Valborg!

Egentligen inget att fira tycker jag.. okej kungen fyller år menmen inget jag kommer fira! Kvällen kommer att tillbringas i T-hälla, vi har lånat svärmors hus så det blir lite grillning, kubb, fotboll, gitarr å sång med trevligt sällskap! Nu väntar jag bara på att min man ska sluta jobbet så vi kan bege oss dit ut! Vill vara ute, så jävla skönt väder!!:) Jag har hämtat hem våran bil idag också.. den har varit inlämnat för att få några delar förnyade å nu mår den prima igen!:) Ska packa ner det sista så allt är klart när han kommer hem! Hoppas ni också kommer få en bra kväll!

Mys!

De blev en rolig kväll igår! Började med en mysmiddag på åbryggan med mitt <3, efter de åkte vi hem å spelade lite spel innan Niklas kikade över å de blev lite öl innan vi begav oss ner till kroggatan.. Shit vad mycket folk de va överallt, efter att ha letat nå bra ställa så blev det iaf Bishop! Bra ställe å snacka massa skit på! Riktigt trevligt. Senare på kvällen anslöt sig också Emma! Idag har det blivit en lugn promenad i det fina vädret, glass i solen, mat hos svärfar sen en kväll hemma med massa mys! Nu står älsklingen å lagar lite käk å jag dricker en Gin drink! Det är väl så det ska vara eller?:P Morgondagen består av fotboll å ännu mera fotboll. Ska också lämna bort våran bil å blir lite upprustad med nya tändstift! Hoppas på fint väder så man kanske blir lite brunare! Blev dock rätt brun i Gällivare men brunare gör ju inget!:) Ska nog göra älsklingen lite sällskap i köket nu! Ha en bra kväll!

Redan måndag!

Även fast jag fick en extra ledig dag den här helgen så går den lika fort för de! Men skönt å få vara hemma iaf några dagar! Nu håller jag på å packar för en övernattning i Sthlm.. Har skola 6.30-17.30 i morgon å de går inga tåg så tidigt så måste sova över där! Har ingen lust men det är väl bara å göra! Idag har vi bara skola mellan 13-17.. dock så går ju inte tågen nå bra den tiden så måste åka redan vid 10.00.. Blir å sätta sig någonstans på centralen å försöka plugga! Igår stängde jag in mig i lägenheten hela dagen nästan förutom att jag sprang ner till tvättstugan några gånger annars satt jag å höll på med kostregistreringen från 11-18... Men nu är jag nästan klar.. bara tre frågor kvar!! Så skönt! Hoppas jag kan göra klart dom ikväll hos Pernilla! Dags å ta sig i kragen å göra sig klar å plugga in låtarna jag ska hålla i imorgon på vattengympan!

Grymt bra!!

Ojoj kan ju bara summera den här resan som jävligt bra!! Sjukt kul har vi haft det! Fick fråga av mamma när vi åkte hem vad som har varit det bästa, men kan inte säga vad som varit bäst utan allt har bara varit riktigt bra!! När jag kom hem hade jag också fått ett vykort av min lärare.. Blev skit glad! Hon är ju bara för bra! Har aldrig haft en så bra lärare som jag har nu! Kort från resan kanske kommer senare, orkar inte nu! Men en grym resa har det varit å skulle gärna göra om det! En resa man aldrig kommer glömma! Å men en riktigt bra klass! Nu väntar jag på att mitt underbara ♥ kommer hem så ska jag mysa järnet med han!:)

Snö bivack!

Igår var det en riktigt bra dag! Vi fick en valfridag å göra vad vi ville ute! Så jag drog på mig längdskidorna och skulle åka dundret runt med några! Hade riktigt fint väder!! Dock så var det så jävla dåligt glid på vissa ställen så det blev bara 2mil men är riktigt nöjd ändå! Det va ju liksom andra eller tredje gången jag åkte skidor! Men kroppen säger ifrån idag.. eller iaf mitt revben! Fan vad ont jag har! Kunde inte vara med å bygga nått på bivacken idag!:( Men jag var med upp dit några timmar iaf! Men sen slängde jag, linda å Felicia in handduken å åkte hem tidigare! Mitt revben behöver vila allt som går nu innan vi går tillbaka till bivacken ikväll å ska sova där plus att i morron natt ska vi sova på tåget å där va de inga mjuka sängar alls! Så inte mycket sömn dom två kommande nätterna! men sen är jag hemma igen!!:D Ska bli så jävla skönt å komma hem! Har haft det riktigt bra här uppe men nu börjar jag känna att jag vill hem! Saknar har där hemma sjukt mycket! Hehe märkte de när jag pratade med han idag å vi började prata om att han har match på söndag å jag börjar gråta för att han blir borta hela dagen!:P Är så sjukt glad att jag träffa han! han är verkligen det bästa som finns!!

