Ajajaj

Ligger just nu i soffan med dunder huvudvärk. Har tagit en Alvedon som inte verkar vilja hjälpa mig. Skulle tro att de har med knodden i magen å göra. Jag brukar inte ha så här ont. Fick ett samtal från barnmorskan att jag måste börja äta levaxin så undrar om de har nå med de å göra.

Menmen har iaf orkat packa ner en del i sovrummet. Måste bli klara med packningen i helgen för nästa vecka är helt full. Måndag har jag skola på dagen å möte på kvällen, på tisdag har jag skola från 6.30-17.30, onsdag skola på dagen å möte på kvällen å på torsdag måste vi montera ner säng å soffa å packa det absolut sista då flyttlasset går på fredag direkt efter jobbet!

Längtar till nästa söndag då allt med flytten ska vara klart!:)


Måndag

Å jag är redan hemma å har varit de i typ 3 timmar.. Jag har åkt tåg i 4 timmar för att ha lektion i 1½.. Känns inte riktigt värt de då vi inte riktigt har börjat än heller... Suck! 
 
Aja imorgon blir en mer värdefull dag då vi har lektioner mella 8:30-17:30!
 
Nu ska jag försöka få ihop en kartong så jag kan börja packa.. Vi fick massa kartonger igår av Chrille så vi kan sätta igång så vi hinnet få allt packat tills den 7/9!:) Älsklingen är just nu på träning å efter den ska han på möte så hinner nog lite innan han kommer hem igen!!
 
Just de jag beställde en ny telefon idag också! Vill också ha en Iphone nu när mitt abonnemang går ut!:)
 

Det går bra nu!!

Oj vad allt flyter på riktigt bra för oss nu!!
Det började med skolan å jobbet, att jag får jobba 50% å plugga 50%.. Det blev precis som jag ville å fick ett bra shchema på jobbet också!
Sen håller allt på å ordnar sig med lånet som såg ut å bli ganska dyrt ett tag då de skulle kosta en massa tusen å lösa in det lånet jag redan har på lägeneten!
Å i fredags drog budgivningen igång på riktigt på lägenheten.. Det slutade med att jag får 100 000kr mer än vad jag köpte den för å det är vi riktigt nöjda med! Så vi skrev papper igår å vi flyttar redan om 3 veckor! Lite små panik då vi inte kunnat packa för att vi haft visningar!
Men ska idag hämta massa kartonget från Chrille så vi kan komma igång.. ska också till Tuna park idag eftersom vi ska på bröllop nästa helg å jag har inget jag kan ha på mig.. Å så har jag plugg jag måste göra idag också! Så det är inga problem att hitta på nått å göra nu de kommande tre veckorna! Får se ifall vi hinner åka till tippen idag också med massa skit vi har uppe på vinden..
 
nej dags att börja med plugget nu så jag hinner med allt idag!!
 
 

Lördag!

Vi har spenderat nästan hela dagen hemma med ett undantag för handling å kollat bil.. annars har vi varit hemma å städat, tvättat å lagat mat! men äntligen börjar nästan allt bli klart! Älsklingen håller på å dammsuger nu å så ska vi ta upp tvätten sen är äntligen allt klart! Å lägenheten är redo för vising på måndag!!:)
 
Jag sitter i soffan nu å mår inte prima.. mår illa å har ont i huvudet! Men går in Vecka 14 i morron så då brukar illamåendet försvinna för de flesta, hoppas att jag är inräknad med de flesta! Inte så mysigt å må illa!!
 
idag fick barnvagnen vi har köpt åka hem till mamma å pappa för ett tag.. Känns inte riktigt som att den får plats nu när vi ska ha visning å allt! Så den får bo där tills vi har flyttat! Sen behövs den vara hemma hos oss ifall klutten i magen känner för att vilja komma ut tidigare än vad vi är beredda på!:) Å de börjar synas lite på magen nu att jag har nått där inne! Fast inte så mycket så jag komma visa för folk än.. å det känns på mina jeans jag har för dom är tajta nu, så snart dags å köpa mamma kläder!:)

Fredag!

Skönt nu är det helg! Har jobbat första veckan efter semestern och det har gått bra! vi har haft de rätt lugnt!
 
Mycket som händer nu som börjar komma på rätt plats också! Eftersom att jag kommer bli tjockis med den lilla jag har i magen har jag bestämt mig för att skippa massagen i skolan den här terminen och bara ha PT delen så skolan kunde göra ett undantag för mig, tror att de inte heller tycker det är så bra att jag ska stå där i december å massera med en stor mage! Så jag kommer å jobba halvtid å gå i skolan halvtid den här terminen! Ska bli väldigt skönt att slippa åka till Sthlm varje dag!!
 
I helgen ska vi ha städa som fan! Vi har ju visning på måndag så då gäller det att det är kliniskt rent.. inte nå smuts alls i lägenheten får finnas!! Å inte heller nå saker tydligen.. inte ens schampoo eller tandborstar får stå framme.. så blir en rejäl städning!
 
Sen på söndag efter ♥ har haft match ska vi ut till landet å fira mamma som fyller år!
 
Nu dags för handbollen medans vi lagar mat!

Vecka 13

Ute ur riskzonen! Nu är alla barnets organ, skelettdelar, nerver och muskler bildade, så nu handlar det bara om att de ska utvecklas klart och börja fungera tillsammans. Och det är precis det som sker nu – barnet har fullt upp med att röra sig och utveckla muskler och leder. Alla skelettdelar består fortfarande bara av brosk, men de blir långsamt till skelett – brosket hårdnar och blir till ben.

Även om barnet inte kan svettas inne i livmodern är dess svettkörtlar redan fullt utvecklade.

Barnet rör sitt bröst som om det andas – det övar sig faktiskt och kommer att fortsätta med det ända fram till födseln.

 

Nu mår de flesta gravida inte längre illa men tyvärr finns det några få som fortsätter att må illa flera veckor till. Du kan märka hur livmodern börjar växa i en jämn takt. Magen börjar rundas lite. Din midja försvinner och du kommer antagligen inte i dina vanliga kläder längre. Även om det inte syns utåt kan du själv se skillnad när du är naken.

 

 


Semestern slut..

Dags å börja jobba i morgon igen.. dock så är det bara en vecka för sen börjar skolan! Men ska snacka med chefen i morgon, för jag ska bara plugga halvtid pga allt som hänt under sommaren! Kommer inte gå in på de nu, men lär skriva de i veckan!:) Hoppas på att chefen inte kan neka mig att jobba halvtid ett halvår! men de får jag förhoppningsvis reda på i morgon!
 
Annars så har semestern varit lugn å skön! Har inte gjort ett skit faktiskt! Hade velat åka bort nånstans men så blev de inte! Skönt å bara vara hemma å ta det lugnt också! Bodde ute på landet en natt å va hundvakt!
 

Nu  ska jag ta å städa lite här hemma.. Nästa måndag är det visning på lägenheten så ska förbereda lite så vi inte har allt för mycket att städa nästa helg!:) Å Ikväll blir vi bjudna på mat hemma hos Viktor och Veronica!

RSS 2.0