Arlanda

God morgon! Sitter nu med mitt <3 å tar en öl på arlanda! Men klockan är över 8 då är det okej!:-) om typ en timme lyfter planer! Ska bli så jävla skönt! Hej då sverige! Hej grekland!:-)

Sista natten!

Yes då var det sista natten hemma innan det är dags för semester!! Fy fan vad skönt det ska bli! Å de behövs verkligen efter den här dagen! Har haft teambildningsdag för årskurs 6-9 hela dagen ute i solen! men jävlar vad dom inte har nån respekt över huvud taget, inte ens för deras egna lärare! De roligaste va att ha 6:orna och 9:orna.. 6:orna tyckte de va skit kul å körde på som fan.. å 9:orna hade ju blivit lite mogna å tävlade mot varandra.. de andra va bara jobbiga å fick till och med en fråga av en i 7:an om jag ville slåss å läraren brydde sig inte ens! Då fick jag fan nog.. Gick och sa åt deras lärare att nu får de fan göra nått! Det är inte mitt ansvar, och det har vi till och med informerat dom om innan så de borde veta att de fortfarande är lärare för dom fast jag håller i aktiviteten! Nää dags å sätta ner fötterna å ta tag i eleverna så de får en bra skolgång å de blir nå bra av dom när dom blir äldre!! Aja nu är den dagen iaf över, riktigt skönt! Blev en lång dag ute i solen.. Kom till Sthlm klockan 7 i morse å åkte därifrån efter 2.,. så de blev en lång dag ute i solen! Som tur var så smörjde jag in mig, kan ju inte komma till Grekland på lördag som en kräfta!:P nu ska jag fortsätta packa. måste ha klart allt tills i morron då jag inte kommer komma hem nått efter skolan! Vi ska ha picknick med klassen å efter de kommer älsklingen å hans lossas far och hämtar upp mig å vi åker till ett hotell vid arlanda å tillbringar sista natten i sverige där! Sen väntar sol, bad och några kalla!:D Hejdå Sverige!

Onsdag!

Å lördag närmar sig snabbt! Fan vad skönt det ska bli! Får alla intyg på fredag å på lördag tar jag helt semester i en vecka! Ska bara ta med mig massa träningstidningar å bra böcker å bara ha det skönt! Va ett väldigt bra beslut att vi ska åka nu.. Få sommarlov från skolan innan man börjar jobba! Även fast jag måste vara inne nu när det är så fint väder så är det värt de! Får ligga på stranden med en kall i handen snart!:D Nu ska jag packa å ikväll spela innebandy! just de, spelade ju match igår.. andra gången jag rörde en fotboll på ett par månader.. Gick ju inte precis som jag ville men de gick bra för att inte ha rört en boll på så länge! Å vi vann ju med 6-2!!:D

Innebandy & fotboll!

Fan vad skönt att äntligen vara igång igen! Eller ja inte så skönt för revbenet men för resten av kroppen så de får jag fan ta att jag har ont efter!! Men det gör ju inte ont så länge som jag håller på, blir sen när jag tar det lugnt som jag får ont! Spelade innebandy igår kväll 1½ timme å sen tränade jag fotboll i morse 1½ timme! Längtat efter de här endorfin kickarna!! Så underbart! Jag skulle vilja ta en lång cykel tur i morgon men vi får se hur det blir.. Ska inte ta ut mig för mycket nu i början så det blir sämre! Borde ju börja långsamt å sen trappa upp med träningen! Idag å i morgon är jag gräsänka!:( Mitt <3 är i Igelfors med Sörmlandslaget.. Hur ska jag kunna sova helt själv å vakna helt själv! Men det är väl bara å vänja sig då han ska med Sörmlandslaget hela V.27 till Halmstad! Men som tur är kommer Johan å gör mig sällskap idag! Jag ska ta tag i min massage som jag måste ha gjort tills nästa vecka.. Sen blir det ett par öl på stan senare!

Tåget!

Haft en kort dag i skolan idag! skönt! hade bara lektion 08:30-11:50. så jag slängde i mig maten i skolan så jag skulle hinna med 12:55 tåget.. Visst det gjorde jag! Det skulle bli så skönt att för första gången på det här året komma hem vid 2.. Men så fel jag hade! Vi kom till Nykvarn sen var tåget trasigt!!! Fan vad less jag blir! Köp nya tåg!!!! Stog stilla där i 40 minuter sen hade han lagat det så vi kunde äntligen åka vidare! När vi hade lämnat Strängnäs brukar det ta typ en kvart till Eskilstuna.. men mitt ute i ingenstans försvann spänningen i tåget tydligen å vi får stopp igen!! Hade man fått gå av å gå hem hade jag garanterat gjort det!! Blev på riktigt dåligt humör!!!! Har varit på ett tåg längre tid idag än jag varit i skolan!! Jävlar vad mycket onödig tid man lägger på att sitta på ett tåg!! Nää nu ska jag försöka sluta vara så bitter.. tyvärr har min bitterhet gått ut över min man.. men jag ska skaka av mig det tills han kommer å hämtar mig efter träningen! Vi ska låna svärmors hus ikväll å grilla å mysa ute i t-hälla.. drömma sig bort lite att det är vårt hus!:P just de hittade en lägenhet idag som vi ska kika på nästa måndag.. den verkar intressant! En tre i Måsta! Å högst upp med balkong kan ju inte bli bättre! Det ända som man måste göra direkt är att måla om köksluckorna! Men det fixar man väl själv! eller med lite hjälp av bästaste Johan!

