Måndag igen!

Ja den här helgen gick väl lika fort som alla andra, fast vi hade 1 extra ledig dag! å då va de ju midsommar! Började med att åka ut till Svärmor å käka Brunch.. Efter de åkte vi ut till landet där vi firade hela kvällen!
Lördagen va en städdag då mäklaren kommer i morron å kikar på vår lägenhet! Hoppas vi får den såld snabbt! Då flyttar vi den 1oktobet!!!:D
Å igår åkte vi runt hela stan tror ja! Å kikade på massa nya grejor både till lägenheten å lite annat! Fan vad kul de ska bli å flytta!! Hoppas också på att banken hör av sig i morgon så allt blir klart med lånet! Har fått ett preliminärt ja på lån så hoppas allt bara flyter på bra!! 
 
Nu ska jag tända lite ljus å plocka det sista innan lägenheten är helt klar för en mäklare!

Derby!

Sådär precis kommit hem från svärfar.. Va där å käkade lite lunch! Nu dags å packa väskan.. Snart är det samling på triangeln borg.. Match mot triangeln idag! Väldigt viktigt att vi vinner! Får väl se hur det går för mig! Har väl tränat fotboll 1gång den här måndaden å inte så mycket de andra månaderna som va innan!:P

Menmen taggad blir jag nog snart!:P

Fredag!

Fan vad skönt att det är helg! Slippa vakna av väckarklockan! Idag när jag kom hem vid fyra la jag mig i sängen å sov ett tag.. så jäkla skönt å sova på dagen! Jag va skit trött för att jag va vaken inatt vid 3 å kunde inte somna om!

Jaha vad händer denna helg då! Inte riktigt som alla andra helger!:) Ikväll blir de å kolla på när Sverige får stryk av England! Imorron eftermiddag blir det nog ett besök på vilstad marknad om det inte regnar för mycket! På kvällen tror jag inte vi har nå planer! På söndag har jag förhoppningsvis match mot triangeln! Ja det är väl den helgen de!

Å nästa helg är det midsommar! Å de betyder att det är 2år sen jag å Robin träffades! Känns som vi alltid har bott ihop! Å jag trivs så bra med det! Men nu tycker jag att det borde ha kommit ut nån lägenhet eller hus som vi vill bo i å flytta in i om tre månader!:)

Borta bra men hemma bäst!

Ja de tycker jag nog.. Har haft en superbra vecka i Grekland men det är alltid skönt att komma hem! Det bästa va att man får slänga papper i toan å sova i sin egen säng!:P

Fösta kvällen när vi va där kom det värsta åskvädret.. Skulle gå på toa efter att vi sprungit hem från restaurangen men när jag precis kommit in å stängt dörren kom värsta smällen å jag springer ut till Robin å är livrädd! Haha! Men sen blev det bara finare å finare väder ju mer veckan gick!!

Tar en öl å Tzatsiki till lunch!

Stranden där vi snorklade!

Inne i stan där vi käkade middag!

<3 Vid poolen! (Lägg era huven på sne!):P

I väntan på pizza vid poolen!

Stranden 100m från hotellet!

Mythos vid stranden!

Hyrde moppe å åkte över hela ön! Förstår inte varför han var skeptisk till att jag skulle köra när vi hyrde! Jag ser ju ut att nästan vara 15år iaf!:P

På andra sidan ön!

Våran stand!


Står precis där planet lyfte! Jävlar va de lät mycket!

<3RSS 2.0