Papper......

Fan vad jag redan hatar försäkringskassan å alla jävla papper man ska skicka in! Det är ju ett heltidsjobb å bara fylla i alla uppgifter de behöver! Vissa har man ju inte ens en aning om.. Jag som varit tjänstledig ett tag nu å jobbat när jag haft tid på lov å så hur fan ska jag veta hur många timmar jag jobbat det här året.. Men nu är iaf allt inskickat å klart så hoppas dom inte tar 30dagar på sig igen innan jag får svar om min graviditetspenning! Annars blir de till å jobba heltid från den 6/1!
Haha jag som inte ens kunde vagga till brevlådan och tillbaka (ett par hundra meter) utan att stanna för att det gjorde ont! Hur ska jag kunna jobba heltid å göra mitt jobb med 50barn!:S Menmen vi får väl se hur de blir.. Vill ju inte att jag får ont å sen är det inte bra för barnet!
 
Så min dag idag har jag spenderat med att fylla i alla papper, varit hemma hos chefen för att få påskrift, setat i en massa bilköer för tydlign är alla i hela stan ute å kör idag!
Men nu ska jag kika på ett avsnitt av morden i sandhamn innan jag börjar städa av lite här hemma! Får besök av Chrille å Rickard i morgon så lite ordning måste man väl ha! Fast de har ju sett förut hur de kan se ut hos mig så behöver ju inte städa så mycket!:P
 
Å imorgon är sista dagen för Robin å jobba för iår! Ska bli mysigt å få lite sällskap av han här hemma! han har jobbat tillräckligt så han förtjänar lite ledigt!:) Hade tänkt stanna till på stan när jag var ute å åkte idag men insåg snabbt att om jag ens kom in i stan så skulle jag inte komma ut så får bli en överraskning åt han en annan gång!:)

PT, PT, PT!!

Wohooo kunde inte vakna bättre idag! Vaknade av att mobilen vibrerade, jag hade fått mail! Skickade in min Certifieringsuppgift igår för andra gången efter att ha lagt till lite text å jag är godkänd! Så jäkla skönt!! Så nu kan jag kalla mig personlig tränare!!:D
Har annars sovit skit dåligt inatt! Hade förvärkar när jag la mig igår å de tog ett tag innan jag somnade! Som vanligt vaknade jag å behövde gå på toa mitt i natten, när jag lägger mig igen har jag ont! Å de tar 1½ timme innan jag kan somna om! Kan ju säga att idag är en väldigt bra dag att vara sjukskriven på å allt är klart i skolan!! Hoppas på att de sista 62dagarna går fort! Nu vill jag inte vara tjockis längre!:P Tycker att hon ska passa på att titta ut om ungefär en månad!:)
 
 

Nedräkning!

Nu, precis nu vill jag att hon ska komma ut! Eller jag vill att hon ska vara här nu, resten kan jag hoppa över!:)
 
Va uppe i Sthlm igår å gjorde 3D ultraljud! Jättehäftigt! Fast hon var inte så nöjd över att vi va där å väckte henne.. Såg på filmen vi fick hem att hon är sur!:P De blir mer å mer verkligt att det inte är superlång tid kvar.. har börjat en nedräkning som syns på länken här nere! just nu är det 68 dagar, 17 timmar, 44 minuter å 20 sekunder kvar!
http://www.räknaner.se/4237-prinsessa
 
 
Nu ska jag ta på mig alla kläder jag fortfarande kan få på mig å ge mig ut i kylan! Det är dags för julbord med jobbet å jag måste gå/vagga sakta ner till stan så de inte blir nå knas med magen när jag går ner!
 
 
 
 
 

Sjukskriven

Har nu varit sjukskriven en vecka å haft order att vila. Än så länge har de inte varit några problem då jag legat sjuk. Men kan nog bli svårt vissa dagar men har Inge val. Vill ju inte ha ett december barn!:)
Idag har jag skrivit på certifieringen hela dagen förutom ett avbrott med matlagning. Men nu är jag typ äntligen klar.
Jag skjutsade nyss han jag bor ihop med på julbord å nu har jag lagt mig i sängen å kikar på tv å käkar pluffsisar (Kina puffar) kände att jag å bäbisen va värda de ikväll!:)


10 veckor

Lite mer än 10 veckor kvar bara. Som ett sommarlov. När man hade de så gick de ju rätt fort, hoppas de gör de nu med!:)


RSS 2.0