Sova!

Så skönt att äntligen få sova typ hela natten! Dom senaste nätterna har Tove varit vaken två timmar varje natt men i natt vaknade hon bara till en gång å sen somnade om! 

Igår kväll va vi nere på stan å blev bjudna på mat av mamma å pappa! De va riktigt gott! Tyckte Tove också som åt mer än både mig å mamma!:) 

Idag ska vi åka ut till landet så hon får bada lite i Mälaren! Lär nog bli Robin å mitt första dopp i år också!:) 

Mitt lilla busfrö!

När Tove tar på sig hjälmen själv!<3

Varför ska jag leka med hinken när jag kan ha den som hatt!:) Landet!

Igår förmiddag komma pappa å hämtade oss så vi åkte ut till dom å sov över! Efter att Tove hade varit vaken mellan tolv å tre så va vi alla ganska trötta men när vi väl satte igång å började bygga brygga så kände man sig inte så trött. Vid fem va bryggan klar så vi gick upp å grillade lite å drack lite öl!
Idag fick Robin å jag sovmorgon eftersom vi sov i husvagnen å Tove inne i huset! Så skönt å få sova tills man vaknar själv! 
Idag har vi inte gjort speciellt mycket! Bara varit på landet å tagit de lugnt! Gick ner till sjön så Tove fick bada! Å de gjorde hon verkligen för hon ramlade så nästan hela hon blev doppad!:) 

Kryssning!

Sitter just nu ute på helikopterplattan med mitt stora <3 å mitt lilla <3 är hos mormor å morfar! Vi har de super men vad jag saknar min lilla skatt! 
Sjuk!!

Fan så tråkigt å va de när vi har semester å håller på med altanen! Men jag ska inte va sjuk länge i morgon kommer de vara bättre har jag bestämt!:)

Semester dag 2!

Dagen idag har bestått av storhandling på morgonen/fm. Vid lunch kom mamma å pappa hit å dom hjälpte oss å måla altanen. Eller pappa hjälpte oss å måla å mamma lekte med Tove! Vi hann klart med de mesta målandet idag lite fix å så måla hos grannen å trappen kvar! Så skönt att vi hann så mycket! Hade inte varit klara med hälften ens om vi hade gjort de själva! Jag har tur som har en sånn bra familj!<3 

Tyvärr ser de ut som de blir regn i morgon också så grannen å trappen får vänta tills vädret tillåter de! 

RSS 2.0