En liten uppdatering!

Jaha ska jag kanske försöka få till en uppdatering! Sista dagarna i ljungskile tillbringade vi vid havet, blev iaf bad upp till midjan för mig! Fan vad kallt det var i havet!:)

Denna vecka hemma har spenderast en del på landet, hos mor å far å Robins halv Farfar! Åkt wakeboard, fiskat, grillat, druckit gott, badat i pool å bara haft det riktigt bra! Har börjat lite smått å räkna ner å börja inse att jag snart är student!:) Ska bli kul å spännande, en riktig utmaning! Nu ska jag försöka få liv i Johan som jag redan har försökt fått i en kvart nu, men snart kanske han vaknar!:)

Ajaj!

Har sån jävla träningsverk! orkar inte uppdatera nu men det kommer!:)

Semester!

Så jävla skönt! Kom ner till Ljungskile i lördags eftermiddag! Skit fin å bra stuga! tog en sväng ner till lyckornabrygga på kvällen å tog några öl vid havet! Söndagen blev en riktig slappar dag med regn å film! I måndags tog vi en tripp in till Uddevalla å kikade stan där.. i tisdags blev det Ullared!:D Blev dock ett par tusen fattigare men kul var det.. på kvällen gick vi ner till Lyckorna brygga för Räkafton, å jävlar var mycket räkor jag åt å va gott de va!!:) Idag tog vi tåget in till Gbg för å se Älsklingens lag spela Gothia, spännande å rolig match blev de som dom vann! Sen har vi spenderat hela dagen i gbg kom väl hem för ett par timmar sedan bara! Har ätit grillat å myst under blå himmel!:) I morron hoppas vi på mera fint väder å förhoppningsvis sol å bad i havet!:)


3 dagar!

Är sjukt uttråkad! Har städat hela dagen på jobbet idag, dock med trevligt sällskap men inte fan är det kul å städa i typ 5 timmar! Sen nu ikväll har jag inte haft nått å göra å varit för trött för å ta mig ut å springa! Så de blev städa här hemma också! Usch nu vill jag bara ifrån den här staden å ta semester å inte tänka på nått!!

Hoppas på att vara piggare å orka springa imorron istället!

4 dagar kvar!

fan vad jag vill gå på semester nu! Va en sjukt seg dag på jobbet idag! Men bara 3 öppningar å 1 stängning kvar tills semestern! Men dags å börja skriva packningslista å tänkte ut vad vi ska ha med oss på lördag! Hoppas på att det inte blir allt för varmt på lördag, tur att vi har ny å bra bil med AC i!:)

Menmen nu ska jag ta på mig löparskorna å ta en liten runda!

Ojoj!:)

Vem fan kom på iden å boka tvättstugan en lördag förmiddag när man är bakis! Hehe det kanske var jag den här gången men kan nog inte ha tänkt så långt!

Slutade jobbet ganska sent igår, när jag kom hem möter Älsklingen upp mig vid dörren å har redan hunnit dricka ett par öl!:) Så det var bara å ta en öl å hoppa in i duschen.. efter nån timme satte vi oss på cyklarna å cyklade ut till Sebbes födelsedags fest.. Super trevligt var det där! Tjejerna försökte övertala mig att gå över till T-hälla! Inte ett lyckat försök den här gången!:P När partyt va slut tog vi cyklarna å cyklade ut till Västerleden, kanske inte det smartaste å cykla dit lite onykter men väldigt gott med French hotdog mitt i natten!:)

Å ikväll blire grillfest.. Men kanske blir nyktert för mig om jag är bakis ikväll!:)

Om 1 vecka så här dags sitter vi i bilen på väg till Västkusten!:)

Robin!<3

Jag ligger ensam i vår säng och tänker på dig.
Dina armar runt mig som jag saknar.
Den trygghet du ger har jag aldrig kännt innan,
och du håller mig starkt men varsamt i din famn.
Känslan av närhet när din hud rör min och vi ligger tätt ihop,
ändå känns det som vi är för långt ifrån varandra.
Jag lyssnar till dina andetag när du sover,
lugnt och fridfullt känns det när du ligger brevid mig.
Jag behöver inga ord, bara värmen och din närhet.
Jag blundar och önskar att du var här.
Kom och sov brevid mig.

Saknar dig Älskling!♥

Oriflame

Har setat nu i ett par timmar å skrivit lappar å beställt alla saker.. Fan vad kul det är när man beställer en del!:) Jag hade kunnat köpa hur mycket som helst idag! Men får ju tänkte lite på plånboken!:P Men jag tror jag kommer tjäna lite slantar den här gången!:D

Å nu är det bara några timmar kvar tills min underbara kommer hem till mig igen!:D Saknar han mycket nu! Även fast vi bara varit ifrån varandra i 1½ dygn så är han väldigt saknad!:)

Helgen har varit ganska lugn men väldigt trevlig! I fredags gick jag å Älsklingen till Åbryggan å käkade å drack gott, sen kom Sebbe hem till oss å spelade gitarr å sjöng.. Igår blev det en lugn dag hos mor å far på landet sen på eftermiddan hämtade vi upp Johan å vi blev bjudna på grillat av mormor å morfar som tack för att vi hjälpt dom! Sen for vi ner till Grappa å kikade på folk å snackade skit! Alltid lika kul å umgås med Johan!:)
Idag var jag å kikade på en lägenhet, så nu får vi nått å tänkte på igen!:) Sen blev det en cykeltur till bror å han hjälpte mig med mobilen.. Tog cykeln hem igen å hämtade bilen å for ut till mor å far å fick pizza! mums!:)

Nu ska jag lägga mig i sängen å kika på tv.. Ska kanske hämta Robin i natt så hoppas på att få ett par timmars sömn innan!:)

Bara 10 jobbdagar kvar tills semestern!:D

God morron!

Jaha då har man blivit gräsänka den här helgen! Han åkte till Östersund i morse men jag saknar han redan!:) Igår var vi nere på Åbryggan å drack lite gott å åt gott! Jag tog rökta räkor, mums!:) Sen gick vi hem å spelade lite kort innan Sebbe kikade förbi å de blev lite gitarr spelande å sång!

Om precis 2 veckor idag så sitter vi i bilen på väg ner till västkusten! ska bli så skönt å komma bort! Inte behöva tänka på nått, bara ha semester!


RSS 2.0