-Det är allt!

Älska den du är, det du gör och dom du lever nära

God morron!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen! Så skönt! Men så ringer den där jävlar hem telefonen. Å självklart vill dom sälja nått! Hatar sånt! Idag blir de bara en lugn dag! Ska nog träffa Tommy å planera skidresa å ikväll blir de mys i soffan med älskling! Så jävlar glad att jag har honom å att han står ut med mig! Berättar nog alldeles för sällan hur bra han är, men jag hoppas han vet de iaf!:-) Klockan elva ikväll kommer mor Å hämtar mig å vi far till ullared!:-D

Vin i handen

Sitter nu med ett glas vin i handen.. nu är det fredag!:) Blev 1 dags jobb den här veckan, å de va idag.. Har varit sjuk sen i lördags men nu är jag på väg åt rätt håll tror ja.. så varför inte slå på stort å festa lite idag!:) Nää det blir rätt lugnt idag, ska till lokomotivet å kika på F-rocken! Å imorron natt sticker jag till Ullared! Jippi vad kul! fick min lönespec idag så nu kan jag shoppa! Fick min retor lön från x antal månader sen jag fick löneförhöjningen å jag är sjukt nöjd!! Då får man visat att man gör lite på jobbet iaf!:) Nää hoppas på att få lite sällskap snart, Robin drog till träning så sitter här i min ensamhet men hoppas att de snart knackar på dörren!:)

vas

Vård av sambo. Tycker det borde införas!:-) Det är ju så värdelöst å ligga hemma å vara sjuk! Idag har jag legat i sängen hela hela dagen! Skit tråkigt! Men jag köpte ju ny mobil rätt tid iaf!:-) Men i morgon blir de jobbet. Orkar inte lika vara sjuk sjuk en dag till! När Robin kommer hem så drar jag med han till affären så jag får komma ut nått idag! Tur man har att man har en sån bra sambo som jag har. Han är bäst!:-)

Julmys!

Fan vad jag hatar å vara hemma å vara sjuk!! Det är så tråkigt!! Å jag är sjukt sugen på å träna!! Men jag har tyvärr inge val än å ligga hemma å bli frisk!:( Har iaf orkat plocka fram julsaker så nu är det mycke mysigare här hemma! Vill att det ska bli mörkt så vi kan tända lite ljus å ha stakarna i fönstret tända! Funderade lite idag hur man ska göra på jul afton! Hur hinner man med å träffa alla utan å känna sig super stressad? En tanke var att först på morron vara hos hans mor sen till min släkt sen till hans far.. men blir de stressigt? Aja får se hur de blir!

mobil blogga

Måste testa å göra ett inlägg från mobilen. Fast de går inte lika fort å skriva men de lär man sig nog. Har legat i sängen hela dagen å varit sjuk. Usch inge kul. Nu ska jag se vad älsklingen tycker vi ska se för film. Men måste kolla pensionärs jävlar först!:-)

Galaxy S

Sticker till Tuna park å förhoppningsvis kommer därifrån med en Samsung galaxy S!!:D

Förkyld..

Tycker inte om de.. Usch vad jag hatar å va sjuk! Har nysit hela dagen.. Å ligger nu för mig själv i sängen, fryser å svettas å tycker synd om mig! Men det är väl sånt man får ta när man jobbar med barn!

Igår var vi hemma hos Victor å Veronica.. blev bjudna på super god mat å gott å dricka.. sen spelade vi spel! Vid halv 2 traskade vi hemåt i snöovädret!

Nää nu ska jag väl fortsätta tycka synd om mig!:)

Helgen redan slut..

Den går för fort.. de va ju nyss fredag å nu helt plötsligt så är det söndag kväll å snart måndag morgon å dags för jobb! Jag vill vara lång ledig! Den här helgen har vi bara varit hemma hos massa släkt å ätit mat! Fast gott har det varit å trevligt med faktiskt!:) Å idag hade vi planerat hela dagen efter att jag skulle spela innebandy.. men tyvärr så blev de inte så, men då hann jag ju med en sväng ner till gymmet! Blev 2,5km crosstraining å lite mer än 3km löpning i bra tempo å 100situps eller hur de stavas!:)

Nu ska jag se om jag vet hur man gör när man värmer ormen.. jag är kall om fötterna!:P

Varför är jag vaken nu??

