Nyår!

Gott nytt år på er alla!! Tänkte försöka sammanfatta detta år.. får väl se hur de går! Firade in det nya året hos Viktor å Veronica.. Gick en väldigt långt promenad i snön då jag trodde jag tappat min mobil! Det var början på mitt 2011!:)

Oj det har hänt en hel del det här året å en väldigt mycke bra!! Är riktigt nöjd med året som varit å jag har börjat tänkta en hel del på massa saker jag inte tänkt så mycke på förut.. Lite på vad man gör å varför man gör saker, varför man beter sig på ett sätt i en situation å på ett annat sätt i en annan situation! lite svårt att förklara men har börjat tänkte på de sen jag började skolan!

Vi åkte till Sälen med mor å far å Älsklingen åkte skidor för typ första gången! Väldigt mysig resa som vi gör om i januari igen! Min man å jag åkte till Spanien å bara hade det bra en vecka! Dock inte det bästa vädret men vi hade de bra ändå!:) Jag å Älsklingen köpte oss en bil, andra stora steget i vårat förhållande!:) Vi har också bott ihop i ett år! Vi åkte på en väldigt mysig å välbehövlig semester ner till västkusten! Jag började i skolan.. en väldigt rolig grej å kul att man äntligen tog steget å göra de! Har världens bästa man som stöttar mig dagligen när jag trular med allt plugg som jag alltid säger att jag inte kommer klara men klarade Anatomiprovet!!:D Vi åkte upp till Kloten med skolan, de va en väldig prövning för psyket,, vandrade en hel dag med packning å va sjuk men jag klarade de.. sov under ett vindskydd på en ö!

Jag kan egentligen bara sammanfatta det här året som ett väldigt bra år! Hoppas på ett minst lika bra år 2012!

Å jag är så riktigt jävla glad att jag har träffat den bästa mannen!! Han är helt underbar! Ser framemot flera lika bra år tillsammans som de vi har haft! Å ett datum som jag alltid kommer att minnas är 2011-02-13, dagen då vi förlovade oss å de betyder ju att man ska gifta sig nått år!:D Älskar dig över allt annat!<3


Nu är det dags att göra klart lägenheten innan folket kommer hit å vi börjar fira in det nya året!! Hoppas ni haft ett lika bra år som jag å att nästa år blir minst lika bra!

Fredag!!

Wohoo jag har slutat!! Oj kom hem tidigare idag.. inte helt fel!:D Nu sitter jag i soffan med en öl å har hittat min lägenhet jag vill ha! Någon som vill köpa den till mig? http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-soder-eskilstuna-kommun-billjergatan-13-3205319 Kika på den!:) Snart dags att bege oss till Odlarn! Någon som vill vara taxi ikväll? Ring mig då!:)

God morron!

Snart dags att gå till jobbet igen.. Usch vad jag inte har nån lust! Dagarna den här veckan har gått så segt! De har varit ganska mycke personal å inga barn så finns inte mycke å göra.. å ska jobba ända till 17:45 ikväll!:( Men efter de drar vi till Odlarn å dricka nån öl å kika på fotboll med Sebbe å Angelica å några fler! Blir dock rätt lugnt eftersom det är ju nyår i morron! Igår eftermiddag kom Viktor, veronica å Gabriel över ett tag med lite käk å julklappar.. De va trevligt! Satt å kikade lite på utlandsresor, blir ju skit sugen! Får se ifall vi kan enas om nå varmt å skönt sälle å åka till å om Veronica kan ta lite ledigt från skolan då sticker vi i slutet av maj när jag är klar i skolan!

Jobb

Sjukt seg dag på jobbet idag.. va nästan mer barn än vuxna!! Men bara 7 dagar kvar!:) Nu ska jag dra med min man på en promenad till Tuna park å kika på jul rean!

Lyckad kväll!

