Trött!!

Fjärde natten i rad jag är vaken! Snälla kan inte Toves förkylning ge sig snart!! Är så sjukt trött!! Just nu önskar jag att jag hade jobbat i morgon å fått sova hela natten. Skit samma att gå upp tidigt det gör ju vi ändå!


Snabb uppdatering

Har en sjuk liten dotter här hemma! Usch vad jag tycker syns om henne. Gick de å byta så skulle jag inte ens tveka å ta hennes mage å förkylning!

De började i söndags kväll när hon skulle sova. Va super ledsen. När hon hade skrikit i två timmar å inget hjälpte ringde vi 1177 å dom tyckte vi skulle åka till akuten. Så vid 22 va vi där å vid 00:30 fick vi åka hem med lite ändrad kost. Katrinplommon, päron å äpple två ggr per dag är vad som gäller i två veckor plus mera messmör. Så blev bara ett par timmars sömn den natten.

Å igår på dagen blev Tove mer förkyld å mådde inte alls bra stundtals. Åt dåligt å kaskadspydde. Stackars tjej! Sen sov hon som en kratta i natt också! Vi va vakna mellan 01-04 å sen va se morgon 06:30. Som tur va fick vi lite sömn idag på dagen men har varit som ett vrak hela dagen!

Så jag kan ju säga att jag har haft en bättre födelsedag än jag hade igår! Men allt för min dotter!! Min bästa mamma kom hit å bjöd mig på mat!<3 å svärmor kom hit med ett paket!:) å när jag vaknade i morse stod det en jätte fin blomma å godis å en Triss lott på bordet från Robin!:)

Nu hoppas jag Tove vaknar till lite snart å äter för fick inte i henne mycket mat alls innan hon somnade annars blir det garanterad inte en hel natts sömn! Mitt stackars hjärta!!<3

Nu ska jag gå å sova så jag orkar en vaken natt till!


Namngivning!

Tack alla som gjorde denna dag helt perfekt! <3


Helg!

För några timmar sen kom vi hem efter en superbra helg! Jag skjutsade Robin till match i fredags eftermiddag! Efter de tog jag å Tove en liten promenad.. tanken va en lång promenad men Toves tanke va inte samma så med en lite gnällig bäbis så gick vi bara i kanske 20 min!:( Efter de blev de bad å fixa kläder sen åkte vi ut till mamma å pappa där Tove gick å la sig i husvagnen direkt! Å jag satt med mamma å pappa å snackade skit! Sen kom Robin å hämtade oss! Å våran snälla groda vaknade när vi la ner henne i bilstolen men va på strålande humör hela vägen hem.. när vi kom hem va de direkt i säng för henne igen å hon somnade efter lite mat! Sov sen hela natten utan problem! 
I lördags åkte jag å Tove å hämtade mormor sen åkte vi upp till morfar på sjukhuset ett par timmar innan vi hämtade Robin å åkte ut till landet för bingo.. inte det roligaste men helt okej att göra en gång per år! På kvällen blev det kräftskiva! Så jäkla gott! å Tove sov väldigt sen på kvällen så hon va uppe nästan till 22 å de va flera månader sen hon va uppe så sent! Sen fick hon mat vid 5 men sov sen till 8 i husvagnen med oss! Rörde sig lite när vi kom in på natten men vaknade inte! sen så sov hon å jag mellan 10-11:30 idag på dagen! Super skönt!:D Efter de va de dags att göra oss i ordning för att handla paket till Toves kusin 4år.. åkte sen hem till svärmor å tappade upp egengjort öl vidare sen till svärfar för kalaset efter de åkte vi ändligen hem! Tove va lite små tjurig hos svärfar men inte så konstigt efter en sånn helg! 
 
Nu är Robin uppe å lägger henne å ikväll är det invigning för nattvälling! innan jag gick ut därifrån så drack hon som ingenting så hoppas hon fortsätter å att det mättar mer på natten så hon inte behöver mat där tidigt på morgonen! 