Lördag idag!

Dagen började med gymping på Norrmalmstorg.. Riktigt kul var de! inte vad jag hade trott! Men jävlar vad vi gympade och dansade! Mycket folk som gick förbi, stannade och var med och många som tog kort och filmade! Blev en riktigt lyckad förmiddag! orkade inte ta tåget vid 7 så tog de som gick vid 9 men var där iaf i 1½ timme å körde nästan hela tiden! Lätt något vi kommer å göra nästa termin igen! Men då vi går termin tre så får vi visa de nya friskvårdarna hur man gör!:) När jag började den här utbildningen å någon skulle ha sagt att jag skulle stå på Norrmalmstorg å köra gympa så hade jag sagt aldrig i livet, men gympa har fått en helt annan innebörd nu än vad det var då! När jag kom hem åkte jag nästan direkt till sjukhuset! Jobbigt å se morfar må så dåligt å höra att han vill ge upp! Vill göra så mycket men finns inte mycket man kan göra!<3 Å jag blir så arg när man tänker på resten av släkten som bara skiter i det! hur fan kan man göra nått sånt! Man väljer inte vilka man är släkt med men vi är ändå släkt å då kan man fan bjuda till lite! Är det någon som ligger inne å inte mår bra så ett jävla telefonsamtal kan man fan ringa!!! Jag skiter i om dom inte vill umgås annars men så mycket som mormor å morfar har ställt upp för dom så borde dom fan göra nått tillbaka!! Nää nu ska sluta lägga energi på dom, det är dom inte alls värda!!! Egentligen inte ens värda att nämna men jag blir så jävla arg!! Eftermiddagen/tidig kväll spenderade jag ute hos mor å far.. Skönt å vara där ute! Behöver aldrig tveka om man får komma ut dit, där är man alltid välkommen! Jag har tur att jag har sånn bra familj! Nu ska jag kika klart på hockeyn å vänta på att mitt <3 ska komma hem.. Han är på postenparty så får väl se om jag får ta hand om honom när han kommer! Han kanske blir bästa kompis med toaletten!:P

Helg!

Det hade man ju kanske tyckt vart skönt.. Men ska man ha skola i morgon med så känns det inte så kul med helg! Vi ska stå på Norrmalmstorg mellan 9:30-12:00 och massera folk å hålla i gympa pass som folk får vara med på! Så någon som ska till Sthlm i morron bara att komma å gympa lite!:) Så kvällen kommer bli lugn! klockan sju ska vi kika på match på vallen. City-Västerås.. Kan nog bli kul! Dom har tydligen satt in extra med poliser bara för den matchen! Å så har det ju varit valborg också! De blev en riktigt lyckad kväll trotts att vår grillplats blev uppbokad precis innan vi hann boka den! men vi lånade svärmors hur ute i T-hälla å grillade där istället! Vid 22 gick vi till Torsharg för å se laser showen.. De va ju inte det bästa man sett! När de va slut tog vi oss alla hem till oss å fortsatte natten här med massa musik å sång! Ajust de har ju inte skrivit nått om kriget som va i E-tuna i tisdags! Så jävla sjukt! Jag å Robin gick ner till stan vid 12 för att sätta oss å käka nått i en park, de va ju så fint väder! Sen vid 2 började vi gå runt lite å såg då att Nazisterna skulle demonstrera å de kan ju va rätt kul å se tänkte vi.. Vi träffade också Nettan, Ida och Enya så pratade lite med dom.. Gick och tog varsin glass sen såg vi bara hur massa polisbilar stog å blinkade.. Så vi gick till smörparken där dom står å alla står å skriker, kastar stenar å flaskor mot varandra, Nazisterna och motdemonstranterna! Va en kille dom fick komma å hämta med ambulans för han fått en sten i huvet! Sjukt! Det fortsatte så hela dagen.. orkar inte berätta allt som hände! De fick iaf gå en bit dock inte den vägen dom hade tänkt gå utan polisen lotsade Nazisterna upp till tågstationen och vi gick efter med motdemonstranterna när vi hade gått förbi godisland så ställde sig poliserna i vägen å stoppade alla å dumma motdemonstranter börjar kasta stenar på polisen så alla poliser springer rakt emot alla och de vänder och springer rakt emot oss typ 100pers.. Så det var bara å vända å springa! Jävla vad rädd jag blev! Vände mig om när jag sprang och man ser bara en flock med folk komma springande mot en!! Kan ju säga att man hade ganska mycket adrenalin i kroppen då! De va en del av allt skit som hände den dagen! Hände sjukt mycket mer men orkar inte skriva om allt!

RSS 2.0