Vår!

Utelek å städning av altanen! 

God morgon!

I torsdags vid lunch åkte vi med bussen till Birka båten. Vi använde våra presentkort vi fick i julklapp å bokade en lyxhytt! 
Vi hade supermysig å så mycket som vi dansade på kvällen har nog aldrig hänt förut!:) 

Men nu saknar jag min lilla tjej massor! 
Ska ta å byta rum till henne snart sen ska vi hämta hem henne! Oj vad man kan älska en så liten tjej så mycket! Torsdag!

Är lite trött i kroppen idag efter två timmars innebandy igår. Men en skön känsla å de känns att man gjort nå bra. Får se hur pigga fötter jag har på fotbollsträningen ikväll!:) 

Men lite trötta ben brukar inte stoppa mig så lätt. Så idag på dagen ska jag dammsuga, förhoppningsvis en kaffe i solen när Tove sover sen ska vi cykla iväg till tandläkaren. Första besöket idag för Tove. Oj vad hon blir stor!:) 

Bilder från i tisdags när vi va ute!:)

Familjedag!<3

Haft en riktigt mysig dag med min lilla familj! 

Min lilla tjej fick spruta igår å avslutade kvällen med feber. Usch tyckte så synd om henne när hon va gnällig å jättevarm. Men efter en alvedon så fick hon iaf sova bort febern å vaknade glad som vanligt. 

Vi började dagen med en gemensam frukost. Sen vid tio gick vi till Leo's å lekte lite. Sen va de dags för en liten sovstund för Tove så vi tog en långpromenad å hon sov i vagnen. När vi kom hem va de dags för lunch å lite lek inne. 
På eftermiddagen tog vi på oss å gick ut i lekparken å lekte lite. Gick till vår lilla gräsmatta å lekte där å så passade vi på å lägga lite gräsfrön så vi får nå gräs där vi tog bort trädet i höstas. 

När Tove hade sovit en stund på eftermiddagen så blev det bus i badet. Å sen åkte vi över till Farmor å Kaij där vi käkade kvällsmat å så blev Tove kvar där. Men idag va första gången jag tyckte de va riktigt jobbigt å lämna. Visst har de varit jobbigt förut men inte så här. Men det är nog för att det är första gången hon sover borta två nätter i rad. Men jag tvivlar inte alls på att de kommer gå bra. För hon har det jätte bra. Bara jag som är lite fjantig!:)

Men i morgon 06:00 kommer pappa å hämtar oss å vi ska ha en heldag i backen å åka skidor. Ska bli kul! Å riktigt fint väder ska vi få. Så en del solande på toppen lär de bli!:) 

Min underbara lilla dotter!<3

Å första teckningen är gjord!:)Onsdag!

Förmiddagen idag har spenderats på Leo's lekland med ett gäng mammor å barn. När vi kom hem efter lunch somnade Tove direkt. När hon vaknade tog vi dn liten cykeltur å sen va de dags å laga mat. 
Robin å Tove satt å åt å jag åkte till jobbet å höll i ett styrkepass. Har träningsverk från fotbollsträningen i måndags men nu har jag dubbelt så mycket å lär inte bli mindre dom kommande dagarna. 

I morgon är det daga för BVC. Min stackars tjej ska få ett års sprutan. Hoppas bara hon inte reagerar på den efteråt! 

Men på fredags ska vi ha en mysig dag hela familjen då Robin har semester! Jättemysigt!<3 
RSS 2.0