En bra fråga.. Sambon åkte på fotbolls cup för kanske en halvtimme sen men jag kan inte somna om! Varför när det går så bra i veckorna när man ska upp, men på helgen när man får somna om då går de inte.. Visst är det skumt!

Igår blev det en lugn kväll hemma i soffan, vi lagade potatisgratäng, fläskfile å drack vin! Jätte mysigt! Varför har man inte sånna dagar oftare egentligen..

Å nu har jag kommit igång med träningen ordentligt igen.. Fan vad skönt det är.. Va nere på friskis i onsdags å körde Skivstong/kondition, i torsdags blev de Cirkelfys å igår spinning! Ska ta en vilodag idag men i morron blir de 2 timmar innebandy! Kanske hinner med en promenad idag!:)

Idag far vi ut till landet för att äta lunch hos Robins farfar sen går vi över till mor å far å firar far på hans dag som egentligen är i morron. Men hinner inte fira alla i morron så vi tar han idag istället! Känns som det kvittar vilken dag men tar de på bara att man firar han att han är en super bra pappa!:)

Nää nu ska jag kika på pensionärsjävlar å försöka somna om! God natt!

Snöööö

Jätte mysigt med snö! Fast inte med storm som idag.. usch vad kallt de är ute! Tog en tripp ner till stan idag med några barn.. Gick runt i leksaksaffärer när stormen va ute, va inte helt fel!:) Nu har jag tänt massa ljus å funderar på å kanske värma lite glögg!

Igår hade vi myskväll i soffan! Robin skalade massa räkor som vi åt efter de kikade vi på Beck-Levande begravd å drack glögg.. Skit bra film va de, fast satt på helspänd hela filmen, å inte hjälpte de att han skrämde mig under hela filmen heller!:P

Nää ska värma lite glögg å skriva utvecklingssamtal, så har jag de gjort!

Bakis..

Men de börjar gå över nu!:) Hade iaf trevligt igår! Vi hade inflyttningsfest här..Blev ju riktig sambo den 1november så nu kan han inte ångra sig! Han får stå ut med mig!:P

Å i torsdags åkte jag till nyköping å hälade på min kusin som fått barn för 3 veckor sen.. så jävla söt å snäll som ett troll! hon låg i min famn i flera timmar å sa inte ett ljud! När jag kom hem övarraskade Älsklingen mig med rosor å en klocka som jag gått å trånat efter ett tag nu, super gullig!:)

Nu har jag precis blivit övergiven, å jag håller på å ska bestäma mig om jag ska orka gå på fest eller om de blir en hemma kväll!:) Hoppar iaf in i duschen så får jag se sen!

Åjust de va hos bror idag å kikade på deras nya lägenhet.. super fin va den! Jag vill ha!!:) Efter de så åkte vi till kyrkogården å tände ljus för Millan å Farmor å Farfar.. När vi kom hem började jag kika på lägenheter å hus! Tänk vad kul å bo i hus. fast lite tidigt kanske! Å så måste jag övertala Robin att vi inte ska bo i T-hälla först!:P

Träning

Fan de blev inte så bra träning som jag var inställd på! Åkte ner till friskis klockan halv 6 för att köra Skivstång/spinn.. När jag kommer dit så har inte inloggningen startat än. så jag var alltså där mer en 30min innan.. när klockan var halv å vi fick logga in så står det 3st före mig i kön å självklart skulle alla 3 köra samma å de fanns bara 3 platser kvar! Då blev jag sur å tog cykeln hem i regner igen å körde lite styrka hemma istället! Fast de blir inte samma sak! Menmen får ta mig ner till frikis i morron med å då ska jag fan köra nå pass!!

Borde egentligen städa här hemma.. ställa upp kartonger å sånt som ska upp på vinden å fixa inför fredag! Då blir de Halloween/inflyttningsfest!:) Tråkigt bara att det är som vanligt när man bjuder till fest att det är ingen som svarar eller svarar kanske! De som Robin har bjudit har iaf svarat så några blir vi iaf!:)


RSS 2.0