Säsongen snart slut..

Sådär då var sista träningen avklarad.. Fast kunde inte va med på hela, mitt knä började göra ont igen!! Fan är trött på de nu.. vill kunna träna ordentligt!! Men på söndag ska jag fan kunna spela hela matchen, det är sista så då får de bli som det blir efter!:) Nu ska jag kura ner mig i soffan med en bra bok å vänta på att sambon ska komma hem!:)

Å imorron är det redan fredag igen.. den här veckan har gått fort! Å de lär väl helgen också göra.. i morron blir de Usa kväll med boysen.. på lördag ska vi flytta saker hit från Robins lägenhet.. sen på kvällen blire sexparty.. å på söndag blire match sen käk med laget! Fullbokad helg med de lär bli kul!

Gott å blandat

Så nu har vi börjat komma lite i ordning på jobbet i nya lokalen.. de känns skönt! Nu är det bara alla rutinet å allt som vi precis hade fått gå ihop bra tills de kom massa vatten å allt gick åt skogen!

Nu försöker jag ta mig ner till gymmet.. de går segt idag när man inte har nån tid å passa.. men vill komma hem å se idol! Så borde ta mig ner nu!:) Tog mig ner igår å körde core.. sånn träning jag behöver nu när jag inte kan träna med mitt knä! idag fanns de core å spinning å köra men inte så bra med spinning om knät är paj..

Morgondagen ska spengeras i Älsklingens lägenhet å bjuda hans far å dom på käk..

Å idag eller kanske i morron så är vi sambo! Då börjar hans post komma hit!:) Fast han har ju bott här sen jag kom hem från USA men nu ska hans bror ta hans lägenhet å vi ska bo här!:)


Översvämning

Kom till jobbet halv 8 i morse å möts av att det rinner vatten från väggen å ut.. kliver in å får bada fram till mina stövlar.. Det var sjukt mycke vatten i typ halv byggnaden.. Har vart kaos hela dagen å barnen har fått varit ute större delean av dagen! Morgondagens uppgift blir att lösa vart vi ska vara de närmaste månaderna framöver! Väggarna började redan rivas ner idag.. Usch inte kul... blir nog några jobbiga månader framöver..

Ojoj

Usch jag är bakis! Inte kul! Blev hämtad av älsklingen halv 8 i morse jag råkade visst somna!:) Då åkte vi hem å jag sov lite mer, sen åkte han iväg å köpte pizza.. mums bästa bakis frukosten! Nu ska jag snart ivär å spela innebandy, inte nått mitt huve vill man det är bara att köra på! Sen far jag ut till Stenkvista för att se när vi tar 3 pöäng mot nyköping.. efter de blir det ut till T-hälla för att äta mat hos svärmor!:)

Imorron ska jag fixa det sista på presenten.. Söt fyller på tisdag så då måste de va klart! Men tänker inte berätta vad!:P


Innebandy å Fotboll..

Sådär då var man hemma i soffan igen.. inte efter världens bästa eftermidda! Innebandyn funkade bra, känndes inte alls i knät å inte super mycket i första halvlek av matchen heller.. men fick en rejäv smäll i andra så nu kan jag knappt gå igen å inte fick jag byta heller.. så nu blir de å vila tills det är helt bra! Lär träna för mig själv men inge fotboll..

Nu väntar jag bara på att älskligen ska komma.. Vill mysa!:)

Besviken...

Usch jag är arg, eller kanske inte arg men riktigt besviken! Tycker inte om å vara de! Men tyvärr så är jag inte förvånad... Nu ska jag lägga mig å läsa sen förhoppningsvis somna!

I morron blir de mycke träning! Först kanske lite innebandy sen blire fotbolls match!


Seger!!

Så jävla skönt seger idag!! De blev 5 eller 6-0 till oss! Men jävlar var jag har ont i knä nu! Inte kul, fast får väl skylla mig själv lite! Men vad gör man inte för laget! Gick skit bra å spela å de va skit kul!

På dagen så kom allt folk hit å firade mig.. fick massa fina presenter.. är jätte nöjd!! Nu ikväll ska jag spendera kvällen i soffan men tända ljus, en film å min underbaraste! Väntar bara på att han ska komma hem så vi kan laga nån mat!

Kan ju berätta vad som hänt i helgen också.. i fredags kom Viktor, Veronica å Gabriel hit.. vi drack lite öl å grillade å spelade spel! Jätte trevligt!

I lördags så var det bakdags, hela förmidda/lunch så bakade vi! Kom på mitt i bakningen att vi skulle spela på Stryktipset så vi ställde bara ifrån oss allt å stack till Affären.. fast de va inte våran tur å vinna!:( Sen på kvällen så blev de käk hos mor å far sen gick vi hem till Hirvi å Isabelle å kikade ¨på deras nya lägenhet!

De blev en lugn å mycke trevlig helg!:)

RSS 2.0