Wohoo!

Om 16 dagar sticker jag å han jag bor ihop med till sol å bad! Va nere idag å bokade å betalade! Så jävla skönt det ska bli!!


Hemma å vänder

Kom precis hem efter en rolig fast väldigt dålig träning av mig.. Usch vad dåligt de gick idag!! Efter träningen har jag bara hunnit släppa av Marie å Kristina, hem å duschade lite snabbt å nu ska jag tillbaka till Tunahallen å hämta min sambo som tränar sina killar efter oss! Sen får jag äntligen hem till en skön säng!

Va nere på Ticket idag efter jobbet också! Hittade några bra flyg å hotell men hon skulle hålla utkik nu till efter helgen å se ifall de blir ännu billigare annars bokar vi på måndag! För vecka 11 ska vi iaf åka! Ska bli så skönt!! Längar!!

Nää dags å hämta Älsklingen nu!

Lite små bakis..

Ligger i sägen å är lite små bakis nu.. Men har haft en super trevlig å bra helg!

I fredags kom svärmor med man hit å käkade å drack lite vin.. När dom åkte nattade vi kudden!
Å igår så självklart när man får sova så vaknar jag klockan 9.. Gick upp vid 11 ungefär å gjorde oss i ordning sen for vi iväg å kikade på bil, va nog inne i alla bilaffärer som finns i hela eskilstuna!:) Nää inte riktigt men va på många iaf.. Å jag är fortfarande lika kär i Honda Civic.. Fast hittade också Volvo S40 tror jag den hette.. den va rätt lagom i storleken, å knappar på ratten hade den också!:) Men i sista affären vi va i så hittade min fästman en Mazda 6.. Va väl helt okej bil, kanske lite stor!:)
Usch det är en stor djungel det där med bil.. finns ju hur många som hällst!

När klockan närmade sig 2 åkte vi ut till Mormor å Morfar för å fira att Mormor fyllt år, å blev då bjudna på mat! Efter de for vi hem å gjorde oss i ordning för en utekväll med Viktor å Veronica.. Började kvällen hemma hos dom å busade med Gabriel.. Sen gick vi till O'learys.. Men eftersom att vi åt vid 2 så va ju inte jag alls hungrig, men vi fyra delade på en för rätt så det räckte för mig!:) Men det var en riktigt trevlig kväll!!

Idag ska jag pallra mig till Innebandyn om några timmar.. Får se ifall Viktor är pigg å orkar hänga med som han lovade igår!:) Ikväll blir de nog lite fix här hemma å mys i soffan framför tv:n!

Just de nu i veckan som kommer lär vi nog boka resa till Spanien! Ska bli så skönt å mysigt så klart!:)

Snart fredag!

Ska bara jobba 4½ timme i morron sen är det helg! Såå skönt!! Men först blir det Fys träning ikväll!

En helg som såg ut att vara rätt lugn har blivit rätt uppbokad! I morron har vi tvättstuga, jag hinner förhoppningsvis träna lite, laga mat å på kvällen kommer svärmor å halv svärfar på besök!:)

På lördag är det kalas på dagen hos mormor å morfar å på kvällen blir de nog lite gott å dricka, får se ifall vi är här eller vart det bär av!

Söndag är det innebandy som vanligt å hoppas på att jag inte är bakis!:D

Just de, har hittat en bil vi (eller kanske mest jag) som vill ha! Hittade en Honda civic på blocket.. å en 06:a också! Jag vill ha! Men finns inge telefon nummer å mailen svarar hon inte på! Vad gör man då?:S Får väl fortsätta leta, nån bil lär de iaf bli!


Förlovad å alla hjärtans dag!

 

Älsklingen skalade 1kg kräftor å 1kg räkor. jätte gott! Var en super mysig dag hela dagen! Tog ett litet avbrott för innebandy bara! 

Å när jag kom hem igår hade han fixat tända ljus, skagen röra, rostat bröd å choklad. Jag måste bara säga igen att jag har världens underbaraste å bästa sambo, eller fästman kanske man säger nu! Nu har han ju inge val, nu måste han ju gifta sig med mig! Fast lär ju inte bli som man ska inom 2 år eller vad det är.. lär nog ta flera år! Får väl se när han går ner på knä!:)




Förlovad!

Yes de va de som hände igår! Lägger inte lite bilder senare!:) Måste till jobbet nu!

Helg!

Fan vad skönt! Kvällen kommer att spenderas hemma hos Hirvi å Isabelle med lite öl å spel! Trevlig å lugn kväll! För i morron 07.10 drar jag iväg på folkrace! Sen så 13/2!:D

Träning

Snart dags för träning.. Synd att det är snö storm ute bara, gör så att löpningen innan blev inställd.. Men får ju mer energi till fysen då!:) Har inte gjort jätte mycke efter jobbet idag.. Åkte direkt å solade när jag slutade sen hem å väntade på Älsklingen innan vi tog en tripp ut å hälsade på mor som är hundvakt! Efter de blev de en liten powernap i soffan å nu är det snart dags å bege sig till träningen! I morron är det jobb ända till halv 6 efter de får vi se vad som händer.. Blev överbjudna till Hirvi för lite spel men ska köra folkrace tidigt på lördag så får se hur de blir med de! Lördag kväll blir de Buffe å öl på Holmberget med Sambon min å andra fotbollstränare med respektive.. Lär bli trevligt! Å på söndag är det innebandy som vanligt! Försöka å inte vara bakis den här gången!:P 13/2 :D

hem

Vill ut å sätta mig med en kall öl i handen i solen just nu. Fan va skönt de slulle vara. Men när jag äntligen får gå hem om 3 å en halv timme så lär ju solen vara borta. Blir en promenad med älsklingen till staden efter jobbet iaf. Nu ska jag in på jobbet å göra lite nytta.

