Inte mycket tid!

Eftermiddan å kvällen går för fort.. har inte hunnit med hälften av vad jag vill! Har bara hunnit med löpning, hämta bil, plockat ur disk å skickat iväg massa kort jag vill ha utskrivna! Men garderoberna som jag skulle ha tömt eller iaf plockat bort massa gamla kläder har inte hunnits med idag heller.. kanske hinner lite nu! Å så måste jag städa bilen nån dag.. när ska jag hinna de? Å städa här hemma innan allt folk kommer på söndag! Det kommer bli överfullt här.. vet inte hur alla ska få plats!:) Men det ska bli kul!

Godmorron!

Mår som jag förtjänar idag.. skulle ju bli en lugn kväll igår men blev inte riktigt som tänkt!:) Fast jag hade kul så det vare värt! Ska nu dra ut till Mamma 2 å bli klippt.. sen beger jag mig till söt å hjälper hans far å flytta! Ikväll blir nog en nykter kväll för mig skulle jag tro!:)

Ett tag sen..

Har inte uppdaterat på ett tag.. har inte haft tid!:)

Tror att min förkylning äntligen börjar gå över.. Det är nackdelen å ha det jobbet jag har.. Samma sak varje år!

Gårdagen var det fullt upp.. Jobbade till halv 5, gick ut å sprang en snabb runda var sen tillbaka på jobbet halv 6 för möte.. Sen vid 8 ungefär kom Sötaste hit å vi drack vin å åt kräftor.. super mysigt å jätte gott!

I morse stod klockan ställd på 5, jätte tidigt! Tycker det borde vara lag på att man inte får jobba på sin födelsedag!:) Men den började super bra, tog ett bad där vid 5, var inte jätte pigg men det var mysigt sen gick vi upp å jag fick paket av min finaste! Ett super fint armband, en jätte söt nalle, gulligt kort å hemmanyckel!:) Tack Älskling!:)

Ikväll blir det middag nere på O´learys med den bästa familjen! 

Ska nu ner till tvättstugan å kolla min tvätt å hjälpa den sötaste!

Just de kanske ska erkänna att jag för första gången har lyckats färga all min tvätt i ena tvättmaskinen.. Hahaha! Allt blev bejbiblått!

Usa!

Här kommer lite bilder från Usa resan.. vi tog typ ett par tusen kort så alla lär inte komma upp.. inte ens i närheten!:)

New York!

 Times Square

Trappan i Times Square

 Första etappen i Empire State Building

 Också första etappen

 Picknik i Central Park

 På en bro i Central Park

 På en båt utanför Frihetsgudinnan

 World Trade Center


 På väg in till Hard Rock

San Fransisco

 Super brant backe

 Alkatraz i bakgrunden

 Cykeltur på väg upp på Golden Gate

 Åkte den här gamla spårvagnen

 På Alcatraz i en Isoleringscell

 På väg på Highway one å har precis varit på en vingård å köpt vin

Los Angeles


 Universal Studio

 Riktigt stort nöjesfält, 15 berg och dalbanor

Las Vegas

 Firade med Champange första kvällen i vegas

 Jag fick sitta fram i Hellikoptern i Grand Canyon

 På en båt i Grand Canyon

Hinner inte lägga in mer.. men det var iaf nått!:)


Inte okej å göra de så tidigt!

Fan vad sur jag blev i morse, när jag får sovmorron klart dom ska börja klippa gräset precis utanför fönstret!! Måste dom göra de tidigt på morron när folk sover!! Nää dags att gå till jobbet!!

Semestern är redan slut..

Den gick alldeles för fort.. känns som den precis hade börjat å så var den slut.. Men jag ska inte klaga har haft de riktigt bra! De ska faktiskt bli kul å gå till jobbet å träffa alla igen! Å få in vardagen med massa träning.. usch är riktigt dåligt tränad nu.. Får se vad man ska hinna träna idag då.. Nått ska de bli med får se vad man hinner med!

Hej!

Då var man tillbaka till Sverige igen.. Har varit på en så jävla sjukt bra resa! De går inte å beskriva hur häftigt det har varit!! Men kanske ger mig på ett försök om några dagar.. orkar inte nu!:)

Men det känns skönt att vara hemma igen ändå.. Sjukt bra där borta men ändå bäst hemma! Har saknat folket här hemma! Fick äntligen träffa min underbaraste igår! Super mysigt! Blev överaskad när han kom med Rosor å Choklad å en efterlängtad bad anka!:)

Nu är jag ute hos mor å ska äntligen få äta riktigt svenskt mat! Mums! Sen bär det av till mormor å morfar å berätta om resan! Å ikväll blir det troligtvis mys på staden!

RSS 2.0