Tisdag!

Vad fort tiden går. Inte många veckor kvar på Robins semester nu!:( men ska njuta extra som sista veckorna! Är ju iaf en månad!:) men skulle tro att augusti kommer gå fort då alla helger är helt uppbokade! Den här veckan har vi också nästan helt uppbokad! Men bara roliga saker så gör inte så mycket! Bästa kommer nog bli kräftskivan vi ska ha här! Så jäkla gott! Hade tänkt först att jag å Robin skulle antingen åka räkbåten eller äta räkfrossa i sundbyholm men sen kom vi på att vi har en här hemma istället å bjuder hem ett par så för dom pengarna vi tänkt lägga på å äta ute lägger vi istället på å köpa hem massor av gott!:) hoppas bara på lagom bra väder!:)

Idag fick jag ett par timmar egentid helt själv hemma! Jag gjorde inte ett skit! Låg på soffan å kikade tv. Va superskönt! Men vad fort man saknar sin lilla groda!

Igår kväll åkte jag å Tove ut till mamma å pappa. Men min stackars tjej va jätte ledsen va helt säker på att en tand va på väg men idag syns inte tanden lika bra!:s de va inget som hjälpte igår på en timme. Vi är väldigt bortskämda med att hon nästan aldrig är ledsen men tycker så synd om henne när hon väl blir de! La henne sen i husvagnen å de va inga problem. Hon fortsatte å sova fast vi flyttade henne till bilen å sen till hennes säng!

Nu ska jag kika på allsången innan mitt stora hjärta kommer hem igen!

Bjuder på en bild när mitt lilla hjärta äter kiwi!<3Persika

Ganska mums tyckte Tove!<3


Söndag!

Jaha här inne sitter jag med en trött bebis som inte vill sova å resten sitter där ute eller badar i poolen! Hoppas våran skrutt somnar snart så jag också hinner bada nått! Är ju så sjukt varmt!
Blev rätt sena ut hit pga Toves mage. Hon va tok ledsen i kanske en halvtimme hemma å alldeles blöt av svett. Usch vad jag tycker synd om henne!


Smakportioner?

Här hemma har vi börjat med en ny diet!:)


Fem månader!

I tisdags blev Tove fem månader å i onsdags va de dags för sprutorna. Stackars tjej. Hon hade precis blivit tyst efter första sprutan då kommer tanten igen å tar en i andra benet också då va hon inte glad men gick över rätt fort ändå. Men den natten å morgonen sov hon inte bra alls. Det va Robins natt men jag hade ändå svårt å koppla av å sova. Vid sex tog jag över å då tyckte hon de va dags att ta morgon!:s så de va bara å gå upp. Sen på förmiddagen va hon lite små tjurig å lite lite feber men de va allt!

Igår fick vi besök av grannarna på kvällen å jag som hade tänkt sova tidigt!:/ Menmen de får bli idag istället. Jag la Tove vid åtta å Robin va på match å jag satt i soffan å höll på å somnade så snart ska jag natta kudden.


Fullt upp!

Tycker om när det är fullt upp! Så var det alltid innan jag blev sjukskriven med Tove! Hade alltid massor att göra sen helt plötsligt va jag tvungen å ta de lugnt å nu när vi har våran groda går dagarna så sjukt fort så skulle inte orka eller hinna så mycket ändå! Men idag har vi inte varit hemma alls sen lunch. Började med fika hos Sebbe å Angelica, Tove va med en timme sen kom mormor å kidnappade henne, så vi åkte sen vidare till sjukhuset där Tove va med mormor å gammel mormor å gammel morfar. Gav henne lite mat innan vi åkte vidare till min bror. Tyvärr blev de inte så länge där då Tove va så trött. Idag ville hon inte ens bada för hon va trött annars älskar hon de.

Idag fick hon päronpure också inte världens godaste men ge det ett par gånger till så tror ja de går bättre!:)

Just de i förrgår flyttade vi in henne i hennes rum. Va vaken mellan 4 å 5:30 men sov sen till halv nio men i natt va hon bara vaken en kvart för mat vid 5:30 sen sov till 7:30. Hoppas det fortsätter så. Så skönt för den som inte har natten å får sova utan att bli störd av henne när hon ska ha mat eller vilja vara vaken!

Nu ska jag spöa mitt stora <3 i kort!:)


<3

Här har det inte blivit mycket skrivande! Inte för att vi gjort så mycket så har vi gjort nått litet varje dag! Så skönt att ha min man hemma nu när Tove knappt sovit en hel natt sen Robin fick semester! Men ska ta tag i hennes rum snart å sätta upp lite tavlor å lampa sen ska hon flytta in i eget rum! Oj hon börjat bli så stor! Redan fem månader på lördag!:/ min lilla groda!<3
Hon har börjat äta mer å mer men trotts katrinplommon så funkar inte magen så bra nu så ska råd fråga lite på BVC. Har inte så bra förtroende för BVC men vill höra vad dom tycker iaf! Ska dit nästa vecka å min lilla älskling ska få sprutor igen! Usch mamma hjärtat gör ont då! Men denna gång behöver jag inte göra de själv!:)

Nu ska jag fortsätta kika film!


Äntligen

Idag blev det äntligen en löptur! Som jag redan visste så har jag ingen kondition alls kvar men jag sprang hela vägen runt, ökade till och med i slutet!:) va bra att vi gick å fikande igår så Angelica drog med mig ut idag! Nu jäklar ska jag fortsätta två ggr i veckan!

I eftermiddags kom min snälla pappa över å hjälpte oss med bilen. Den startade inte i morse så han bogserade mig till hans jobb där vi bytte batteri å nu hoppas jag den håller i många många år!!

När jag kom hem stog Robin vid grillen å höll på med hamburgarna! Blev väldigt gott!!:) å min söta groda satt i babysittern å va på bra humör!

Så kan ju summera dagen att den har varit väldigt bra trots skit bilen!:)


RSS 2.0