Internet is back!

Woohoo fick tillbaka det idag! Dock så hinner jag inte sitta så mycket men det lilla jag hinner är ju kul!:)

Nu ska jag göra Åstrandstestet på min man.. dock utan cykel men med Metronom å allt annat! Har prov på de i morron å då ska jag tydligen kunna räkna pulsen varje minut utan att räkna metronomen! Hoppas jag klarar de!:)

Bastu å rull i snön!


sälen


Fredag idag..

Skulle ju betyda helg å ledigt, men inte denna helg! Har skola i morron också! Fan vad jag inte är sugen på de! å speciellt inte nu när vi har så jävla mycke å inte heller när de betyder att jag har vattengympa utbildning.. ska stå inför hela klassen i bikini å visa en hel låt hur de ska göra i vattnet! Fan vad jag inte är sugen, men de kommer va så jävla skönt när jag sitter på tågen hem i morron kväll vid sju helt slut men dagen är över!:D

Ser mer framemot onsdag kväll när vi startar bilen å åker mot sälen! Fan vad skönt! Vara i sälen från onsdag kväll till söndag.. Dock blir de mycke plugg där med men ska försöka å slappa av ändå! Tar hjälp av mamma med massa plugg å sen slappnar jag av i backen med snowboarden!:)

Men usch vad jag inte varit på bra humör den här veckan! Har så mycket å göra så jag vet inte vad jag ska plugga när jag kommer hem! Har läst i boken men förstår inte mycket.. den är inte så lätt läst! Men pratade med min älskade man idag ï bilen å fick förklara lite då kommer man på att man förstår ganska mycket ändå fast man inte tror de i huvet! Å gympa passet tar jag med mig upp till sälen å min familj får vara försökspersoner på mitt pass!:D Kanske tar en dag i badhuset i sälen å min man får vara i poolen å köra vattengympa passet när jag står på kanten å visar! Tur att jag har massa personer i min närhet som stället upp! Å fick hjälp av Johan i fredags med att göra musik analys! Tack för hjälpen!:D

Nu ska jag börja med maten så den nästan är klar när min älskling kommer hem!

Lördag

Sådär då va lite plugg gjort idag.. dock väldigt lite men nöjer mig med de så länge.. Blev klar med kostregistreringen, gjorde några frågor på proteinet å skrev rent en gympa låt.. Nu ska jag sätta igång å städa å baka.. Klockan 3 kommer svärmor å Kaj förbi på fika!:) Så de blir en lugn å skön dag.. kanske blir bio ikväll också! Jag vill se The girl with the dragon tattoo.. Hoppas bara jag inte blir för besviken efter som den svenska är ju så sjukt bra! Men har hört att den ska vara bra så nog helt klart värd att se, å ännu bättre blire ju på bio å förhoppningsvis somnar man inte där!:P

Så sant!:)
Mycket nu..

Trodde vi skulle börja lite lugnt i skolan.. men nej vi kör på för 510% redan första veckan.. Vi fortsatte med proteiner, fysiologi, gympa passet, fyspasset, sätta ihop ett helt vatten gympapass, å börja göra Kasam samtal, hälsocoacha, studiecirkel, planera Friskvårdsdag.. Säker nått jag glömt men hade räckt med hälften av sakerna! Får panik bara jag tänker på de! Tänker prika av en grej ikväll å de är musikanalys till en låt på vatten gympapasset dock inte mycket men nått iaf! Sen tänker jag dricka öl å bara ha de kul ikväll! Tänka å plugga får jag göra i morron å på söndag!

På söndag ska vi också på visning.. dock är vi inte helt säkra vi vill bo där men de skadar ju inte att kika å tänka mer! Hade inte varit nå problem om det alltid var sommar å man kunde cykla dit man skulle men på vintern blire jobbigare.. fast den ligger i måsta så är det inte så långt men ingen av oss tycker om att åka buss å 2 bilar har vi inte råd med! menmen kika ska vi iaf göra! Den va fin å så hade den tvättmaskin som skulle va så jävla skönt å ha i lägenheten plus att det är ett rum till!

Vattengymping!

Yes en låt är klar.. Har analyserat den lite, men bara när vers å refräng är.. hålla på å räkna å skit är jag tydligen sämst på märke jag igår när jag började å skulle försöka göra de själv.. men de ligger snällt å väntar på att Johan ska bli frisk å komma över å hjälpa mig! De är ju bara 8 låtar att analysera!:)
Har varit rätt duktig både igår å idag med att plugga.. dock har de inte alls blivit så mycket som jag hade hoppats på under lovet men skyller på att jag jobbat hela å inte hunnit! Dock så går de ju bara ut över mig själv så de är ju jag som får lida i slutändan.. de är tur att jag inte ligger efter i nått iaf! Hade bara tänkt å läsa igenom de vi gjort å hålla de färskt i minnet! Men jag har ju alla de roliga tågresorna på mig å plugga... å nu ska de ju tydligen komma snö så dom resorna kan bli väldigt långa!:(

Har dock blivit dåligt med träning sen i onsdags så går ut å tar en långpromenad nu med min Man!:)

Hejdå!

Nää nu lämnar jag immunförsvaret idag, ospecifika och specifika med B å T-lymfocyter, autoimmunitet, makrofager, neutrofiler och granolocyter å alla andta konstiga ord som ingår å man förstår knappt vad man läser! Snart kommer familjen Orm över! Älsklingen håller på å förbereder käk å jag sitter i soffan med en cider! De är väl rättvist! Kanske ska gå å hjälpa han nu!

Ha en bra kväll!

Isbit!

Hjälpte inte hur mycket jag än satte på mig så blev jag en isbit rätt fort idag.. fan vad kallt de va! Vi åkte ut till T-hälla för å kika på fotboll men jag stod bara ut en halvlek sen tog jag bilen ut till mor å far innan jag hämtade Älsklingen efter matchen! hur kan de blir så kallt bara sådär.. va ju många plusgradet för några dagar sen å nu massa minusar!

nu ska vi försöka oss på å göra kikärtsbiffar med fullkornsris å tsatsiki! Ikväll ska vi till teatern å kika på e-tuna revyn! Hopppas på att den är lika bra som förra året! Vi bjuder alltid mormor å morfar på de varje år men morfar åkte in med ambulans igår natt så han kan ju inte följa med i år!:(

Lagom sliten idag!

Kvällen igår blev väldigt lyckad! Väldigt god mat, trevligt folk å gott å dricka.. kan ju inte bli mycket bättre! Tog en sväng ner till staden vid 12 å kikade på fyrverkerierna.. de va mysigt! Men kan ju säga att jag är rätt trött idag.. Jag somnade på soffan vid 3 i natt sen ville de andra också sova vid 4 så då traskade jag in å fortsatte sova i sängen!:)

Gick upp vid 2 idag å väckte Niklas, då va vi hungriga på kebab!:) Nu ska vi åka ut till Mor å Far å hämta värmare till bilen, vi får parkering idag ska bli så skönt att kunna gå ut till en varm bil när man ska åka!:)

RSS 2.0