Fyra

Fyra nätter i rad har Tove sovit hela nätterna å inte vaknat en gång men har inte vågat hoppas på att hon hade slutat med de å de va väl tur för i natt va de dags igen! Nu är klockan 01:46 å vi har varit vakna i en timme, undra när hon vill somna igen. Hon är iaf inte sur så hon får ligga/sitta i sin säng tills hon tycker det är god natt igen! 

I söndags var det tredje å sista fotbollsträningen innan cupen på söndag. Hade hoppats att mina fötter ville allt som huvudet ville men kan nog inte hå sånn press efter ett å ett halvt års uppehåll å bara tre träningar. 
Ikväll hade vi iaf möte inför cupen å dom verkar ju tro på mig iaf. Jag å en till kommer få mest speltid första matchen för att alla andra har tre stycken å byta runt på men vi är bara två, så hoppas jag orkar springa hela matchen plus dom andra två matcherna den dagen!:) sen blev jag lagkapten också! så måste ju se till att orka!:) 

Så även denna helg är fullproppad med saker att göra, skönt att vi inte har nå planerat i morgon kväll iaf. På lördag är det först babysim, på eftermiddagen är det dop sen god natt för mig!:) å cup hela söndagen!:) lär vara rätt sliten i kroppen på måndag!:)

2 nätter i rad!

Tisdag å andra dagen i rad Tove sover hela natten! Wohoo vad skönt! Efter som vi sovit så bra så hade jag tänkt att vi skulle till öppna förskolan idag men det verkar inte bli så. har inte fått min skrutta å sova igen å hon orkar inte va vaken typ fem timmar i sträck. 

Sista tiden vi va där nere nu innan vi gick upp så satt vi i soffan å myste å läste bok så hon skulle varva ner lite å somna fortare i hennes säng men funkade inte mycket bättre de… 

tycker det är superkul å se när hon lär sig alla nya saker men man behöver väl inte göra de i sängen!:p igår kväll när jag la henne så satte hon sig upp hela tiden å så skulle hon ställa sig upp med hjälp utan spjälorna!:) 

Nu har hon gett upp å somnat så då kryper väl jag också ner i sängen ett tag till!:) 

Lördag

Klockan är bara 11 å vi har redan hunnit med massor! Började med babysim, när vi kom hem la jag Tove å Robin åkte iväg å bytte däck på bilen å handla å så köper han med lunch på vägen hem. Å jag har diskat, tvättat, duschat å hängt tvätten! Nu behöver ju inte vi göra nå mer den här helgen. Eller oj just de vi måste ju dammsuga där uppe å tvätta nån maskin till å koka Toves flaskor!:/ Menmen de får bli sen!:)

God morgon!

04:30 va de tydligen morgon idag!:/ alldeles för tidigt tycker jag! De kan stå 05 på klockan det är ok men inte 04, då är det fortfarande natt! Menmen snart får vi gå å sova igen!:) 

I lördags morse åkte jag till Ullared. Vi kom dit redan vid halv tolv så de blev lunch innan vi gick å ställde oss i den enorma kön. När vi precis hade ställt oss i kön kom det nån å sa att den tar ungefär två till tre timmar innan vi är inne... Jag tänkte skjut mig nu åker vi hem igen. Men de går ju inte när vi åkt så långt så va bara å stå där. Efter en timme var vi iaf inne å trängdes med allt folk. Men efter fyra blev det mycket lugnare där inne! 
Vid sju va vi klara så då åkte vi vidare dit vi skulle sova å checkade in å satte oss å tog ett glas vin på rummet innan vi sov. Fast jg sov i en annan säng å inte med min älskade man bredvid mig så sov jag riktigt bra! Men klockan ringde redan vid sju så ingen sovmorgon där inte fast jag va barnledig!:) de blev iaf en till tripp in å handla innan vi började åka hem igen! 

Nu hoppas jag vi säger god natt snart!:)

Träning å mina <3

Oj vad skönt det känns i kroppen efter ett rätt hårt träningspass. Idag va de styrka å kondition på schemat. Å jag kan nog säga att konditionen å magen blev nog bäst tränad idag å det är de som är roligast å behövs. Hemma hade det också gått hur bra som helst. Även fast Tove sov sin sista gång den sämsta tiden så va hon ändå på bra humör å somnade inte fönns halv nio så hoppas på en lång natt!:) känns skönt att de går så bra med Tove när vi har barnvakt! 

Men nu börjar jag sakna min älskade man! Är ju van vid att han är borta dagar å kvällar men tur att det inte är allt för ofta som han sover borta!:) <3 
Gräsänka!

Jaha då va de redan torsdag å Robin åkte iväg på utbildning i morse å kommer hem i morgon kväll nångång. Men jag har tur som har en sånn bra familj som jag har. Ikväll kommer mamma över ett par timmar så att jag kan åka på fotbollsträningen. Så skönt att äntligen ha kommit igång ordentligt med träningen. Eftersom att jag missar träningen på söndag så ville jag verkligen köra idag. 

Nu har Tove äntligen somnat om igen, så trött men så envis!:p 

God morgon!

I natt har jag ångrat mig att jag kommer sakna Robin nästa vecka!! Vet inte hur många ggr å hur många timmar jag varit vaken för att han har snarkat!:) å Tove som bara vaknade vid halv fyra å käkade å sen somnade om till klockan sju! 

Så nu springer Tove runt i gå stolen å jag väntar på att hon ska bli trött så vi kan sova igen!:) sen måste vi iväg å handla lite å sen städa för ikväll får Tove å jag besök av Johan, Chrille å Jenny! Kul med besök då Robin är borta på cup hela helgen! 

Går väl å sover om nån timme så god natt igen!:)

Träning, Tove å Hans!

Tisdag igen. I morse vaknade Tove redan vid fem. Även fast hon sovit hela natten va jag inte pigg alls. Å som tur va inte hon heller super pigg så vid sju gick vi å la oss en timme igen!;) vid åtta fick Tove komma in till våran säng å vi hade jätte mysigt! Aldrig hänt att hon legat stilla så nära så länge förut!:) vid nio åkte vi till öppna förskolan. Efter de va de dags för Tove å sova igen innan vi käkade. Nu sover Hon för natten å jag har nästan nyss kommit hem från innebandyn. Gick riktigt bra idag! De måste ju vara nya klubban jag köpte i söndags!:)

På söndag ska jag äntligen sparka på en boll igen! Första träningen sen jag blev tjockis. Ska bli spännande om jag kommer ihåg hur man gör. Annars får jag ligga i hård träning för den 1/12 är det dags för cup!:) 

Just de förra tisdagen va jag iväg å spelade innebandy match. Va lite små nervös innan å tänkte va fan har jag gett mig in på! Men de gick rätt bra. Men det är lite kul å va den enda tjejen. De andra laget knuffades å så på dom andra men inte på mig!:p 

Nu ska jag vila mina trötta ben innan det är dags å mysa ner sig i sängen! 

Just de va jag kommer få abstinens nästa vecka. Ska sova utan min älskade man två nätter. Först är han borta på kurs torsdag till fredag sen åker jag till Ullared lördag till söndag! 

I morgon ska jag å Tove ut till landet å leka med Hans. Mamma å pappa har en hund hemma på prov å stackarn heter Hans! Men super söt är han!:) RSS 2.0