Fredag!

Fan vad fort den här veckan har gått.. Har haft det bra på Smedhälsan den här veckan.. Kul å se hur dom jobbar å jag kommer självklart söka jobb där om de blir nån ledig tjänst! Absolut nått jag skulle kunna jobba med! Å fick vara med en sjukgymnast igår.. Man kanske skulle ta å plugga vidare 3år när jag är klar!:P


Snart ska jag ta å käka lite lunch å plugga lite så jag får lite påsklov nästa vecka!:) Sen vid 4 ska jag träffa Johan på en AW på å-bryggan! Å senare ikväll får vi lite besök så de lär blir en bra eftermiddag/kväll!


Ajajaj

Har fan ingen rygg eller kanske revben kvar! Har gått helt ok med ryggen på praktiken idag men när jag gick hem å så tog jag en lugn promenad till Tp å då va de kört! Skit ont!! nu kan jag inte röra mig utan att jag kvider å vissa rörelser så är det nått som rör sig.. ska de va så?:S

Men har iaf haft en bra dag på praktiken.. dock hände det lite för lite skoj men det kommer hända mer de andra dagarna den här veckan! Ska tydligen hålla i ett cirkelpass i morron! Hur fan ska jag kunna visa alla övningar utan en rygg!:S Menmen de får väl gå.. får knapra i mig ett par ipren innan!

Livets realitet!

Fick den här av våran lärare igår..


En histora berättar om två vänner som gick i en öken. Vid ett tillfälle under turen började de att bråka och den ena gav den andra en snyting. Ha kände sig sårad, men utan att säga något skran han i sanden.

"IDAG GAV MIN BÄSTA VÄN MIG EN SNYTING"

De fortsatte att vandra tills de hittade en oas där de bestämde sig för att ta ett bad. Den vän som hade fått en snyting, höll på att drunkna, men blev räddad av den andra vännen. När han hade hämtat sig, graverade han på en sten:

"IDAG RÄDDADE MIN BÄSTA VÄN MITT LIV"

Vännen som hade gett sin bästa vän en snyting och räddat hans liv, frågade: När jag slog dig skrev du i sanden och nu graverar du i en sten. Varför?

Den andre mannen svarade: När någon gör oss illa, bör vi skriva det i sanden, där förlåtelsens vindar kan sudda bort det. Men när någon gör något gott för oss, bör vi gravera det i en sten, så ingen kan sudda ut det.

LÄR DIG ATT SKRIVA DINA "SÅR" I SANDEN OCH GRAVERA DIN "LYCKA" I STEN.

Det tar en minut att möta en speciell människa. En timme att värdesätta personen. En dag att älska personen, men ett helt liv att glömma den.

Humöret på botten just nu...:(

Kom hem rätt tidigt idag.. Hade bufftid på em så fick plugga vart man ville å har ju ändå 2 timmar tåg å ta mig hem så kan ju plugga då.. men va inte det lättaste idag! Är skit trött så jätte mycke plugg på tåget blev de inte! så satte mig direkt jag kom hem vid 4 å fortsatte.. Har skrivit endel men känner inte att jag kommer så långt.. De går segt nu! Å om 1 timme ska jag befinna mig i bowlinghallen för å bowla med laget å ha möte.. Känner inte alls för de! just nu vill jag bara dra nått gammalt över mig å ligga där i några dagar! Har inte alls varit på humör de senaste dagarna, vet ej varför.. Men bara att kämpa vidare! Tur att jag har min underbara sambo som kommer hem å lättar upp stämmningen lite innan han stack iväg på träning! Han betyder så mycket!

plugg å städning..

Jaha då har den här dagen också gått.. Har inte varit dom två roligaste dagarna... dom har bestått av plugg å städning! Men har inte haft så mycke val.. vardagar har jag inte så mycke tid till å plugga å nu har vi två riktigt stora jobb å göra.. Hoppas på å hinna klart med det mesta tills påsk lovet så jag kan ha lite ledigt!