Mår som man förtjänar idag.. Men det va en riktigt rolig kväll igår! Mycket folk!! Tess som låg med huvet i toaletten innan hennes man kom å hämtade henne, Sebbe som spyr på toan, Angelica som går ut å är skit arg men vet nog inte riktigt varför, Emma som är väldigt kramsjuk, en hel del tequila shottar, toapapper som Holm å Niklas kastar runt ja de va en del av kvällen! När folket hade gått hem gick jag, niklas, holm å min man ner till staden för å äta den goda fylle pommesen, på vägen ner ser vi en man bråka med sin fru som ligger ner på marken så vi springer fram å killen blir livrädd men hon ville inte ha nån hjälp, men vi fick iaf han å sluta! Hehe kom på idag att det tog lite tid att gå ner till stan å äta å sen gå hem igen.. vi var inte hemma fönns vid halv 4! Idag har vi bara tagit de lugnt.. träffade Sebbe å Angelica på American pizza.. Niklas å Holm åkte ganska nyss hem.. nu är det bara å försöka hålla sig vaken tills klockan blir så mycket att det är ok att gå å sova!:) I morron är det dags å jobba å busa med ungarna igen!

julafton!!

God jul alla!! Sitter i soffan nu å väntar på att min underbara ska vakna så vi hinner mysa lite innan vi ska fara iväg! Hoppas ni får en superbra dag!!

Snart jul..

Sådär då var alla julklappar klara å en del inslagna.. känns skönt! Ikväll ska vi till Svärmor å fira lite jul å spela bingo lotto! Mysigt!:) Julafton börjar vi småfira lite här hemma innan de kommer å hämtar oss å vi åker ut till mormor å morfar å firar.. På kvällen åker vi över till Robins far å fortsätter firandet där! Får se ifall vi tar oss hem eller om vi sover kvar där! Inge bestämt än, skönast är ju å sova hemma men får se hur de går med bussar å så! juldagen blire partyparty här hemma. ska bli riktigt kul! Lär bli en hel del folk som kommer så de ska bli riktigt roligt! Hehe ska bli kul å se hur de ska få plats å sova bara! Men de löser ju sig alltid! Brukar inte bry sig så jätte mycket när man är onykter vart man sover!:P

Godmorron!

Har haft en lugn å skönt morgon.. tänkte igår kväll att jag skulle ut å springa innan frukost i morse men så blev de inte.. har legat kvar i sängen tills nu.. eller gick upp å kokade ett ägg sen kröp jag tillbaka igen!:) Så skönt, va länge sen man hade tid med de! Men nu har jag fortfarande fundering på att ta mig ut å springa! det svåraste är ju bara att ta sig ut! Skulle verkligen behöva de! även fast jag hade en puls på 160-170 igår på innebandyn så behöver jag massa intervall träning plus långdistans löpning! Bara att ta sig i kragen! Ikväll blir de iaf en liten tripp till staden å hitta de sista julklapparna till Robins släkt.. Å så blir de nog nån öl å lika käk innan vi traskar hemåt igen! Måste ju unna sig lite när vi varit duktiga å köpt alla klappar!:P Nää nu ska jag fan ta mig ut å springa!:)

JULLOV!!!

Så jävla skönt.. Har haft nedräkning tills den här dagen skulle komma!! Å så jävla mycket bättre va de i måndags när jag fick reda på Anatomi provet.. jag hade bara 3 fel!!:D De va den bästa julklappen jag kunde få! De bevisar ju att jag inte är helt dum i huvet!:P Har hunnit rätt mycket idag å klockan är bara ett.. Tog en skön sovmorgon i morse, jag vaknade av mig själv vid halv 10 vid 10 ringer telefonen å de va från jobbet!:) De va ingen som kunde fixa en grej på schema så jag tog en promenad dit å hjälpte dom å träffade alla härliga barn å personal.. efter de gick jag hem å kokade ett ägg å åt till frukost sen begav jag mig ut för å handla lite julklappar.. Nu har jag bara en kvar å de är nog den svåraste.. Å de är att hitta nått till min underbara jag bor ihop med! Har hittat en grej men har en kvar.. får ta de i morron, kanske tar en skön promenad antingen till Tuna park eller ner till stan.. får se! Sen i morron kväll kommer Viktor, Veronica å Gabriel övar så de ska få lite paket å käka god mat å bara snacka skit! Nu ska jag ladda med lite käk så jag orkar med 2 timmar innebandy ikväll!

