Söndag

Då va de söndag igen å helgerna går ju så sjukt fort! I fredags kom Robin hem redan efter tio så vi hann med en shopping runda innan vi tog helg å myste hemma! Igår hade vi en lugn förmiddag innan vi åkte ut till mamma på landet å lämnade av alla grejor å sen skjutsade hon oss till T-hälla där de va dags för kalas! På kvällen kom mamma å hämtade Tove så hon fick sov sällskap eftersom pappa va borta med jobbet. I morse så åkte Robin på match i Strängnäs å jag har bara suttit i soffan å kikat på idol. Har inte varit själv hemma å bara kunnat göra vad jag vill på åtta månader så känns lite konstigt! Å jag börjar sakna min skrutta!!:) 
Nu ska jag sätta på hög musik å dammsuga lite innan jag ska spela innebandy sen får jag äntligen träffa min lilla tjej!:) 
När pappa är borta dansar vi på bordet!:p

I morse va sista gången på babysimmet å Tove testade flytväst å dök under vattnet två gånger! De gick superbra!:) våran lilla groda är nu en badanka!:p

Efter de så sov Tove i nästan tre timmar. Farmor å kaij kom över på fika men Tove bara sov å sov så dom fick nöja sig med bara oss!:) vid ett åkte Robin till T-hälla för lag-fest. När Tove väl hade vaknat åt vi lite lunch sen gick vi till T- hälla å hämtade bilen å åkte ut till morfar å hälsade på! Jätte kul å bara vara vi tre å se hur morfar busade med Tove!<3 
Vid halv sju åkte vi hem å jag lyckades inte hålla en trött liten skrutta där bak vaken så de blev en liten powernap. Så hon va inte pigg hemma. Men jag gjorde ett tappert försök å få i henne lite gröt å de gick ju sådär. Men när inte pappa är hemma får man kladda i gröten bäst man vill för att mamma ska få i mig lite iaf!:) 
Alldeles speciell!!<3

Usch vilken jävlig start den här veckan fick!!! Mamma har precis varit inne med deras hund som vi har haft i tio år nu å varit tvungen å ta bort henne! Hon va ju så speciell. Finns nog ingen hund som va så tokig å glad å sprallig hela livet!! Men hon behövde inte lida iaf å de va skönt! 
<3

Fredag!

Trots två timmar vaken i natt å sen morgon klockan sex tog vi oss ändå till öppna förskolan! Så kul å se Tove när vi sjunger å hur hon spanar in alla andra barn som är där! Så mitt mål är att åka dit iaf en gång i veckan! När vi kom hem somnade hon nästan direkt i vagnen å sov i 1½ timme så vi missade lunchen med pappa idag.. men de kommer ju fler fredagar! Tanken va att åka å handla direkt hon vaknade men svärmor ville gärna låna Tove några timmar på eftermiddagen så jag åkte dit å lämnade henne innan jag handlade! å när jag kom hem tog jag tag i å satte igång en tvättmaskin sen va de direkt ut å kratta å klippa gräset så nu är de redo för hösten å vintern! Lär ju inte behöver klippa nå mer i år! Å de där jävla trädet som jag är så trött på nu hoppas jag vi kan ta bort ganska snart! Inte många plommon kvar å de mesta har jag krattat upp....
 
I morgon är det babysim som vanligt på morgonen sen förvinner Robin hela dagen på match å jag å Tove ska umgås med mamma! får se vad vi hittar på! 
 
på söndag blir de nog bara en dag hemma med matlagning å mys.. å jag försvinner två timmar å spelar lite innebandy! Behöver springa ur mig all energi som är kvar! å de kommer verkligen bli all energi.. med min kondition som jag har nu är jag helt slut efter två timmar! men det börjar bli bättre sakta med säkert!:) 
 
Nu är musiken på på högsta volym å jag ska bara slappa i soffan innan Robin kommer hem från jobbet! 

God natt!

Sådär då sover Tove å jag får lite egentid i soffan! Tredje kvällen av fyra som Robin är borta den här veckan men får ju se de bra i de å de är ju att jag får titta på vad jag vill på tv:n utan att han byter eller suckar!:) 

Imorgon ska vi förhoppningsvis till öppna fsk igen om vi får sova någorlunda i natt! Sen vid lunch ska vi nog luncha med pappa!:) å på eftermiddagen måste vi nog åka å handla lite innan vi tar helg! så fullt upp i morgon så håller tummarna att natten blir bra!:)

Fort går det!

Vad fort tiden går! Vart har min lilla bäbis försvunnit nånstans! Nu går hon runt i sin gåstol överallt, ålar sig fram på golvet, äter massa mat å gröt! 

Min lilla gangster!<3RSS 2.0