Wohoo!!

Anatomiprovet avklarat! Bara å invänta å se ifall man blev godkänd! Nu ser jag fram emot torsdag å helgen.. då blir det rörelseanalys å Gps-analys på bandy landslaget, ska bli riktigt kul! Nu ska jag ner på stan å träffa Marie å snacka framtidsplaner å starta eget! Spännande!:)

Eget!

Sitter hemma å väntar på min älskade man! När kommer han? Jag hoppas på snart!:) Medans jag väntar har jag nyss pratat med min mor å håller på å kika på internet om å starta eget! Ser ljust ut för framtiden!:) Pratade med en kompis idag å vi ska synas på måndag å snacka om våra framtidsplaner, det ser ljust ut!:) Hoppas på att kunna starta upp företaget redan i sommar!:) Va jobbigt som fan i början av veckan när jag absolut inte hade nått liv alls.. va i skolan hela dagen bara hem å sova men idag hann jag vara hemma ett par timmar ikväll innan det är sovdags sen fick jag ett super bra förslag på dagen det gör saken mycket bättre!:D Nu kommer min älskade äntligen hem så ska mysa med han!:)

Tåget

Sitter ännu en gång på tåget.. Dock några timmar för sent tycker jag. Men de va en väldigt bra föreläsning nu ikväll om jämstäldhet! Har haft utvecklingssamtal idag också. De gick väl bra. Känns bra inför kommande projekt i skolan! Jag har nog världens bästa lärare! Å så fick jag två biobimjetter av en annan lärare så ska ta med min bästa man å se svensson svensson!:-) Å så måste jag klaga på sj igen. De som brukar ta en timme till sthlm från e-tuna tog en å en halv timme i morse bara för att nån klantig jävel hade grävt av nån kabel så de visades rött så ingen fick åka, som tur va missade jag bara grupparbete å ingen lektion! Nää nu måste jag plugga så jag får nå gjort innan jag är hemma å ska sova! Vilket liv jag har!:-)

Redan söndag igen!

Helgerna går för fort som vanligt.. Men har haft en riktigt bra helg! Jag hann bara duscha i fredags innan Sebbe å min älskling kom hem.. Lite senare kom också Niklas å Johan över.. de blev en massa gitarr spelande å sång.. Riktigt bra kväll! Hann också göra lite rörelseanalyser med Niklas!:D När vi vaknade igår vid 11 väckte vi Niklas så vi skulle hinna äta lite innan han skulle med bussen.. Så vi tog en tripp ner till stan å åt på Akropolis! Tur att jag har min snälla Man som betalar!:) Sen gick vi hem å de blev en riktigt lugn kväll hemma med hemmagjord pizza å massa tända ljus! Nu sover min bästa så ska väcka han lite senare med Kaffe på sängen tänkte jag!:) Idag blir det nog däckbyte på vår bil sen blir de kalas hos svärfar! Hans bror å syrra har fyllt! Å ikväll blir de fotbollsträning! Sen dags å sova för å orka med en 12 timmars dag i skolan!:S

God morron!

Redan är det fredag igen! Jäklar vad fort veckorna går! Har varit en ganska lugn vecka. Våran anatomi lärare har varit pappa ledig så har pluggt själva på lektionerna. Men nästa vecka lär han få många frågor. Kan ursprung, fäste å funktion på alla nu är det rörelse analys jag måste få in! Har en vecka på mig så de borde gå! Men ikväll blir de lite party hos oss, så bort med anatomin å fram med party humöret!:-) på söndag är jag sugen på å kika på ett hus, dock så har vi ej råd när en pluggar, men fint va de!

Innebandy!

Kom hem rätt tidigt idag, eller ja klockan 5.. så jag hann äta å byta om innan jag blir upphämtad å det är dags för innebandy.. inte super sugen idag men jag blir väl!

Godmorron!

Skönt med en lugn å skön lördag! Dock så vaknade jag när min Älskling sa hejdå vid sju i morse å kunde ej somna om.. men låg kvar å kikade på tv nån timme innan jag gick upp å tog en kaffe å macka!

Sen vad det bara att ta tag i dagens jobb! Så här kul är min lördag!:)Sen vid lunch blir det nog en cykeltur till Johan å sen ut till landet.. Behöver nån som förhör mig å ger mig mat! Sen får min man hämta mig när han kommer hem ikväll!:) Känns som en helt ok lördag ändå!

Fredag!!

