Helg!

Väldigt skönt med helg! 

I morse fick vi upp vid typ nio. Fick lite sovmorgon då Tove va vaken i natt. Min bästa sambo gick upp då så jag lyckades somna om. Hade nästan nyss somnat då. När vi hade ätit frukost tog vi cyklarna till Willys å handlade liter grillning å svängde förbi ÖB på vägen hem å köpte såpbubblor. När vi kom hem va vi på framsidan å snackade lite med grannarna innan vi gick in å fixade lunch å Farmor å Kaij kom förbi. 

Efter Toves middagsvila gick vi ut å lekte på baksidan. Så skönt väder å perfekt att vi har UV tält så Tove (å Robin:) kan va i skuggan. Sen blev de grillning! 

Nu sover äntligen våran lilla skrutt! Å vi ska mysa i soffan till en film!:)

Oj

Här va ett tag sen jag skrev. Har inte hänt så mycket nytt! Förutom några vakna nätter. Förra fredagen va vi vakna mellan 23-04. Men de tog vi igen lördag natt!:)

Annars så går Tove mer å mer. Är så gulligt när hon stapplar fram!:) 

Jag å Tove njuter av våra sista veckor hemma. Om typ två veckor börjar jag jobba igen å dags för Robin å va pappa ledig! Han kommer klara de galant men jag ser inte fram emot jobb å piss schema! Men de blir nog bra när man kommer in i det!:) Äntligen!<3

Nu är hela min lilla familj samlad igen! Även fast han snarkar så är det mysigt att ha han bredvid mig!:)

Idag tänkte jag att de va på tiden att Tove ska lära sig!:)<3

Fick höra igår att min tränare har förlorat sin man. Har inte kunnat släppa de sen jag såg de. Usch kan inte förstå hur hon känner. 
Vad skulle jag göra om Robin inte fanns. Han betyder så mycket för mig å för Tove också. Deras dotter är äldre men är fortfarande liten men kommer alltid komma ihåg sin pappa. 
Å vad jag lider med dom. Hon är en sånn bra å härlig person å efter allt hon har gått igenom så förtjänar hon absolut inte att gå igenom det här! 

Jag tänker ofta på hur bra jag har det men alldeles för sällan! Jag har allt! En helt underbar man, ett underbart barn, ett bra hem (även fast vi vill ha hus) å jag har fast jobb! 

I morse åkte Robin iväg å kommer inte hem fönns i morgon kväll. Va inte så sugen på att han skulle åka efter att jag fått höra de men han måste ju. Tur jag har lite av han kvar hemma, halva Tove är ju han!:)

<3RSS 2.0