Söndag

Jag kanske skulle ta å skriva lite om hur jul har varit! Toves första jul å den blev väldigt bra! Fick massa paket å fullt fokus på henne hela dagen! Vi började dagen ute hos min mormor å morfar där det blev lunch! Första gången jag är hungrig på julafton sen jag träffade Robin! 
Tove öppnade paket nästan hela tiden å vi vuxna öppnade efter maten! 
Vi började kika på Kalle ett tag men Tove va så trött så vi bestämde oss för att åka vidare så hon kunde sova där! 

Så vid halv fyra va vi i T-hälla hos Robins pappa. Å där va också första gången jag va hungrig en jul där! 
Vid halv åtta va Tovis jätte trött å farmor å kaij skulle gå hem så då fick Tove följa med dom hem eftersom vi alla skulle sova där men vi va kvar ett tag till! 
Å dagen efter va vi kvar hos Robins mamma hela dagen å fick paket å käkade god mat!:) 

När vi väl kom hem packade vi upp nästan alla Toves paket å när hon hade somnat så somnade vi med!:) 


I fredags jobbade Robin igen å jag å Tove åkte ut till landet. När hon sov åkte jag å skjutsade mormor till morfar som ligger inne igen! På kvällen när Robin äntligen kom hem hade vi en mysig hemma kväll! 

Igår va vi med Hirvi å Isabell å handlade allt till nyår så nu är våran kyl full med mat!:) 
Efter de kom Chrille å Rickard hit på fika. De va inte igår! De va trevligt! 

Idag va de äntligen min tur å få sova hela natten å morgonen! Å självklart sov jag skit dåligt i natt å kunde inte somna pm när Tove vaknade. 
Å självklart sov Tove hela natten å vaknade inte fönns vid åtta!

I morgon är det dags för Robin å jobba igen å jag å Tove funderar på å kanske kika lite på stan. Skulle ju behöva köpa massa nya kläder men vi får se!:) 

Här är min söta Bovis på julafton!God morgon!

Äntligen fredag! Å helg betyder en dag med sov morgon! Å vad jag längtar! Hela veckan har jag vaknat av Robins snarkningar eller av Tove. 

Idag ska jag, Tove å Johan en sväng till Tuna park å hämta förhoppningsvis de sista julklapparna så vi är klara nångång! 

Annars i helgen har vi inte mycket planerat förutom söndag då Robin jobbar. Ska bli skönt å bara göra de vi har lust med å bara ta det lugnt!Trött....

Tråkinlägg!! 

När ska jag kunna sova?? Hela veckan har jag haft svårt å somna å vaknat varje natt flera gånger antingen av Tove eller att Robin snarkat! I natt blev de inte många timmars sömn å vid fyra tyckte Tove vi skulle gå upp å jag har inte kunnat sova sen dess! Hon har sovit i två timmar så hon lär snart vakna så ingen ide å ligga kvar i sängen längre! 


Sjuk!:(

Usch va det är jobbigt för mitt mamma hjärta när min lilla är sjuk! I natt va vi vakna nästan hela natten å Tove hade jätteont i halsen! Jag testade verkligen allt men inget fick henne å somna! Men vid fyra i morse somnade hon äntligen på min arm i min säng å sov till sju! 

På dagen har hon sovit lite bättre iaf, fick henne å sova en gång i sin säng men sen har hon sovit ganska upprätt i vagnen ute å frisk luft hjälper väldigt bra! 

Jag hoppas att hon får en mycket bättre natt i natt! 
Å för min mans skulle också som går upp till jobbet klockan fem varje natt!<3 Han har så svårt å sova när hon är ledsen! 

När min skrutta vaknar så ska vi åka ut till mamma å pappa å äta idag. Ingen av oss är pigg på å ställa sig vid spisen å laga nått så tur vi kan åka bort å äta!:) 

Sjukstuga

Å jag tycker så synd om min lilla skrutta. I natt har hon inte sovit längre än två timmar i sträck innan hon vaknat å hostat å man hör hur ont det gör! Så idag är vi alla slitna! Stackars Robin som jobbar idag fick gå upp mitt i natten å byta henna lakan när hon hade kräkits! 
Men jag förstod nästan att hon skulle bli sjuk eftersom att jag va de förra veckan! Men jag skulle göra vad som helst för att hon skulle slippa de! 

Idag är vi hundvakt åt hans också! Vi va å hämtade honom för en timme sen å nu ligger han på köksbordet å kikar ut!:) 

Nu ska jag ligga död i soffan ett tag när Tove sover å innan jag ska laga lite lunch åt min man å mig!:) 

Fredag

Då va de äntligen fredag. Har klarat en vecka med väldigt ont i halsen å lite snuvig å samtidigt ta hand om ett gnälligt barn. Men jag har klarat de!:) 

Nu hoppas jag på att Robin kommer hem ganska tidigt så jag hinner krascha i soffan innan vi ska iväg till Viktor å Veronica å barnen. 

Imorgon är det babysim som vanligt på morgonen sen när Tove har sovit å ätit lunch ska Robin iväg på match å jag ska lämna Tove hos mamma å pappa där hon ska få sova. När jag kommer hem igen är det storstädning som gäller hela kvällen å säkert halva söndagen också. Vi måste också få upp lite jul saker!:) 
På eftermiddagen ska vi ut å fira pappa som fyllt år. 
Så de va den helgen de!:) 

Cup

Då va cupen över! Riktigt kul å spela igen! Men fick en liten chock i morse typ tio minuter innan jag skulle åka fick jag sms av min tränare om att hon va magsjuk så jag fick hoppa in å vara spelande ledare. De va ju lite spännande! 

När vi kom dit gick jag å anmälde att vi va där å fick ett papper så jag kunde skriva upp laguppställningen. Sen va de bara å värma upp för första matchen. Tyvärr förlorade vi den med 2 skit mål, vi va mest vid deras mål men dom hade en riktigt grym målvakt. 

Andra matchen spelade vi på A-plan som är mycket större å mot ett riktigt bra Stockholmslag å dom va mest vi vårat mål men dom vann bara med 3-0 å de tyckte jag ändå va bra gjort för vi va inte bra nånstans! 

Sista matchen spelade vi mot hällbys division 2 lag men vi höll emot bra ändå. Men de va en regel som vi inte hade en aning om å de va att när dom hade fått fem frisparkar så alla frisparkar efter de blev straffar istället. Så jävla dålig regel tycker jag! Så två straffar fick dom! Men jag tror vi förlorade med 4-0.

 Å för att vara ett lag som knappt har tränat ihop å flera som inte spelat fotboll på flera år så gjorde vi de bra å hade riktigt kul! 

Nu ligger jag å tar ett välförtjänt bad å min lilla skrutta har vi äntligen fått å sova ett tag! 

Söndag!

Å nästan en hel natts sömn förutom när Viktor ringde mitt i natten!:p älsklingen gick upp med Tove i morse fast vaknade av hans elefantsteg ner för trappen. Men jag hade iaf kunnat få sova en timme till. Menmen gick upp å åt en rejäl frukost för om en timme kommer cassie å hämtar upp mig å det är dags för cup! Efter bara tre fotbollsträningar så hoppas jag att benen vill lika mycket som huvudet vill men kan ju inte hoppas för mycket med dom förutsättningarna! Men ska bli riktigt kul å spela! 

Å säkert med jordens träningsverk så är jag å Tove själva hela måndagen, tisdagen å onsdagen. Men torsdag kväll är älsklingen hemma så då får jag vila lite efter cupen!:p 


RSS 2.0