24 timmar senare blir han hem skickad. Förstår mig inte på sjukhuset!! Tycker dom borde haft kvar han längre tills han är bättre! Tyvärr så lär han nog få åka in snart igen!

Vi har fått hjälp å sätta upp alla lister i köket också. Så skönt å få de gjort! Nu är de bara listerna i v-rummet kvar sen är den här renoveringen klar å jag är redan beredd att börja nästa. Ska bara övertala min man om vad som är prio ett!:)

Jag va på jobbet igår å hälsade på. De va kul å träffa alla igen! Saknar en del personer därifrån men absolut inte den stressen som jämt är där!

Å ser väldigt skönt ute idag med Sol. Är sjukt sugen på en promenad. Blir nog en lugn kort en idag. Kan inte gå så långt då mina fogar ska kunna sitta å äta ikväll hos min bror.


RSS 2.0