Skit tabletter!!

Idag känner jag mig äntligen som en människa. Har varit i min egne lilla bubbla dom senaste dagarna å har bara velat sova. Jätte jobbigt! Även fast nätterna har varit ganska bra så har jag sovit ett par timmar på dagen för att orka, fast hade jag kunnat hade jag sovit många timmar mer!:s Men jag hoppas att det är pga levaxinet å idag ska jag börja äta rätt dos så de borde bara bli bättre! 

Jag å Tove kom nyss hem från en lång promenad. Vi fick till T-hälla å åt lunch med Robin å sen gick vi hem igen! Väldigt skönt men känner mig rätt trött nu!:( bara å vila lite för om ett par timmar ska jag ner till Bishop å möta upp mina jobbarkompisar innan vi ska till sporthallen å kika på Guif! Ska bli kul. Va flera år sen jag va på handboll! 

Sova vad är det?

Oj vilken bra vändning torsdagen fick! Började med en natt å morgon med väldigt lite sömn!:( fortsatte dagen med en lite gnällig tjej som vägrade sova. Så för att få mig pigg å Tove trött tog vi en lång promenad. Riktigt skönt å Tove sov hela 30min!:) efter lunch ringer mamma å säger att de finns en biljett kvar till Björn Gustafsson å Skyffert på kvällen! Ringer snabbt upp Robin å ser ifall vi kan skaffa barnvakt ett par timmar så jag kan gå! Å farfar ställer upp!:) 
Så kvällen blev riktigt bra! Behövde verkligen ut å träffa folk å skratta massor! Dom va grymt bra!:) 
När jag kom hem väntade sängen nästan direkt! Höll precis på å somna vid halv elva då vaknar Tove å är ledsen. Efter att Jag gått å burit henne ett tag gav jag upp å hon fick komma in till våran säng å Robin flyttade ner till soffan!:) blev inte många timmars sömn i natt för nån men skönt att slippa sitta i hennes rum hela natten iaf! Å stackars Robin hade svårt å sova här nere så va inte så pigg på jobbet idag! Men skönt att det är fredag iaf å vi ska upp tidigt till babysimmet i morgon å sen kommer det folk på kvällen så vi tar å sover ett annat år istället!:)


Ajajaj

Igår efter vi hade skjutsat Robin på match så va Tove lite små gnällig. Å klantiga jag skulle springa upp fort till övervåningen å hämta kläder till oss. Men kom precis ändå upp men liggandes på golvet. Jag lyckades tydligen å sparka mitt hårdaste i sista trappsteget så jag låg på golvet där uppe å kved! Fan vad ont de gjorde. Å gör ju knappt mindre ont i dag!:( fan jag som skulle spela innebandy i morgon. Får se hur de blir med de. Men kanske går ändå!:)

Nu har vi precis kommit hem från T-hälla. Robin har varit flytthjälp å jag å Tove va med som stöd!:) de gick faktiskt väldigt fort å smidigt tycker jag! 
Ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma å grilla lite. Om vi blir hungriga nå mer idag!:) 

Helgen

Helgen blev verkligen fullt upp. I lördags va de först babysim. Å Tove älskar de! Synd bara att det är så jäkla tidigt på morgonen! Efter de åkte vi hem å la Tove å tog de lite lugnt. Halv ett hade Robin samling å jag å Tove hämtade min mamma å vi gick lite på T-hälla marknad tog en sallad i solen innan vi fortsatte våran promenad som blev sammanlagt en mil! När vi kom hem hit på pappa å hjälpte oss sätta upp Toves gunga å grundar sen va de dags för kvällsmat innan Tove skulle sova. 
I söndags började jag plocka å städa direkt efter frukost å hann nästan precis klart innan alla kom! Men det är kul när vi kan vara alla samtidigt!:) när alla hade åkt hem va se vara att plocka undan allt sen tyckte vi att vi va värda en pizza!:)

Ja kan ju varna redan nu att är man känslig så ska man. Inte fortsätta läsa!!:)

Tycker det är jätte skönt att Toves mage funkar riktigt bra nu. Men det räcker väl med en gång per dag å inte alltid när jag precis lagat klart våran mat!:) men idag har jag fan bytt för ett helt år. Brukar inte tycka det är jobbigt men när det är över allt så är de fan inte mysigt!! 

Nu ska jag passa på å kika lite på tv medans grodan sover!:) 
Torsdag

Fort den här veckan har gått!
Har haft rätt fullt upp hela veckan! Men som tur är har både jag å Tove kunnat ta en sovmorgon eftersom hon fortfarande vaknar varje natt å sen är det morgon vid sju. Men vi har lagt oss å sovit en timme där vid nio å dagen blir så mycket bättre då när jag är lite piggare!:)

Känns som att det är fullt upp hela helgen men det är de ju inte. Känns bara som så för att vi har massor å göra tills på söndag när kalaset är å Robin kommer hem senare i morgon å är borta på match hela lördagen. Så får bli städning ikväll å sen får jag å Tove baka i morgon å på lördag! Får förhoppningsvis en del gjort i morgon då mamma skulle komma å ta med Tove på en promenad eftersom att hon är inte super nöjd när man håller på länge i köket!:)


RSS 2.0