Dag 3!

Underbart med semester! Kom nyss hem efter en skön cykaltur till ekängen.. Nu ska vi marinera köttet vi ska grilla i morgon sen åker vi ut till Marys å käkar lunch i det fina vädret! Får se ifall de blir lite minigolf ikväll med lite trevligt folk!

Första!

Första dagen på semseter å det har regnat! Fast det har inte gjort oss nått! idag blev det en spontan tripp till Hälleforsnäs.. Kan dock inte avslöja än vad vi handlade men det blev lite saker iaf!:) imorgon ska vi åka på trav.. det var väldigt länge sen jag va på trav men vi hoppas på å vinna massa miljoner!!
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling och hoppas på att min jävla huvudverk släpper snart!

1 av 3!

Då var en jobbdag av tre avklarad! Väldigt skönt att inte ha jobbat förra å halva den här! Det är väldigt lugnt på jobbet så dagarna går väldigt sakta! Fick gå hem en timme tidigare idag för att det var så lite bra, så det är ju skönt! Nu är det bara två dagar kvar till semester!!:)
 
Får se vad vi hittar på för nått då... har inge planerat! Förutom att bo i mammas å pappas stuga å vara hundvakt en dag men det är allt planerat! Blir nog nån tripp nånstans nångång men de får bli som en spontan tripp när vi får lust!:)

Andra dagen!

Andra dagen på sjukskrivningen.. Kom på nu att det är första gången jag är sjukskriven! Dock inget jag önskar jag hade varit förut! så jävla tråkigt å vara hemma själv å speciellt när man är invalid å knappt kan röra sig! Tog två tabletter klockan 8 i morse så nu kan jag röra mig lite! har en stark fundering på att ta mig en dusch medans jag kan! Å varför inte ta en liten promenad efter de.. men får se hur duschen går först!:) Om jag blir fast där så kommer ju robin hem klockan 3 så kanske borde vänta lite så jag inte behöver sitta där i flera timmar!:P 
 
Nää dags för tant Agda å försöka resa sig från soffan nu!:)
 

Ryggskott!

Kul.. Har haft ont i ryggen hela helgen.. det började i fredags kväll men då var det inte så farligt sen har det bara blivit värre och värre! Inatt har jag inte sovit många timmar, har haft så jävla ont! Gårdagen skrattade jag nog lika mycket som jag var ledsen!:P När jag skrattade gjorde de så ont så att jag började gråta! Å det är ju inte så lätt å inte skratta när man har en sånn tokig sambo som jag har!:)
Så i morse ringde doktorn mig kvart över 8 å sa att jag fick komma dit halv 10.. Då klämde å vred doktorn lite på mig sen sa han att det var ryggskott! Trodde inte att man fick de när man va så här ung! men i helgen har jag kännt mig som Agda 62år.. Fick alvedon utskriven som jag ska äta 6ggr på dag å blev sjukskriven till nästa onsdag så hoppas på att det snart blir bättre!
 
Tyvärr så kan jag ju inte hjälpa till å städa idag då mäklaren ska komma! Men jag lämnar över det till mitt <3!:)

Gräsänka!

Då var det söndag igen å jag har blivit gräsänka..:( Har varit utan min älskling i bara 12 timmar å jag saknar han otroligt mycket redan! Konstigt det där.. men det är väl bara för att jag vet att han inte kommer hem fönns på fredag kväll!
 
Idag har det bara varit en lugn dag.. Skjutsade mitt <3 vid halv 9 imorse å direkt efter de tog jag en promenad i det fina vädret! De va super skönt!
När jag kom hem åt jag frukost sen la jag mig i sängen igen å kikade på en film! Nobels testamente! Den va helt okej! Vid lunch kom pappa över å hjälpte oss sätta upp en list i köket så det ser bra ut när mäklaren kommer vecka 28, hoppas på att de tar kort på lägenheten också så att den kommer ut nångång å nån vill köpa den! Har iaf fått den värderad till 500 000 så jag är nöjd, nu ska vi bara hitta någon som köper den!
 
Sen åkte vi ut till landet då jag å mamma åkte till Solby å köpte riktigt goda jordgubbar innan vi åkte till dom å käkade lite å spelade kort! När jag kom hem har jag tagit det lugnt, kikat lite film å börjat plugga på anatomin igen! Usch vad tråkigt det är! Å jag lyckades tvätta alla mina lappar med muskler på så nu är det bara å göra om alla! Fast det kanske är bra då lär man ju sig lite när man skriver å ritar också!
 
Å igår kom Niklas över vid 3 ungefär, vi hade planerat å grilla här! men då ser vi att några börjar duka upp på uteplatsen så jag gick ner å dubbel kollade så vi hade bokat rätt men det hade vi inte, Robin hade bokat den 23:de å igår va de ju den 30:de så vi tog bilen ut till T-hälla istället å lånade svärmors hus! Dit kom också Viktor, Veronica å Gabriel! En väldigt trevlig kväll blev de! Alltid lika kul å umgås med dom! De har förresten kikat på ett radhus i samma område som vi köpt så håller tummarna att de vinner budgivningen så blir vi nästan grannar!:)
 
Oj det är mycket som händer nu.. Å fort går det! Tänker inte gå in på detaljer här men det snurrar mycket i huvudet å jag vill bara ha klart med allt nu å ha flyttat å klart! Tur jag har en sånn bra sambo som lugnar mig när jag börjar tänka på allt! Men jag vill ha han hemma nu! <3

RSS 2.0