<3

Om du förstog hur lycklig jag är med dig! Hur mycket du beyder för mig. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som dig. Någon som jag älskar över allt annat, någon som jag saknar så fort vi inte träffas, någon som alltid är i mina tankar och alltid finns där för mig! Det finns ingen som fått mig å känna mig som du får mig att känna. Finns ingen som lyckats få mig att känna mig så älskad. Vi har inte varit tillsammans super länge men det har varit den bästa tiden, å jag tänker nästan varje dag på hur glad jag är att jag fått dig! När jag är med dig är det aldrig tråkigt, å jag har fått uppleva så många bra minnen. Självklart har vi bråkat men det löser sig alltid, å ett förhållande utan bråk är inge bra förhållande. Jag hoppas att du står ut med mig för alltid, även fast mitt humör kan vara väldigt jobbigt. Å jag får VÄLDIGT dåligt samvete när jag egentligen är på dåligt humör på¨grund av nått annat men de går ut över dig!! FÖRLÅT! Men jag älskar alltid dig å kommer alltid att göra! Du är det bästa som har hänt mig!! Du har gjort mig lycklig igen, allt känns så rätt med dig! De flesta som känner mig har sagt till mig att det syns att jag är lycklig igen å jag är den som jag "borde" vara! Att somna bredvid dig i sängen varje dag är det bästa som finns. Att ha din arm rumt mig om natten. Du snarkar, men att ha din arm runt mig å höra dina snarkningar är det de mysigaste som finns. Vad jag ville berätta är att jag älskar dig över allt annat och kommer alltid att göra de. Men tyvärr så finns det inte ord som kan förklara hur mycket. Älskar dig enormt mycket!

Usch

Ingen rolig dag alls.. Vaknat en del i natt av min onda hand så va ganska trött när jag vaknade i morse.. å när jag kommer till jobbet får jag höra att folk är sjuka å inga vikarier finns de!:S Självklart så va det den dagen som vi böhövde vara mer folk än vanligt för vi hade maskerad, men det var tvärtom.. Det var bara å jobba för 2, men vid 11:15 fick jag en akut tid hos doktorn för min hand.. så missade luchen också.. Gick dit å fick en remiss till Röntgen så va bara att ta bilen till sjukhuset.. En positiv sak idag var iaf att det inte var brutet bara en rejäl stukning.. Åkte rally tillbaka till jobbet sen för att de andra skulle hinna få nån rast.. Jag tog min hos doktor!:) Direkt efter jobbet åkte jag å handlade, åkte hem å hämtade Robin för att åka ut till landet å hämta Renaulten å nu är jag äntligen hemma men bara för ombyte.. måste snart å handla igen å sen dubbel träning.. Lär nog sova gott i natt iaf! I morron ska jag träffa mor å hon ska hjälpa mig å skriva lite så jag kan söka de sista högskolorna till hösten.. sen är det bara vänta å hoppas på att jag kommer in på nån!

Ajaj

jag halkade idag på jobbet när jag lekte med ungarna så nu har jag jätte ont i handen.. Tog emot mig fel så kan inte böja på fingrarna utan att det gör ont!:( Fan så klantig man är! Jaha ska man kanske skriva lite om helgen också! Blev en lugn kväll hemma i fredags.. Johan kom över å vi käkade våfflor, kikade lite på tv å snckade skit! Han gick väl vid 1 kanske men kunde inte somna så sov inte många timmar den natten.. Gick upp rätt tidigt i lördags för att hinna klippa mig.. efter de va det dags för match mot triangeln.. Va kul å spela men gick inte så bra för mig eller inte för oss heller, vi förlorade! Å på kvällen gick jag å robin till Chrille för å festa lite.. När de andra gick ut till krogen gick vi hemåt! Men det va en rolig kväll!! Å i söndags blev de också en lugn dag.. Tog bilen ut till Far för å umgås lite med honom sen laga mat.. annars hände det inte så mycket.. Eller jag sökte högskolor också.. hittade några jag ska söka så i höst lär jag ju plugga! Nu ska jag ta å träna nått innan vi ska ner på årsmöte! Hejs!

Hemma

Har haft en skit bra vecka borta. men fan vad skönt det är att komma hem till allt å speciellt sova i sin egen säng! De första två dagarna var det inte så fint väder.. Men hann gå runt å kika på allt å festa lite!:) Sen så blev det bättre väder å vi kunde bara ligga vid poolen, så jävla skönt! Å en dag hyrde vi cyklar så vi tog oss ner till hamnen å kunde äta värdens godaste räkor (fast åt räkor typ varje dag, men dom här var grillade) Det var en välbehövlig å super skön semester! Har iaf haft den bästa å underbaraste med mig så det kunde ju inte bli annat än en super bra resa!:) Idag hoppas jag på att det blir innebandy sen ska vi gasa runt lite i vår nya fina bil å hälsa på släkt som vi inte sett eller hört nå av på mer än en vecka!