Dags att fortsätta plugga igen..

Buffdag!

Skönt med en heldag hemma med plugg!! Har ju superfint väder så kommer bli en morgon promenad idag innan frukost för att sätta igång ämnenomsättningen å förbränna mer fett istället för kolhydrater.. Så tar med mig musiken å papperna till gympa passet å ger mig ut å pluggar gåendes!:) Måste ta all tid som finns så jag hinner med allt idag!

Sen blir de hem å käka nån god frukost innan jag sätter igång med kost registreringen å studiecirkeln.. ska försöka hinna med å göra ihop en helkroppsmassage utifrån vad jag tycker är skönast å ska testa de på de 10 första!:)
Har nu en massagebänk står uppställd i v-rummet.. så ska börja med folk på jobbet tror ja å sen fortsätta.. Så hojta till om ni vill bli masserade, jag är ju billigare än andra massörer iaf!:)

Burr

Hade sovmorron i morse så gick inte upp fönns vid 6.. börjar alltid dagen med en skön dusch.. dock så kan jag inte säga att det var skönt i morse.. Satte på duschen direkt jag gick upp för då hinner de blir varmt innan jag hoppar i, som tur var kände jag på vattnet innan jag hoppade i å de va iskallt! Satte på högsta värmen men efter ett par minuter va de fortfarande lika kallt.. Testade då med handfatet å sätta på varmvatten men inte fan fick jag nå varmt där heller! kollade mig i spegelt å jag kunde fan inte åka till skolan med de håret så va bara att sätta under huvet under iskallt vatten å tvätta! usch vad sur jag va! Inte det bästa sättet att vakna på!!

menmen jag kom till skolan i tid å började med att köra vårat gympapass.. skönt med träning på morgonen! Sen gick vi igenom portionsguiden tror jag den heter.. skit bra att ha när man gör kostregistreringar! så nu ska jag försöka hinna med att göra kost reg på mig själv en vecka å se ifall jag äter så mycket som jag ska!:)

Nu ska jag ta å packa inför snowboard åkning i morron!:)

Grekland!

Då va resan bokad! Så jävla skönt!! Den 26/5 sticker vi till Skiathos en vecka! Fan vad jag längtar, kommer bli en väldigt välbehövlig semester känner jag! Precis när det två första terminerna är avslutade och innan sommarjobbet börjar! Hittade ett skit fint hotell med havsutsikt.. dock så kostade det ganska mycket så fick bli ett lite enklare när man är fattig student men det duger bara man får komma bort å sola å bada å bara ha det skönt! Vi kommer att bo med pool å 200m från havet å 700m från centrum så de blir perfekt!Seg!

Jag fick med mig min man ut på isen igår.. de va riktigt skönt! Tog med varsin öl å åkte ut till ett berg där det var helt vindstilla å sol! Va sjukt skönt! Sen åkte vi in å spelade lite spel hos mamma å pappa innan dom bjöd oss på god mat! På kvällen skjutsade mamma in oss till stan lagaom till Niklas kom hit.. Blev lite tv spel innan vi traskade ner till stan! Blev en väldigt bra dag utan några planer alls från början!:)

Idag drog jag upp pojkarna vid lunch så vi gick till Rothoffsparken å grillade korv.. riktigt gott synd bara att det va ganska kallt idag fast man satt i solen... Sen vid 4 kanske åkte Niklas hem å jag å älsklingen somnade på soffan.. Har typ nyss vaknat å ska försöka få liv i han bredvid mig!:)

Plugg i solen!

Fan vad skönt det är med sol.. har tillbringat förmiddagen ute på landet med HPB pärmen.. satt på tomten å pluggade å de va svin skönt i solen! Nu vill jag ha sommar!:) Men snart kommer min man hem då ska jag övertala honom att vi ska åka lite skridskor på mälaren! Va sjukt länge sen man åkte skridskor.. super mysigt å göra!:)

RSS 2.0