Dåligt!

Väldigt dålig på uppdateringar.. Hinner dock inte nu, ska på träning! Men det kommer snart!

1 dag kvar!

Sen är det lång ledigt! Å jag får äntligen sovmorron! Fan vad skönt det ska bli! Blir dock mycket åka runt å äta i helgen, inte nått jag super gillar å äta påsk mat men bara å gilla läget! Det är ju trevligt sällskap så det är ju positivt!:) Fan vad jag vill ha en balkong!! Jag tar mig inte ut å sätter mig själv på gräset utanför bara för att det är så mycket fönster runtomkring, känner sig så uttittad!:) Men jag håller utkik på hemnet efter en större lägenhet med balkong eller ett billigt radhus! Får se när man hittar nått å om man hittar nått!:) Nää nu ska jag ta å ringa å höra hur det är med min Mor om hon kommit hem från sjukhuset än eller vad som händer!

Count on med like 123, i be there!

Jaha då var det redan lördag kväll! Oj vad fort tiden går!! Men det har varit en riktigt bra dag!! Om man inte räknar med att jag fick lämna han jag sover bredvid i sängen jätte tidigt i morse! Redan halv 8 ringde klockan å de va bara att hoppa in i duschen innan jag for till mormor å morfar! Efter jag varit där å burit massor av ved for jag till Tunavallen å träffade Tess å Viktor för å se när Malmköping vann över skogstorp! Nu har jag öppnat en öl å väntar på att trevligt sällskap ska komma å göra mig sällskap!

Fredag!

Så skönt med helg igen! Även fast veckorna går rätt fort så är det alltid lika skönt med helg! Öppnar min fredags öl å firar att det är helg!:D Blir snart upphämtat av Tobias för att åka ut till T-hälla å grilla lite med svärmor med familj! Mysigt! Å fan vad bra jobb man kan ha ibland! Har haft en riktigt bra dag på jobbet idag!

Innebandy

Precis kommit hem efter nästan 2 timmar innebandy.. så skönt! Har dock ont lite här å var men de får man ta!:) Fast blev bara innebandy idag, fotbollen blev inställd idag å i morron går vi ut å börjar träna på gräs! Så jävla skönt! Hoppas på att det blir gräs match på söndag också! Å i helgen väntar nog en sånn där tråkigt helg med inte så mycket stoj å skoj inplanerat! Blir nog grillpremiär på fredag, upp tidigt på lördag å hjälpa mormor å morfar, skulle tro att det tar större delen av dagen sen blir jag nog kvar där på kvällen också.. Å på lördag är det match! Sen va den helgen slut...

Cup=död

Har haft en super bra helg.. Började med å gå hem tidigt i fredags, umgick lite med min mor å fick byxor uppsydda.. På kvällen träffade jag Johan å tog några öl på stan å bowlade å snackade massa skit! Super trevligt! I lördags blev jag väckt av min kära man typ 9 på morron när han stack till Tunavallen å kikade fotboll, självklart kunde ju inte jag somna om så gick upp å traskade till Tunavallen jag med å kikade på Torshälla-Malmköpings herrar! Efter de for vi ut till Ärla för däckbyte å lite grillning! När sommardäcken var på gasade vi vidare ut till mormor å morfar för lite fika å umgås lite med dom, va länge sen man va där! På kvällen gick vi till Papas Tapas å åt.. Skit gott å super mysigt! De lär vi göra om.. På hemvägen gick vi förbi hos Madde å sa hej, orkade tyvärr inte vara där så länge eftersom jag skulle upp 6 i morse.. Men hann ju säga hej iaf!:) Å klockan 6 i morse ringde klockan, va bara att pallra sig upp å åka på cup.. Va svin kul å spela men jävlar vad död jag är i benen nu.. Räknade ut att vi spelat fotboll sammanlagt i 2 timmar å plus uppvärmning å de så blir de ju lite mer.. Å har gjort av med minst 900 kalorier!!:D Wohoo! Fick också äran å vara lagkapten hela cupen, de va kul!:) Nu ska jag ringa å tjata på han jag bor ihop med så han kommer hem å lagar mat till mig!:D

Match!

Kom precis hem från första matchen på gräs.. Första halvlek va den tråkigaste jag varit med om sen jag började spela för 18år sen men andra halvlek var roligare!:) Å vi fick åka därifrån med en vinst också! Vi vann med 1-0!:D Men kommer nog känna av i morron att jag sprungit i 90minuter!

RSS 2.0