Semester!!

Klockan 4 idag gick jag på semseter!! Stack direkt till motorcentralen å hämtade vår nya bil!! Skit rolig å köra!! Stoppade i en bra cd vred på volymen å åkte å njöt!:) Å om 8 timmar sitter vi i bilen på väg till arlanda! I morgon går planet till Lanzarote, fan vad skönt de ska bli! Hoppas på att man släpper jobbet å allt ganska snabbt å bara kopplar av å myser! Så hejdå snö å slask.. Hej sol å värme!:D

Håller med

Jag håller med min Älsklig.. Det går bra nu!:) I morron får jag hämta våran nya bil.. Ännu ett vuxen poäng! De går fort nu, men jag gillar det massor!! Äntligen går det bra för mig!! Å på lördag sticker vi! Ljuvligt! Har lagt upp massa kläder i hela soffan å ändå har jag mer kvar å packa.. hur ska allt få plats?? Hinner inte sitta här mer har massor att göra idag.. Tvättstugan, laga tacos, möte, tvättstugan, träning sen äntligen sängen!:)

Dålig

Ja nu har jag varit dålig på å skriva. Men har haft fullt upp. Helgen va super, de blev käk å gott å dricka ett litet besök på krogen, sök å provkörning av bilar, lugnt party för min del, boda borg, kolla när sambon spelade innebandy sen va helgen tyvärr redan slut.. Men bra har den varit. I måndags va vi nere å växlade pengar till resan. Bara 2dagar kvar å jobba sen sticker vi. Så jävla underbart. Men först ska jag hinna med innebandy ikväll å fotbollsträning å i morgon jobb, möte, fotbollsträning å fredagen lär ju gå åt till å packa å hämta våran nya bil! Nu ska jag in å jobba 3 timmar till!

Bläää

Känns som jag blivit överkörd av en bil å ett jetplan åker runt i mitt huvud samtidigt som en kork sitter fast i min näsa! Borde man inte bli lite immun om man jobbat på dagis i över 3 år? Tydligen inte.. För exakt 1 månad sen så va jag också sjuk, brukar ju aldrig vara sjuk annars.. varför nu?? Är det nu kroppen har börjar reagera på att jag sover ordentligt på nätterna, jag tokfestar inte varje helg, jag tränar hela tiden, äter rätt! Haha min kropp kanske inte tål ett hälsosamt liv! Eller jag kanske får igen för att jag har det så bra nu!:P Aja bara att bita ihop å ligga här ensam i några timmar å ha det piss tråkigt! Skulle ha gått på after work å bio i morron men de är de ju bara å glömma nu!:( Men måste iaf pallra mig upp ur sängen ett tag idag då vi har bokat tid med bilfirman att vi ska ut å provköra en bil! Får se hur den är å om det är nått att ha!

Just de kanske ska berätta lite om helgen också! Hade en super bra helg! I fredags kom bästaste Johan hit å vi snackade massa skit, spelade Wii, kollade tv, drack lite.. Hade de hyffsat lugnt men super kul å trevligt! De lär vi ju göra om!:)

Somnade dock inte fönns vid 5 å sen vaknade jag vid 9 men fick inte liv i han som jag bor ihop med så var bara å vända sig om å försöka sova vidare.. Vaknade sen vid klockan 1 igen å vi började då planera vad vi skulle hitta på.. De blev en vända till Coop å inhandla lite mys mat.. De blev bacon inlindad fläskfile med hemmagjord potatisgratäng å beasås såklart! Svin gott blev de!:) Efter de blev det en myskväll i soffan!

I söndags pallrade jag mig till Innebandyn som vanligt, fast jag var sjuk men orkade iaf halvspringa i 2 timmar, sen va de bara hem å lägga sig i ett bubbelbad! På kvällen lagade vi matlådor så Robin skulle ha den här veckan å så blev de ju lite provsmak på kvällen också.. Vi lagade köttfärssås å så en köttfärssoppa... Jag käkade spagetti med köttfärssoppa!:)

Nu ska jag begrava mig i täcket igen å hoppas på att jag blir frisk SNART!!

Bara 11 dagar kvar tills vi sticker till Lanzarote!!:D

RSS 2.0