Wohoo fredag!

Så jävla skönt med fredag å en helg på riktigt länge som inte har med skolan att göra!! Kom hem tidigt idag (jag tycker 4 är riktigt tidigt) så då blev de en öl å tacos.. försökte också få igång våran skrivare Älsklingen fick i julklapp från jobbet.. men orkade inte riktigt läsa allt i beskrivningen å massa ord jag inte förstod mig på så blir att ta hit någon som är bra på dator som hjälper oss!!:) har också hunnit göra mig i ordning å snart kommer Sebbe med fru hit.. ska bli riktigt trevligt! Hoppas på lite sång å musik som de brukar bli när Sebbe är här!:) I morron ska jag äntligen klippa mig sen ska vi julpynta! Ha en dag med massa mys å kanske kika på F-rocken!:) På söndag gör jag å min mor ett nytt försök å tar oss till Sthlm å se Romeo å Julia på göra lejon! När vi va där sist blev de inställt! Men i morron ska vi fan se de! Å nästa veckan har vi bara 2½ dagar vecka! ska bli sååå skönt å vara helt ledig Torsdag å fredag!! Nedräkning som fan!! Hoppas på massa träning i handla de sista julklapparna!!

Död!

Sitter på tåget som vanligt! Har ett dött huvud med mig hem. Började halv 9 i morse med provet å hillit på hela dagen! Men bara hem å äta å packa väska innan jag får vila huvet för en ny skoldag i morron! Usch fan vad jag längtar till lovet fast jag ska jobba så får jag kanske lite fritid efter jobbet om vi inte får för mycke läxa.. Än så långe vet jag att vi ska läsa nån bok, fixa ett vattengympa pass å göra klart allt som har med vanliga gympa passet å göra. Så blir inte mycke lov men slipper iaf fyra timmar på tåg every day!

De går fort...

Tiden går väldigt fort nu för tiden! Dock så går väl den mesta tiden åt att sitta på alla jävla tåg eller vänta på tågen.. Men kan ju börja berätta lite från i torsdag.. Slapp iaf åka till Jakan då. vi hade Buffert dag så träffade A-K i Södertälje för en heldags plugg på biblioteket.. Väldigt bra med en sånn dag då vi gick igenom det mesta vi ska kunna till provet! Sen på kvällen gick jag på Breaking down.. riktigt bra, känns inte som att filmen är typ 2 timmar.. I fredags vad jag ledig så började förmiddan med massa plugg.. vid 12 hämtade jag upp Johan å Rickard å vi sprang Cooper tester i munktell, riktigt jobbigt var de men skönt när de va klart! Avslutade med att hoppa lite längt å höjd.. Haha jag var lika dålig som när man gjorde de i skolan! Efter det hämtade jag min man på jobbet å vi stack till systemet å handlade upp alla presentkort han fått när han fyllde! Blev många roligt flaskor att testa på kvällen! Men som vanligt har ju jag denna skola å på en lördag!:( Så ställde klockan i lördags morse för å ta mig till Älvsjö.. Inte det roligaste jag gjort i mitt liv.. Vi hade vattenledarutb.. Fast de blev ju träning i typ 4 timmar så de va ju positivt! men kom inte hem fönns vid 8 i lördags kväll, helt slut å super hungrig! idag har varit en lugn dag.. vaknade vid 9 när Robins klocka ringde å han stack vid halv 10 så då va de bara å sätta igång med pluggandet igen.. Tog också ett väldigt skönt bad! Sen begav vi oss till Tp å kikade lite.. hittade dock inget! På eftermiddan blev det mat hos Svärfar! Å nu blire mys i soffan med pepparkakor å ost!:) I morron blire Bosön igen å kika på Aik:s herrar i Hockey å vi ska göra alla tester själv! så dags för Cooper testet igen! får se vad mina ben tycker om de.. Vaderna mår inte så bra idag!:(

