Förkyld..

Men det kan inte hindra mig... Igår efter jobbet stack jag direkt till munktell för å göra HPB på Robin å Viktor.. de gick väl sådär.. Robin fick cykla dubbelt så länge än vad man ska egentligen! menmen det är väl bättre att göra fel nu när man övar än sen.. å nu har jag nyss kommit hem från jobbet, men bara att byta om å gå tillbaka för idag ska jag hålla i mitt första gympa pass!! Lite nervös är jag, men det är ju bara folk från jobbet så det är ju lugnt! Efter de lär jag ligga däckad i sängen hela kvällen men massa näsdukar!

Dags att ta en ipren å göra sig klar för å sticka!

Trötter..

Blev en kort dag i skolan idag... va riktigt skönt! När jag kom hem vid 2 bytte jag om direkt å tog en springtur upp till morfar som ligger på sjukhuset igen! Usch tycker inte om att vara där uppe! Men efter de åkte jag å min kära man till Glasbutiken å affären för att handla till helgen! Får finbesök på lördag så blir lite gott å dricka å lite käk då som vi handlade idag eftersom i morron gör vi storstaden osäker hela kvällen å på lördag ska jag plugga hela dagen å så lite träning på de.. Sen på söndag blir en lugn dag som avslutas med fotbollsträning! Fullt upp som vanligt!:)

Nu dags att fortsätta å plugga...:(

Lyxfrukost!:)

Sådär efter att ha skjutsat min man till träning så åkte jag hem å gjorde en skål gröt med bär å banan.. Mums! Det tog bara 23år för mig att börja gilla havregrynsgröt! Det kommer bli min lyxfrukost på helgerna! Tyvärr är det lite svårt att ta med sig varm gröt på tåget så får lyxa till det på helgerna!:)

Nu dags för plugg innan jag ska hämta min man å sen kommer svärmor å Kaj över!

Kvällsöppet!

Fan kikade lite på kvällsöppet (del 4) i skolan, en LCHF debatt.. skit intressant!! Blir dock rätt arg bara att av höra hon som skrivit en bok om LCHF säga något.. hon har inte blivit dum säger hon men sen säger hon att hon aldrig tänkt.. så hennes hjärna har ju försvunnit ännu mer sen hon började med LCHF!:P Undrar hur många skruvar hon har tappat? Dock så gick det bara att se första delen fram till pausen.. Men jag vill se hela!! Hoppas på att det går senare, för den tas ju bort efter helgen! Kika gärna på den å se vad ni tycker!:)

Menmen nu är det äntligen helg igen!! så skönt! Jobbade på som fan igår så jag kunde gå hem vid 2 idag! så skönt! Har dock inte mycke planer för ikväll.. Min man vill gärna gå ut å äta så blir kanske de får se.. å så är de nån match på vallen så kanske kikar på de! Lär bli en lugn kväll iaf!:)
Trött..

Är trött som fan å ont i huvet men bara att knapra i sig ett par tabletter å ta tag i skolarbetet!! Har Haft en kvarts rast i morse å på pendeln till Centralen annars hade jag pluggat hela jävla dagen.. å det fortsätter nu när jag kommit hem!! Usch är trött på å plugga nu!!! Dock så tänker jag ta en pluggfri kväll i morron å bara njuta av att det är fredag.. Men bara att ta tag i det igen på lördag!!

Nä nu ska jag inte gnälla mer!!:)

1år!!

Idag har jag å mitt underbara ♥ varit förlovade i 1år!! Har haft ett superbra år å många till kommer det bli!!


Mig blir han aldrig av med!:) Har jag sagt det förut eller.. Jag har världens bästa man!! Är så otroligt glad över att jag har honom! De Ligger en vin på kylning så när han snart kommer hem blir det massa mys resten av kvällen!!

Sova?

Det är överskattat.. Skönt att gå upp vanlig tid en lördag också! Eller inte! men idag blir de snowboard så det är de värt! Flaskan å ölen nedpackad så då har jag inte glömt nått!:P

Å igår fixade världens bästa Sambo å Svärfar ny kyl! Fick tillslut bort gamla kylskåpet plus hyllan över.. Kan inte fatta hur man kan fuska så jävligt när man bygger!! Men vi tar bort å gör om rätt! Får ta hit pappa nåndag som hjälper oss sätta upp skåpet igen!

Imorron blir det nog nån timme på testcenter å försöka göra ungefär en hel HPB å se så jag kommer ihåg allt rätt från igår å kan mäta skelettet rätt å så! Spännande! En HPB ska ta ungefär 1 timme å en kvart men de första lär ju ta något längre innan man lär sig allt!!

Nu är det dags å sticka!

Kylskåp!

Kyl å frys gick sönder igår! Fan inte det roligaste när man är student! Som tur är har vi bufferdag idag så jag är hemma å pluggar så i eftermiddan blir det till att åka runt å leta ny kyl å frys! Blir ju så handikappad utan.. Så idag är jag utan frukost!:( Men ska snart ta en promenad till Testcenter å hämta litteratur till min Studiecirkel jag ska göra så blir att köpa nå frukost på vägen dit! Hade också tänkt å träna lite där, dom har precis renoverat å köpt in massa nya saker.. så idag blir de mycket funktionell träning! Svin kul!:)

Nää dags att gå innan jag blir för hungrig!:)

Godmorron!