Nu jävlar!

Skit kul träning idag.. å gick väl hyffsat bra för mig! Men nu ska jag fan ta tag i de! Håller på å kikar på resa till Spanien i mars å till de ska jag fan ha gått ner mina kilon som jag vill!! Nu ska jag ligga i hårdträning å skippa allt onödig mat å godis! Nu ska jag åka tillbaka till Tunahallen å hämta Älsklingen!

Leker!

Livet leker just nu. Så jävla bra! De ända jag vill förändra nu är å börja plugga, annars är allt hur bra som hellst!:-) Måste också skvallra att jag fick min älskade sambo å hjälpa mig förra veckan. När vi va å handlade så köpte jag två krukor å jag fick han å hjälpa mig å plantera om.:-)


13/2


Smått å gott

Jaha vad har hänt sen sist jag skrev då! Johan kom över å vi spelade i några timmar.. Å kul va de!:) Blev inte så många timmars sömn innan det var dags att gå upp 05.15 för att göra sig i ordning för jobbet... Men blev lugnt på jobbet så jag kunde ta ut komp tid å gå hem vid 10.. så hem till sängen blev de å sov nån timme! begav mig sen till ICA så jag kunde lagat nått å få i magen idag.. De blev wok idag igen, men svin gott är de! Har också hunnit vara nere i tvättstugan å lassat in två maskiner ska snart ner å hänga å fixa en till! Sen ska jag bege mig till solfuxen å möta Lisa för att få mitt å Veronicas paket vi har beställt!:) Ska också passa på då å sola lite, va för länge sen jag gjorde de! Å måste sätta igång med det igen för de blir nog en utlandsresa för Sambon å mig i mars så kan ju inte åka å vara helt vit!:)

Ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir lugnt för mig! Tommy kommer å hämtar mig i morron vid kl 6 skulle jag tro, då åker vi runt å hämtar resten av folken innan vi beger oss till bussen som ska ta oss till Säfsen för lite snowboard å gott å dricka!:)

Marathon

God morron! Har precis vaknat efter en liten powernap! Somnade rätt sent igår å gick upp super tidigt så kände att jag behövde lite sömn.. för i kväll/natt blir de tv spels marathon! Men tyvärr så kunde jag inte ta ut komp i morron som tänkt men orkar väl 1 dag å jobba utan sömn! Får sova efter jobbet!:)

Nu ska jag invänta Johan innan tv spelet sätts igång!:)

Skridskor

Va ute idag å åkte med 35 ungar.. fan vad kul de va! Va några som var bambi på hal is.. å några som va skit duktiga! Själv så har jag inte åkt på massa år så va lite svårt i början men va ju tvungen å stå på benen när man hade varsin unge i varje hand som om vart annat låg å kravlade på isen!:)

Nu ska jag ge mig iväg å spela lite innebandy.. dock hoppas jag på att det blir mycket folk så jag kan vara mycke på sidan eftersom jag inte är 100 pigg än! Men på lördag måste jag vara de då det blir snowboard igen! Ska bli svin kul! Måste bara försöka hitta nån snäll en som kan skjussa å hämta från bussen!:)

mums

Sambon å jag åt lyxkvällsmat!:-)

Älskar dig!

Jag kan inte med enkla ord förklara hur jag känner,
nu när vi är mer än bara vänner.
Du kan inte förstå hur mycket du betyder för mig,
hur lycklig jag är att få vara din tjej.
Du är så otroligt fin,
du är viktigare än insulin.
Jag älskar ditt sätt att prata,
Jag älskar linjerna i din handflata.
Jag älskar sättet du på mig ser.
Jag älskar när dina ögon lyser,
Jag älskar att du kramar mig när jag fryser.
Jag älskar att du alltid finns där,
Jag älskar att jag verkligen är kär.
Jag älskar att jämte dig få vakna,
Jag älskar när jag slipper dig sakna.
Jag älskar att du kom på nyår (midsommar):)
Utan dig blir jag så negativ,
Jag hoppas att du vet att du är mitt liv."


Sjuk..

Fan vad det är tråkigt å vara hemma å vara sjuk! Känns som jag har gjort allt man kan göra när man är sjuk.. Kollat på tv, film, spelat tv spel, sovit! vad kan man göra mer? Mådde inte alls bra i morse så ringde till jobbet å sa att jag blir hemma i morron med men nu mår jag bättre så ska nog gå i morron ändå om dom inte har bokat vikarie! Klättrar snart på väggarna här hemma! Men snart kommer min underbara sambo hem å gör mig sällskap!:)

RSS 2.0