Ganska skönt med helg.. dock blir helgen rätt fylld med Anatomi å gympa passet plugg.. tanken är å plugga nästan hela dagen i morron! Hoppas jag kan ha så bra disciplin i morron så jag gör de!:) Igår hade vi Bufferdag hela dagen så jag tog tåget till Södertälje å träffade två klasskompisar å råpluggade Anatomi hela dagen.. kändes skit bra efter de! Dock så finns det mycket kvar å plugga in plus att jag måste friska upp minnet med alla skelettdelar vi har i kroppen som vi hade i läxa för ett par månader sen!:S Men nu är det dags att göra sig klar för å sticka till Älvsjö å gå på Allt för hälsan mässan! Hejs!

Tåget

Sitter på tåget på g hem.. Efter att ha fått 3 timmars sömn i natt å 9 timmars skoldag så är de svårt å hålla sig vaken.. Men bara hem å packa ny väska å sova!:-( usch de va inge bra för mig med "lov". Hann koppla bort skolan för snabbt så nu är det tungt! Å hoppas på att min man är frisk från magsjuka så jag får sova i sängen å förhoppningsvis sova mer i natt. Har dock mått illa nu i två dygn med hoppas att de ger sig till i morron. Jag räknade ut idag på ett nytt program vi lärt oss å även fast jag inte tränade nått igår så åt jag alldeles för lite. Å försov mig i morse så hann inte äta frukost idag å mådde illa till lunch så har inte ätit som jag ska idag heller.. Hoppas på bättre lycka i morron! Usch nu har de blivit mkt gnäll, men de får man ibland! Hoppas att de vänder snart!:-) Yes eskilstuna om 20min!:-)

...

Vill bara att den här dagen ska ta slut... Eller somna å sen vakna upp i Juni å hoppas jag lärt mig nått å kanske får nå jobb.. Jag skulle säkert lära mig mer om jag sov än vad jag gör vaken å massa plugg... Vad är det för fel på mig?

Sthlm

Tog tåget till Sthlm i morse med min Mor.. Vi gick på stan ett tag sen tog vi Tunnelbanan till Medborgarplatsen för å äta på Carlic and Shots.. men Nej det öppnade ju inte fönns klockan 17 så gick till ett sälle precis bredvid Göta lejon åt å tog några öl å snackde massa skit! Sen vid 3 gick vi för å se Romeo å Julia men de hade plötsligt blivit sjuka  så den gick inte!:( Så då bokade vi om tågbiljetten å tog en öl på stationen innan det var dags för hemfärd! men det blev en riktigt trevlig dag ändå! De gillar jag:) Tack Mamma!!:D I veckan ska vi boka in en ny dag så då hoppas vi på att få se den!:) 
 

Nu ska avsluta denna väldigt bra dag med bästaste Johan!

Äntligen fredag igen!

Skönt med helg! Väntar på att min man ska komma hem.. va nyss å köpte en överraskning åt han när han kommer hem! Så ska möta upp han i dörren med en öl å blommor! Det är han värd!:)

Imorron åker jag å min mor till Sthlm å ska käka god lunch å på kvällen se romeo och julia!:)

Mörker..

Sitter äntligen i soffan med min sköna morronrock!:) Jobbade till typ fyra kom hem till min Man å vi bytte om å for iväg till Coop.. handlade lite kyckling som vi lagar i ugnen nu å lite ost å kex till i morron kväll! Blir en lugn kväll hemma i morron!
Men istället för å åka med i bilen hem tog jag en springtur hem plus en liten omväg, omvägen var tänkt att jag bara tänkte byta å springa till ett annat kvarter å ta den vägen hem men när jag kommit dit å tillslut kommer fram å får springa helt själv precis bredvid tåg spåren så kom jag på att det inte var en bra ide å springa där.. alldeles för tyst å äckligt så sprang fort som fan ut till vägen å sprang den vägen hem!:) Fan jag inte tycker om att det blir mörkt så snabbt!!

Jobb..

Yes den här veckan är det jobb som gäller... Känner att jag egentligen inte borde ha jobbat hela veckan utan varit hemma å pluggat massa Anatomi.. menmen bara å försöka hålla hjärnan igång å plugga nu!:(

Kan ju bara säga att kryssningen i helgen blev riktigt lyckad! Robin dansade Kängerudansen (kan ju hända att också den filmen kommer ut på youtube), Viktor smällde igen hytt dörren på min arm å Veronica fick vara på en stor båt för första gången!:) Men de som händer på båten stannar på båten!:P

Nää nu dags för plugg innan jag ska ner å hänga tvätt!!

RSS 2.0