Godmorgon!

vaknar upp halv 7 å det är -2 grader och sol.. de kan ju inte bli bättre! Synd bara att vi ska åka upp till kiruna idag å blir inte en heldag ute.. men ska upp å kika på ishotellet idag! Sen hoppas jag vi kommer hem skapligt så man hinner ta en liten runda på längdskidorna idag med! Riktigt skönt va de å åka!:) Fick lektion i de igår förmiddag sen efter lunch drog vi ut å åkte 6km! Å på kvällen va vi i malmgruvan! Va väl lite häftigt att ha varit där men inte det roligaste man gjort kanske!:P Nu dags att fara ännu högre upp i landet!:)

Gällivare!

Då var vi framme å har haft vallakurs, varit på ica å handlat upp hela deras förråd med mat (20 papperskassar) och tagit en promenad.. Nu väntar jag på att våra lärare ska komma in å informera lite inför morgondagen sen ska jag hoppa ner i sängen å kika film å sova! Sjukt trött! Imorron blir det uppstigning tidigt.. klockan sju ska jag å min grupp göra frukost till alla sen blir de längdskidåkning med nån stackare som ska lära oss åka! Ojoj stackars han säger jag.. 16 tjejer å 3 killar å de flesta kan inte åka!:)

luleå!

Borde egentligen vara framme i gällivare nu men istället va tåget över en timme försenat i sthlm å sen gjorde dom om så vi åkte upp till boden å vände å nu står vi i luleå å väntar på att få åka tre timmar till tills vi är framme! Å min kropp är helt förstörd efter allt släpande av packning å sovandes i de här hårda väldigt osköna sängarna i natt! Jag vill hem till min säng!:-)

Svich!:P

fan vad fort dagarna går! Tycker inte jag hunnit med nånting idag! fast tänker jag efter så har jag hunnit med lite iaf! Började med att städa lite i lägenheten i morse.. kan ju inte se ut hur som helst när folk ska komma över ikväll! sen packade jag ner blommorna vi har i köket å åkte ut till mormor å morfar å fick hjälp att klippa ner dom lite å hjälpte morfar med hans nya mobil! Även fast han inte mår toppen så är det skönt att han får vara hemma!
Senare tog jag en sväng förbi mamma å pappa för å käka lite mat!:) Älsklingen tränar sörmlandslaget hela dagen så tur att jag får komma ut till dom å få¨lite mat å sällskap när man äter.. Så tråkigt att laga mat till sig själv! Sen vid 3 tog jag bilen ut till jeanette, hennes gubbe ska hjälpa oss å fixa bilen! å nu är jag hemma å ska bege mig in i duschen så jag är klar när de andra kommer!

imorgon blir det påskmat hos svärfar med släkt! De ska bli kul! Brukar bli roligt sånna middagar!:) Å på söndag ska vi ut till mamma å pappa å grilla å fira att det är påsk å på måndag ska vi till svärmor å käka för att det är påsk! Fan vad jag gillar påsken! Behöver inte laga mat en ända dag!:D

God morgon!

Har nyss vaknat.. Men när man kommer upp så är det helt vitt ute!! Neeeej jag vill inte!! Då kommer säkert våran match bli flyttad från gräs till grus å flyttas två timmar framåt också! Usch jag vill ha sommar inte snö!!!

Jag drar för fönsterna så lossas jag att det är sol å jätte fint väder!:P
Igår va jag å min mor i V-ås å handlade.. Jag handlade ett nytt köksskåp på ikea å stabiliserings stag till bilen på biltema! Jag har tur som har en sånn bra mamma som ställer upp å följer med å hjälper mig!:)

Å igår fick också morfar komma hem från sjukhuset! så skönt! Tycker inte om när folk ligger där.. Å det har varit nån som legat där nu i flera veckor! Å snart är det mammas tur men sen hoppas jag att de får dröja några veckor innan nån åker in igen!!

Brynäs!

Hemma efter fotbollsträningen... Kan ju inte säga att det känns bra i ryggen.. Men är sjukt sugen på å träna så kan ju inte säga nej till matchen på fredag!:) Smörja in med iprensalva 2ggr per dag fram till fredag å hoppas att de hjälper lite!:D

Nu jävlar gäller de.. Semifinal för brynäs å de står 2-2!! Spännande!!
Om ett tag kanske det blir staden å kika på Barca! Får se vad de andra två pojkarna säger!:)


Wohoooo 3-2 till brynäs!!!!:D

Matavbrott!

Oj vad det är svårt att verkligen ta tag i pluggandet utan att göra allt annat runt omkring.. Håller på å planerar vad jag ska göra av dagarna som är kvar innan jag sticker till Gällivare.. Dock så är det väl inte de jag borde göra.. Har x antal timmar kvar av min kostreg som inte är i närheten av klar å den måste vara klar till på tisdag!:S

Igår gjorde jag typ klart hela studiecirkeln bara lite småfix kvar.. Å så kom bästa Johan över på besök! Alltid lika kul! fick lite plugg gjort å mycket skratt!:D

Ikväll ska jag försöka mig på å träna lite fotboll.. tror de kommer gå bra med ryggen att springa men att spraka en boll kan nog göra ganska ont! men jag vill!:)

Dags att ta tag i plugget igen!

RSS 2.0