Myshelg

Om 1 timme sticker vi på en mysweekend i Sthlm!:)


Trötter..

Japp är trötter idag.. fick gå in å ta ännu en öppning i morse.. Usch inte kul å gå upp klockan 5 å Älsklingen ligger kvar i sängen å sover, det är kallt å supersvart ute! Menmen sånt man får ta! Har ju bara en 4dagars vecka den här veckan så!:)

Igår höll vi på nästan hela dagen i lägenheten.. tog en paus mellan 2 å 4 när jag spelade innebandy.. Å när jag kom hem så blev de en snabb dusch, jag sitter där å har det varmt å skönt när Robin kommer in å slänger svinkallt vatten på mig så då började vattenkriget!:) Haha inte så bra när jag sitter men en dusch i handen.. Hade det inte varit jag som behövde torka upp hela badrummet sen så hade han blivit ännublötare men lyckades spruta ner han rätt bra ändå!:P

Men nu ser det iaf någorlunda ut här hemma! Nästan alla Robins grejjer är här å på plats! Får se idag ifall vi går ner til banken å fixar konto eller om vi hinner med de på torsdag! Ska nog orka med ett sista HIT pass på friskis å köra mig slut den här veckan också!:)

Kvällen avslutades igår men lite Alfapet på datorn å Beck på Tv:n! Lugn å mysig kväll!:)


Skål!

På't igen bara.. Fast blev en lugn kväll igår så lätt å börja idag igen!!:)

Blev inte så att jag gjorde högskoleprovet idag.. Stängde bara av klockan när den ringde kvart över 7 i morse å somnade om! Vid lunch ungefär for jag ut till mor å far å har tillbringat eftermiddan där! det är så skönt å va på landet å få maten serverad ibland!:)

Nu ska jag in i duschen ä göra mig klar för kvällen! Supertaggad för en mycket rolig å trevlig kväll med dam/herr laget! Först förfest hos Emma snart!

Skål!

Sådär har precis sattit på musik å öppnat en cider! Nu är det helg! Så skönt! Fast har en fullt uppbokad helg! de tycker jag om, fast inte å sitta en hel dag å skriva prov! Usch varför gör man sånt frivilligt? Är ju en bra grej å testa men fan så tråkigt! Vet ju redan mitt resultat så känns lite onödigt! Va jag verkligen så här värdelös på engelska å matte när jag gick i skolan eller glömmer man så fort?

Menmen de tråkiga får jag ta i morron! Nu ikväll ska jag spendera den på norr hemma hos Malin med Tacos, öl å så ryktades de om Tequila, mums!:) De lär bli kul! Synd bara att Janet blev sjuk!:( Är ju inte ofta man träffar henne nu för tiden!

Å imorron blir de ju troligtvis höhskoleprovet.. sen hem å göra mig i ordning för party! Blir förfest hemma hos Emma innan vi drar vidare till Avslutningsmiddagen! Fast blir en lugnare kväll en de blev sist vi festade hos henne!:)

På söndag hoppas jag att det blir innebandy sen ska vi hålla på i lägenheten.. Robin körde hit det mesta av hans grejjor igår så nu är det kaos här hemma igen! men det ordnar sig! Bara det sista småplocket kvar i hans lägenhet sen är vi sambo på riktigt!:) från den 1 novermber han har inte sin lägenhet kvar!:)

Just de va nere på friskis igår å körde HIT igen! Svin jobbigt men skit kul! Känns skit bra när man går därifrån, även fast man inte tror att man ska orka gå en meter till! Älsklugen gick med mig hem så då fick jag lite hjälp!:P Å idag har jag träningsvärk men inte lika mycket som förra veckan!:)


Dags för en uppdatering!

Jaha det var kanske dags att uppdatera lite igen.. är inte så bra på de längre!:)

Förra veckan blev det en spontan resa till Ullared med mors jobb.. det var trevligt! Vi åkte härifrån vid 1 tiden i torsdags så kom dit vid 19 å då släppte killarna av oss så vi fick handla å dom åkte å gjorde mat.. när det stängde blev vi hämtade å vi satte oss vid dukat bord å åt mat, drack vin å snackade skit! Gick å la oss vid kanske 2 sen vid kvar i 7 ringde klockan då var det bara att göra sig i ordning för en heldag med shopping! Skit kul!:) Sen åkte vi hem! Kan säga att jag var ganska trött på kvällen! Kom hem vid typ 9.. då blev det Kungarna av tylösand på bärbara i sängen! Vid 22 kom sambon hem ganska full!:) Han tillbringade en tid vid toaletten innan han snarkade brevid mig! Fast ska inte klaga jag var nog värre än han förra helgen!:)