Usch!!:(

Nä usch vad jag inte tycker om det här! Tycker det är jätte jobbigt å inte kan man göra nått heller! Va nyss å hämtade mormor å skjutsade upp henne till sjukhuset. Inatt skulle hon sova där. Igår natt va min moster där å natten innan de va Andreas där. Jag vill bara att morfar ska bli bra nu å inte att dom ska hitta mer å mer!! Mormor å morfar har ju alltid funnits där å kan inte tänka mig nått annat!! <3


Klart!

Bullbaket klart! Så skönt! Nästa gång ska jag låna mormors bakmaskin!:) tar ju så sjukt långt tid! Menmen nu är vi klara å stora å goda blev dom!:) å Tove har också kommit hem å ligger å sover i våran säng! Snart dags å väcka henne så hon inte är vaken halva natten! Ska ta å mixa hennes köttfärssås då så hon får äta lite!:) gjorde igår till oss å tog ut till henne innan vi kryddade till oss!

Gårdagens uppvaknande vill jag inte vara med om igen! Vaknade av att min bror ringer å säger att mamma är på g å hämta mormor för att dom ringt från sjukhuset där morfar ligger! Han hade haft en riktigt jobbig natt och morgon så dom ville att vi skulle komma upp! Usch jag flög upp ur sängen slängde bara på mig kläder medans Robin gjorde en macka till mig å jag fixade klart Tove sen åkte hon å jag upp! Han blev lite lugnare när vi alla kom upp men han hade det riktigt jobbigt!<3


Bullar

Blev tydligen bulltårta till namngivningen!:)


Baka

Hur trött som helst idag men bestämt å baka så bara bita i det sura äpplet å hoppas på att ett under sker snart å jag blir lite pigg! Är ju bara lite mer än en vecka kvar till namngivelsen så måste få det gjort!


Dagen!

Fick sova riktigt bra i natt! Tove sov ända till klocka sex då va Robin redan vaken sen många timmar tillbaka!:s stackarn! Sen gick jag upp vid åtta när Tove ville ha morgon på riktigt! Å inte har hon sovit många timmar på dagen. Somnade på mig igen vid 12. Då va hon trött men så envis å inte somna i sin säng! Efter de åkte vi å handlade. Är ju dags att baka till namngivelsen. Inte långt kvar nu!:) så på onsdag ska vi ha en bakdag hela dagen! Å mamma å mormor kommer å kidnappar Tove! Då blir hon bortskämd igen!:)

Jag å Tove tog en promenad idag igen från T-hälla å som tur va så somnade hon ett tag iaf på vägen hem. Va tjurig en bit innan hon somnade men inte så konstigt så trött som hon borde varit!

Nu sover hon i sin säng sen ett par timmar tillbaka å jag å Robin sitter ute på altan!:)


Oj vad ni betyder mycket för mig!<3


För...

Har varit en superbra dag trots knappt nån sömn alls. Började med att bli bjuden på lunch av mamma å pappa med min bror å fru. Kul när alla är samlade!:) när vi kom hem kom farmor å hämtade Tove då gick vi ut å satt ute med grannarna ett tag innan vi tog en kall dusch. Riktigt skönt när de va så varmt! Nu lyssnar vi på HÖG musik (som vi aldrig gör annars när Vårat <3 är hemma) ska snart ta å cykla ner till stan å Robin ska käka nått å ta nån öl å bara mysa! Mysa med en av dom bästa i mitt liv!:) min lilla skrutt låg å sov förut när vi ringde sen kommer hon bli bortskämt som vanligt! Vi har tur som har sån bra familj båda två! <3


Kräftskiva

Världens godaste kräftskiva är tyvärr över å jag försöker söva vårar barn igen! Varför vakna pigg mitt i natten för? Samma sak igår! Menmen nu va vi ju vakna så de gör inget men ändå väldigt dumt! Men eftermiddagen å kvällen har varit väldigt bra å god!

Nu ska jag fortsätta söva vårar barn sen sova!:) god natt!


RSS 2.0