Måndag!

Tre veckor hann jag jobba innan jag blev sjuk! Har haft ont i halsen i en vecka sen i lördags kväll när jag satt ute med grannarna försvann rösten mer å mer! Robin va nere på stan å kikade fotboll så när han kom hem på natten hade jag ingen röst kvar! 
Å inatt mådde jag sämre å sov inte många timmar. Så bär jag vaknade för 711 gången vid sex skickade jag sms till jobbet att jag va sjuk idag! Tror min röst tackar mig för de!:) blir hemma i morgon också å hoppas jag kan jobba på onsdag! Har inte råd å va hemma egentligen! 

I helgen hade Tove badpremiär hos Farmor! Väldigt uppskattat! Nu vill vi ha varmt igen så hon kan inviga poolen här hemma också!

Min älskade badtjej! <3Jobb

Finns inte mycke tid över till å skriva här! Men mina dagar består av jobb, lek med Tove å sen sova! 
Ska bli riktigt skönt å kul å va mamma ledig med Tove på fredag! Känner att jag behöver de!:) 

I lördags morse va jag på jobbet halv sju å åkte med fem andra jobbarkompisar till Ullared! Hade en riktigt trevlig helg men va rätt slut i söndags kväll å då va de bara å ladda om för jobb!:( 

Men i helgen ska jag umgås med Tove hela helgen!:) saknar å vara med henne 24/7! 
Men bara fyra jobbveckor kvar till min långa semester!:) 

Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills Robin kommer hem från Flen!:)

Lördag kl 06:24

Å jag står vid jobbet! Snart sticker vi till Ullared!:)

Zzzz

Idag ringde klockan 05:00! Var väldigt länge sen jag längtade så här tills klockan är två å jag får ta helg å va med Tove hela helgen! <3

Ångest...

Då va min mammaledighet slut. Å dags för jobb i morgon! Hoppas denna vecka går fort! 

Igår va Tove med mormor på Mora träsk å jag å Robin grävde upp de sista på framsidan så dom kan börja lägga nytt där i morgon! Sen fick Tove följa med ut till landet å sova å vi gick ut å käkade med grannarna! Riktigt trevligt va de. Avslutade kvällen hemma hos dom. 

Idag har vi bara varit hemma å tagit de lugnt. Fick hem våran skrutta vid halv tolv. 
Klockan fem hade vi seriepremiär! Inte riktigt min bästa match men ett mål fick jag till å några assister. Vinst med 7-1. Så skönt å börja serien med många mål!:)

Nu ska jag njuta den sista tiden hemma innan vi ska sova! 
God natt!

RSS 2.0