God morgon!

Jag å Tove har inte riktigt samma sov tider än! Hon sover på dagen när jag hunnit bli ganska pigg å inte kan somna å när jag blir trött å vill sova är hon vaken!:P Menmen jag fick iaf 6 timmars sömn i natt, jag trodde hon skulle vara vaken hela natten eftersom hon sov större delen av dagen och kvällen igår!
 
Hade en riktigt trevlig kväll igår! Även fast vi inte har träffats på flera månader har vi alltid nått att prata om! Bara å se till att det inte dröje lika länge tills nästa gång vi ses!
 
Fick frågan igår om å hänga med ut å käka i morgon! Men har inte bestämt mig än! Eftersom Tove inte fått in mat tider än utan ibland kan hon ju äta i ett par timmar i sträck å då är de ju väldigt svårt för mig å sitta å äta!:) Menmen vi får se i morgon! 
Imorgon på dagen ska jag umgås med min mor hela dagen! Blir nog en tur till Tuna park å kika på lite amningskläder! De kan gå åt ganska mycket kläder om snuttan får för sig att ha spykalas!:)
 
nu ska jag göra lite mat åt Robin tills han kommer hem sen blir det en promenad i det fina vädret! Om Tove vill fortsätta sova när vi kommer tillbaka ska jag nog ta tag i framsidan å rensa lite!
 

Fredag

Vi hade tur med vädret i fredags så de blev en promenad ner till stan å handlade kläder till Lill grodan å käkade å så va vi ju på BVC. Hon hade gått upp massor i vikt å vuxit på längden också. Hon äter massor å växer fort, tur hon legat i min mage annars hade jag blivit lite misstänksam för inte har hon ärvt de från mig! :)

I morse vaknade jag sista gången vid fem av att Tove hade jobbigt å andas. Hon va snorig, så vi gav henne näsdroppar å efter de va ju hon pigg så blev Inge mer sömn. Eller Joo hon ligger å sover på mig nu men nu är ju ja för pigg för å somna.

Idag ska vi ta en promenad som vanligt men ska nog gå till nån affär, måste köpa kaffe då jag får besök ikväll, har inte träffat han på länge så de ska bli kul! Ska nog försöka få ihop bordet vi köpte igår som vi ska ha på framsidan. Hoppas att Tove också vill få ihop det annars är de svårt! :)


Utslagen hjälte!

Så här trött blir man efter ett litet spykalas på morgonen! :)


En månad!

Våran underbara Groda blir en månad på lördag! Kan inte fatta att de redan gått en månad sen hon kom! Men vi har kommit in i vardagen rätt bra. Vi tar en promenad varje dag, leker i hennes gym, sjunger (stackars barn) å ammar mest hela tiden! I tisdags gjorde vi inget annat än å ammade hela förmiddagen från 9 till 14, fick en liten paus å slänga i mig mat! Sen kom Robin å min mor hit då somnade hon i vagnen!

I morgon har jag båda mina älsklingar hemma, skönt eftersom Robin har fotboll hela söndagen så får vi ändå två dagar tillsammans! Så vi hoppas på bra väder så vi kan ta en promenad å gå på staden innan vi ska till BVC.

Nu sover Tove i soffan så ska passa på å mysa med min stora älskling!


<3


2 veckor!<3

För två veckor sedan vid den här tiden låg vi på bb å var väldigt trötta men också världens gladaste! Våran groda var då 9 timmar gammal å redan världens sötaste!:) Förlossningen gick över förväntan väldigt bra! Åkte in till förlossningen på fredags kvällen vid 18 ungefär (tiderna är bara ungefär, för hela kvällen/natten känns som bara några minuter när vi var där) Fick då ligga med CTG kurva å hon undersökte mig å jag var då öppen 3cm.. Men tydligen så hade vi de bättre hemma så vi blev hemskickade igen med 2 Citodon! Så jag tog mig ner til bilen igen å vi åkte i snigelfart på alla jävla guppel med värkan, fan de va inte kul! Å alla bilar bakom oss va inte glada!:) Vi åkte till Billy boys å köpte en pizza eftersom vi inte hade ätit nått! Men de skulle vi inte ha gjort, fy fan vad äckligen det luktade så vi åkte med alla fönster nere hela vägen hem! Väl hemma kunde jag inte äta nått men Älsklingen fick i sig iaf! Efter 1½ timme orkade jag inte mer så vi åkte in igen å blev då inlagda! Jag var då öppen 4cm. Efter att vi kanske legat inne i nån timme så började jag med lust gasen. den hjälpte ju bra i början men vid klockan 12 gav jag upp å ville ha rygg bedövning! Å fråga mig inte om de gjorde ont eller va äkligt med en stor spruta i ryggen för jag har ingen aning! Hade så jävla ont av värkarna så jag kände inte sprutan! Va tvungen å koncentrara mig på å slappna av å sitta upp! När den väl började ta va de grymt skönt! hade inte ont alls å kunde vila ett tag! vi skulle ligga å vila 1 timme men efter 40min kom barnmorskan in för att Toves hjärtljud hade gått ner men de gick upp igen så hon gick men bara nån minut senare kom hon in igen å hjärtljuden va låga så hon skruvade in nån grej i Toves huvud som visade hjärtljuden å hon mådde bra! Efter de skulle jag upp å röra på mig för att de skulle gå fort å öppna mig, jag var då öppen 6cm. De va jätte läskigt å ställa sig upp när benen bara vek sig så fick stå med ett stå bord hela tiden för att inte ramla! Men de tog bara typ 1 timme innan krystvärkarna började å jag var öppen helt! Men då började det onda komma tillbaka å efter att ha krystat i fem minuter frågade jag om de snart var klart å jag ville gå hem! Men fick till svar att de va ett tag kvar!:) Efter 1 timme var Tove äntligen ute! Sjukt söt från första stund! Å Robin fick klippa navelsträngen!
 
 
Men Oj vad fort tiden går! Våran groda blir redan 2 veckor idag! Har mest varit hemma de här två veckorna men vad fort dagarna går! Dagarna består mest av att amma men börjar komma in i de mer å mer nu.. det går oftast 3 timmar emellan iaf! I början gjorde hon inge annat än å åt!:)
Men det har varit väldigt spännande två veckor! Varför skriker hon? Är hon hungrig igen? Nej de va hon tydligen inte för hon kräktes upp allt efteråt men blev iaf nöjd. Varför skrek hon då? Vill hon bara mysa? Har hon ont i magen? Är hon bara trött? Har lärt känna henne väldigt bra ändå å förstår de flesta skriken å vad hon vill men ibland blir man förvirrad!:P
 
Men jag kan inte förstå de som är ensamstående med en liten nyfödd! Jag har grymt bra stöd av han jag bor ihop med å hade de på förlossningen också! kan inte ha en bättre sambo än vad han är!
 
nu ska jag mysa med min underbara lilla familj!<3

RSS 2.0