I lördags drog jag med han till Tuna park för lite mera shopping! Super mysigt var de! Sen på kvällen åkte vi hem till hans far å drack öl, käkade mat å spelade spel! Det var supert trevligt fast jag är sämst på TP!:)

Söndagen tog vi en promenad ner till stan å kikade lite.. sen en åktur med bilen till mor å far å till hans mor sen stack vi hem å gjorde hemlagad kräft pizza! Svin gott blev de!:)

Nu har min sambo lämnat mig för två arbetsdagar ute på öppna havet! fast kanske inte blir så mycke jobba men han stack på kryssning idag med facket! Hur ska jag klara en natt själv? Va ju evigheter sen jag sov själv! Saknar han redan! Fast han kommer ju hem i morron så måste väl stå ut!:)

människa

Yes de börjar jag bli nu efter denna helg! Usch kanske inte en lördag natt å söndag att lägga på minnet!

fredagen va super mysig! Va först hos mormor å morfar dom fick fira Robin som fyllt! Sen åkte vi till systemet å köpte en flaska vin sen hem å åt räkor å drack vin!

I lördags tog jag en sväng ut till lista å plockade svamp.. men fy fan vad tråkigt de va å ränsa de! men fick hjälp av min snälla mor!:) Sen på kvällen blev de party hos Emma! Super kul när vi va där men har inte så mycke minna av när vi gick därifrån! men vet iaf att Robin hämtade mig! Tack Älskling!:)

Igår va bara hela dagen en pina!:) Hade lovat å spela innebandy så självklart ställde jag upp å spelade i 2 timmar! Sen var jag å toaletten min bästa vän! åkte till Robins mor på kvällen då lyckades jag iaf smaka lite pizza men mer blev de inte! sen hem till sängen! Kände fortfarande av bakismagen i morse när jag vaknade!

Nu vill jag bara att det ska vara den 29;de!:) Då sticker vi upp till huvudstaden ¨å bara myser hela helgen!:)

Ikväll blir de tokträning för mig! Så skönt! Eller iaf efteråt!

Jag älskar dig så

Det är du som får mitt hjärta att slå.
Utan dig vill jag inte leva
utan dig i mitt liv skulle jag bara i mörker treva.
Du gör mig lycklig och glad
och jag tackar gud var dag.
För att du är min
och för att jag får vara din. 

Älskar dig!

Ajaj

Har träningsverk å kommer nog ha ännu värre i morron å på lördag! Va nere igår å körde Skivstång/kondition å idag körde jag Core/Spinning! Svin jobbigt men skit bra å skönt efteråt! Nu väntar jag på Älsklingen han åkte å köpte lite godis! Mums!:)

Imorron har vi stängningsdag så det blir att lyssna på föreläsning på förmiddan å diskutera på eftermiddan! Hoppas på att de blir en bra dag!

Redan måndag..

Då va de redan måndag igen.. helgerna går så sjukt fort! Men det har varit en bra helg! I lördags va jag hos Emma på sexparty de va kul men de blev dyrt!:P Efter de tänkte jag åka hem å bara ta det lugnt jag va fortfarande bakis men älsklingen lyckades få mig att åka till festen, tänkte ta hans bil men ångrade mig å tog med en flaska vin å cyklade istället.. Men det var riktigt kul där!

Igår hade vi sista serie matchen.. var ganska arg efter den! Menmen nu är det uppehåll ett tag! Efter de stack hela laget ner till ming palaz å käkade gott å snackade skit.. sen for jag hem för att plocka undan lite innan Hirvi å Isabelle kom över å kikade film å moffade chips å godis! Å faktiskt så lyckade jag hålla mig vaken hela filmen!:P

Nu ska jag plocka lite i lägenheten å fixa de som ska upp på vinden så jag kan sysselsätta Robin sen efter hans träning!:P

Blääää :)

Jaa idag mår man som man förtjänar.. fast hade ju kul igår så borde väl inte förtjäna å må såhär idag!:) Å maten igår var underbart gott! De måste vi göra om snart igen!!

Idag har vi kört grejjor hit det var lite tungt men nu är det gjort.. har en hel garderob isärplockad i hela vardags rummet.. men har en sjukt skön säng bara står å väntar på oss!:)

Nu ska jag göra mig i ordning för att sen bege mig till Tunavallen å kika på när Älskligen coachar t-hälla till en seger mot triangeln!:) Efter de blir de sexparty!!

Såld!

Idag är en bra dag! Fått veta hur mycke jag får i lönehöjningen, har sålt min säng å monterat upp den nya å nu tar jag en grogg!:) Skål!


RSS 2.0