Suck!!

Roligare match än den vi spelade idag har jag ju spelat! Fan det var ju pinsamt! Visst vi hade en målvakt som inte stått i mål på flera år å folk som inte tränat som spelade, men vi ska fan kunna spela bättre än vad vi gör å inte bara sätta ut en fot å tro att vi ska ta bollen! Känns inte som att man vill spela i det här laget nästa år!!

Nää nu ska jag sluta vara butter!:) Har haft en super bra helg! I fredags åkte vi ut till Stenkvista å kikade på när herrarna krossade Torshälla! Wohoo!:) Sen hem å plockade lite innan Sebbe å hans tjej med kille kom över å det blev några öl å gitarrspelande med sång! Finns inte mycket bättre än en kväll med gitarr å sång!:)

I lördags tog Älsklingen å jag cyklarna till Tuna park för att göra av med lite pengar.. Jag hittade en topp å ett par jeans.. tyvärr inga skor så får fortsätta min jakt!:) Sen på eftermiddan kom min mor å far å svärmor med man å så var dom barnvakt så barnet kom också! Det var trevligt!:) När de hade åkt gick vi över till Hirvi å kikade på Man United - Barca, å självklart vann ju bästa laget!:)

Nu väntar jag på han jag bor ihop med så vi kan åka å fira mors dag!:)

Flytt

Va å kikade på lägenhet idag! Jag blev sugen på å flytta, men tror inte han jag bor ihop med blev lika sugen!:) Men jag får övertala han! Kanske inte det bästa att höja månadskostnaderna när jag ska börja plugga men det var inte så mycket å får ju större å bättre lägenhet!:)

Kom nyss hem från säsongens sista innebandy.. Tråkigt! Vad ska man nu träna på onsdagar? Nått måste jag ju göra! Kanske blir å köpa sommar kort på gympoz? Eller kanske måste köpa en såndär cykel man kan cykla snabbt på!:) Aja får se vad jag hittar på!

Nu ska jag kika ifall jag kan hitta någon ny dator! Självklart så har min bärbara gått sönder lagom till jag måste ha den med varje dag till skolan!:/


Avslutar med en bild på något mycket bra å som jag absolut inte ångrar!:)

:D

Oj nu var det visst ett tag sen jag skrev! Men allt rullar på bra å jag mår super!:) Hade en super bra helg förra helgen med mycket bra sällskap å gott å dricka!:) Söndagen blev dock en bakis dag. Jag å Johan vaknade kanske vid 9-10 men låg kvar i soffan å kikade ¨på tv men vid lunch började vi fundera lite på¨om vi kanske skulle äta nått så det fick bli utkörning med en kebab pizza, ingen orkade gå nånstans! Sen vid halv 9 på kvällen reste vi oss från soffan å jag skjutsade hem han sen åkte jag hem å sov!:) På natten åkte jag å hämtade min sambo som kom hem från sundsvall. Sen har veckan bestått av jobb å träning!

Igår efter jobbet for vi ut till Ärla för å träffa massa trevligt folk å grilla, spela kubb å spel inne! Super kul å trevlig kväll, de lär vi göra om! Å vid 12 idag åkte vi därifrån, älsklingen skulle på match å jag åkte ut till mor å far å sov lite!:P Nu ska jag försöka bli lite pigg så jag kan traska över till Viktor å Veronica å Gabriel å invänta på att sambon också kommer dit så vi kan laga lite pizza å spela spel! Å i morron är det match mot Gropptorp som vi ska vinna mot å komma hem med ytterligare 3 poäng!:)


Wohooo

Fan så jävla skönt!! Kommer hem med 3 jävligt sköna poäng!! Inte spelade vi så bra, men vi fick in 1 mål i första å lyckas hålla de så! Så vann alltså med 1-0 över torshälla!! Så jävla nöjd!!

Nu blir de en seger skål med älsklingen!!:D

Match!

Sitter hemma å väntar på samligen! Klockan 19 ikväll är det derby mot T-hälla! Ska bli skit skoj å spela! De känns som att vi kommer vara riktigt taggade å hoppas på en riktigt bra match! Efter matchen blir det hem å ta nån seger öl tror ja!:) Å ska mysa ordentligt så jag klara mig själv lördag å söndag.. Min kära sambo sticker till sundsvall å kommer inte hem fönns söndag kväll! Hur ska jag klara mig!:P Lär nog inte bli några problem! Blir iaf Ikea i morron, har inte varit där sen de öppnade det nya!

Men nu ska jag packa väskan så jag är redo när Anna kommer å hämtar upp mig!

Tack min älskling!

Fick denna fina bukett å choklad för att jag kom in på skola i höst! Det är nog inge nytt men jag har världens bästa sambo!!
Fick den idag av min underbara sambo för att jag kom in på skolan i höst!

Helg!

Fan så skönt!! Kom precis hem från jobbet, jobbade länge idag! Men dagen har gått fort. Har haft många personal borta så haft mycket å göra hela dagen så den har gått fort! Nu har jag precis blandat en drink å väntar på att älsklingen ska komma hem å skala lite räkor som vi ska äta ikväll!:) Sen kommer nog några över å så får vi se vart kvällen slutar!:) Brukar bli massa gitarr spelande å sång, det gillas alltid!:)

Nu är det dags!

Yes nu har jag lite tid för en uppdatering.. Tänkte börjar å berätta vad som hände under påsken. De va en super bra helg! Tog en sovmorgon på fredagen, Sen blev det en promenad ner till stan i det fina vädret. Efter de umgicks jag lite med min mor. Hon skjutsade hem mig så jag hann göra mig i ordning för att sen åka till svärmor å leta påsk ägg å äta mat!:) Mycket trevligt! Efter de gick vi ner till staden jag, robin å sara å mötte upp Niklas å hans bror.. Vi satte oss på HåPes några timmar å drack gått å snckade massa skit! På lördagen vid lunch åkte vi ut till landet å myste i solen å på kvällen grillade vi å drack lite gott!:) Sen blev vi hämtade av Kaj som skjutsade hem oss för att kunna byta om för att sen dra vidare hem till Emma på fest! Några av oss som va där gick till Harrys men vi andra gick till HåPes å trängdes med massa folk.. gav upp de stället ganska fort å gick till Bishop istället! De va mycket bättre där, där gick de ju å prata å slapp stå i en timme kö för att få en öl! Söndagen var jag ganska bakis, men vi trotsade de å gick till Strömsholmen med en Subway macka å myste i solen.. Klockan kvart över tre tog vi bussen till T-hälla för att fortsätta vårat påsk ätande hos Svärfar.. Mcyket trevligt var de! Å på måndagen var jag ganska trött.. Älsklingen hade match i T-hälla så förljde med han å satt å solade, när matchen var slut skjutsade jag han till Årby för han skulle coacha City å jag for hem å lagade mat! Sen blev det en rätt tidig kväll i sängen! Hade en riktigt bra helg! Å en behövlig ledighet!:) Veckan har bara flutit på som vanligt men massa jobb å träningar! Å helgen har bestått av lite träning å idag är det Seriepremiär!! Hoppas på att vi får till ett bra spel idag å att det är riktigt kul å spela så kommer de nog gå bra!:)

RSS 2.0