Varsegoda å lära er lite från min roliga bok!:)

Hemicellulosa är en mycket heterogen grupp av polysackarider med varierande molekylstorlek, monomersammansättning och förgreningsgrad. Komponenterna benämns ofta efter den dominerande monosackariden, t.ex petosaner eller arabinoxylaner i spannmål som huvudsakligen består av pentoserna xylos och arabinos, galaktaner i potatis som har galaktos som dominerande komponent, galaktomananer i ärtväxter av mannos och galaktos som sidogrupper.. Är det okej om man river ut å slänger denna sida i våran Näringslära bok? Det är ju rena grekiskan.. Tyckte dom inte jag var tillräckligt förvirrad innan!:P Nää får ta tag på de på nytt i morron igen! nu tar jag kvällen å njuter av att kunna vara uppe lite senare ikväll å mysa extra mycket med min älskade man å va ledig i morron!:D just de, va ju på bio ikväll.. såg Breaking dowm part 1.. skit bra film! Fan vad bra Twilight är!! Nu är det bara å vänta ett år tills nästa kommer!:(

Dagen..

Hemma igen.. blev en tidig hemgång från skolan idag.. åkte därifrån redan vid 12! Inte kul å missa första lektionen när vi precis börjat med ny kurs (konditionstest på cykel) Men min egen hälsa måste ju gå fört.. Fick tid hos doktorn halv 4 å doktorn ligger ju inte precis bredvid skolan! Tar minst 2 timmar att ta sig så hade inget val! Men fick de iaf bekräftat så nu ska jag åka till apoteket å hämta ut medicin!:( Fick reda på igår att vi ska till Bosön igen på måndag å då kika på herrarna i AIK när dom gör cykel tester! Å sen får vi själva testa å göra fys-test!:D Hoppas på att jag kan få en kravprofil på mig å se hur jag ligger till jämfört med damlandslaget i fotboll, skulle va lite kul å se hur långt efter man ligger! haha kanske har chans att ta en plats där!:P Ska kika lite på hemnet innan jag sticker ifall "vårat" nya hem har kommit ut!:)

På g hem!

Fan vad jag längtar till jul lovet nu, dock så skulle jag vilja va ledig men jag slipper iaf alla timmar på tågen å alla de här sena kvällarna! Men jag har tur som hittat min man som redan kokat mitt ägg å tinat bären jag ska ha till frukost i morron. Blir hem å packa om väskan sen krypa ner under täcket! Igår kröp jag ner halv 8,de va så skönt å inga problem alls å somna. Jobbigare va de å hålla ögonen öppna tills de!:-) men helgen va bra. Åkte redan vid sju till sthlm i lördags morse gör gps analys med damlandslaget. Efter de hem å byta om å sen ut å fira far. Hem å packa väska å sova. Cup på söndan å en snabbis på julmarknaden. Sen hem å käka å sova!:-)

Trötter!

Idag är en väldigt seg dag.. Vaknade precis som igår med huvudvärk å inte alls utvilad! De va länge sen jag hade svårt å sova flera dagar i streck! Jag skulle behöva sova ut utan väckarklocka nåndag men får vänta ända till nästa fredag!:’( Fast i morron är det frivilligt men inte fan säger jag nej till gps analys med bandylandslaget!:-) Å på söndag är de dags för ics cupen i Tuna hallen!:-)

RSS 2.0