Söndag redan? Usch helgerna går för fort! Igår stack vi till borlänge vid halv 8 för Folkrace de va skit kul i kvalomgångarna, jag tyckte inte de gick bra men jag hamnade i B-final iaf! 1,2,3,4 hamnar i A-final, 5.6.7.8. hamnar i B-final så jag är nöjd! fick en bra start men fick min bror vid sidan av som trycker ut mig i snön,jag kunde inte göra nått så jag försvinner ut i snödriva å då va den finalen förstör.. Kommer iaf tillslut loss med hjälp av han som stog på sidan så jag åker ett halvt varv innan min bror kommer igen å snurrar mig.. Blev less så då åkte jag av de andra hade då åkt 4 varv å jag åkte inte ens 1.. Kan ju inte säga att de va speciellt kul å ännu mindre värt pengarna när man inte ens får åka de man vill.. menmen får väl se ifall jag åker nästa år eller inte..

Idag ska jag åka å kika på testcenter på munktell å se så det har alla saker jag behöver till HPB:n som jag ska göra där. sen ska jag ut till en jobbarkompis å bli klippt.. å ikväll är de dags för fotbollsträning! Men först ska jag ta å plugga lite!

Oväntad dag!

Gick upp som valigt typ kvart över fem! Hade väldigt gärna velat haft sovmorgon men kämpade mig upp! Tog tåget kvar i sju å ingen sa något.. Tog fram allt å började plugga på tåget som inte skulle göra någe stopp före sthlm central.. vid södertälje stannar det.. å dom säger i högtalaren att det bara ska stå stilla i typ 20 min för någe fel på väg in till centralen, jag fortsätter plugga efter typ 5-10min säger de att tåget ska ersätta med buss, å nej säger jag för de tar alltid så jävla mycket längre tid då för de kommer bara nån buss å alla på tåget får inte plats.. vi gick ner dit bussen ska gå å det kommer 1 buss å jag kommer självklar inte med (som tur är) Jag stog å frös i 2 timmar för att vänta på de andra jävlar bussarna som skulle komma.. men efter 2 timmar så går de första tåget å de går till e-tuna så det tar jag å skiter i skolan (tyvärr) Va roliga å lärorika lektioner idag som jag verkligen inte ville missa! Vi skulle kolla vad som verkligen är i Sportdrycker å om man behöver de innan, under å efter träning, å så skulle vi lägga upp kostprogram för en som springer matathon på olika tider.. så jävla synd att jag missade det! Men jag får kika på måndag å se vad dom diskuterade å kom fram till.. jag är skeptisk mot sånna dricker å väldigt intresserad av vad man ska äta för att springa sthlm matathon på typ 6 timmar.. det är nått för mig!! Väldigt sugen på å testa!

Sprang ut till T-hälla förra veckan å körde till å med intervallen sista biten så är en bra bit på väg till bra kondition, å bra bit på väg till bättre resultat på coopertestet!:)

Men de va tur att jag inte tog mig till Sthlm ändå för tågen var fortfarande inställa eller försenade på eftermiddagen också så jag hade kanske inte kommer hem eller kommit jävligt sent!

Fan det är riktigt surt ofta att inte bo i Sthlm men vill verkligen inte byta ut det, tycker så jävla mycket om att bo med min man å nu ser jag inte mycket fördelar med att bo i sthlm, inte min stil att bo där men skulle hjälpa mycket med studierna att bo där men jag får lägga mer energi när jag bor här med det är det helt klart värt de! Får väldigt mycket stöd å hjälp här hemma å av alla runt om kring!

Har också fått chansen att göra tester här i stan å på en viktig person så gör jag de BRA kan de ju leda till jobb eller iaf extra jobb! Är redan nervös!:)


Halloj!

Sådär nu orkar jag inte plugga så mycket mer idag.. Vi gick tidigare idag så har hunnit plugga 2 timmar efter skolan.. Skulle dock behöva mer men känner att mitt huvud inte orkar ta in mer när jag läser! Har en engelsk artikel jag ska ha förstått tills i morron så den får min kära man hjälpa mig med nu när han kommer hem!:)

Å imorron är det äntligen fredag.. eller äntligen denna vecka har gått skit fort men skönt att ha helg! Skulle behöva sovmorgon både lördag å söndag men blir nog bara på söndag om det ens blir då, får väl se!

Dags för lite soppa nu till middag! Å fixa frukost till i morron.. Smothie å ägg! mums!:)

Proven för denna vecka, Check!

Fan vad skönt att proven denna vecka är över.. Det praktiska va de jag var nervös över men de gick skit bra! Å det teoretiska idag tror ja att jag får alla rätt på! Nu är det bara att ladda om för HPB nästa vecka! En dag till 17:30 å två dagar till 17:00.. Usch kommer inte va hemma nått nästa vecka!

nu ska jag betala räkningar sen sticka på innebandy!

RSS 2.0