Vecka 21

Tänkte att de va dags å lägga upp en bild på mig som tjockis! börjar mer å mer å acceptera att jag är tjockis!:)


Fystester!

Inte det lättaste och hitta fystester och komma på hur de ska göras för att få så få felkällor som möjligt! Som en vanlig armhävning kan man göra på så många olika sätt och svårt att göra en så den blir precis lika dan båda test tillfällena! Men det ska väl inte vara enkelt å vara PT! Tur jag har mina kunder redan som är mina försökskaniner!:P
 
Bara en parantes mellan pluggandet! Dags å fortsätta lägga upp träningspass!:)
 

Söndag!

 
Vad fort helgen också går.. Men vi har hunnit med en hel del! I fredags tog vi de bara lugnt hemma.. Lagade lite mat å myste framför tv:n.. Igår när vi hade vaknat å käkat frukost började vi plocka ner tv:n för å åka tillbaka med den till Elgiganten, de gick hur bra som hellst! Direkt efter de tog vi en tur till Västerås, handlade lite på Ikea innan vi åkte  till Media markt å köpte en 50tums tv istället! När vi kom hem plockade vi upp den å möblerade om i vardagsrummet! De blev super bra! på kvällen höll vi på  lite hemma å grillade å bara hade en lugn kväll.. Väldigt skönt helg har de varit!
 
Nu väntar jag på att älsklingen ska vakna så jag hinner träffa han nått innan han ska på match å jag ska plugga!
 
Imorgon ska jag träffa min första Pt kund.. så idag blir de att planera första passet som ska innehålla fystester!!:)

Äntligen helg igen!

Äntligen fredag igen! så skönt!! Va länge sen jag tyckte de va så skönt med helger! Ska ha en heldag med Älsklingen i morgon också utan att han har nå fotboll eller jag nån skola! Min skola får vänta tills på söndag!:) Får se ifall vi kanske lämnar tillbaka tv:n vi köpte å sen köper en annna i morgon! Blev lite sugna på de å enligt Elgiganten så har man rätt att ta upp varan å använda den å sen lämna tillbaka den.. Så så kanske de blir! Det är väl de vi har planerat för i morgon å blir de v-ås åker vi nog till Ikea då med å köper en hallmöbel vi hittade där i onsdags som skulle passa precis i våran hall!
 
På söndag kommer familjen Orm hit på besök.. Tror de va tänkt söndags kekab då! mums!:)
 
Nu ska jag umgås med mitt <3, han borde komma hem snart!

Tisdag!

Å jag ligger hemma i soffan med en filt å tar det lugnt idag! Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Kom hem från skolan vid fem å värmde lite mat direkt å käkade.. men när jag hade varit hemma högst en timme började jag må dåligt! Gick runt lite i huset å så började jag må i illa.. så gick in å ställde mig på toa ifall jag skulle spy men istället såg jag massa stjärnor och blev skakis i benen så ringde Robin.. Efter de försökte jag ta mig ut till soffan för att sätta mig.. Blev jätte yr å det svartnade mer å mer för ögonen så ramlade nästan över bordet innan jag lyckades sätta mig ner.. Efter de kom Robin hem å synen kom tillbaka efter ett tag.. så när han kommer sitter jag i soffan kallsvettig å vettskrämd! Han får mig då att ringa 1177 å blir tillsagd att lägga mig i soffan med benen högt för att få mer blod till huvet å älsklingen hämtar ett glas vatten å mitt täcke.. När jag legat en stund blir jag bättre och bättre.. Blev också tillsagd att ringa barnmorskan idag så dom ringer upp mig om två timmar.. Hoppas få komma å ta lite prover så allt ser bra ut! Kände iaf sparkar igår så jag vet att undret i magen lever!:)
 
Är så jäkla glad att jag har en sånn underbar sambo som körde i ilfart hem å sen stannade hemma med mig igår istället för att åka på möte.. Undra om jag sagt det förut, men han är den bästa!:)

PT

Har setat här sen jag kom hem och pluggat.. Det är kul men känner att det är väldigt svårt då man måste ha massa fakta och inte bara ta på tidigare erfarenheter... Håller på å sätter ihop träningspass som jag ska ha med en kund i fem veckor å fokus ska vara på kondition! Min hjärna bråkar lite om jag ska ha med ganska mycket styrka också eller bara lite! Olika böcker säger olika saker!
Men jag får bråka ett tag till!
 
Nu kommer snart älsklingen hem då ska vi åka å handla sen laga tacos innan det kommer en Nisse å snackar om gravid å barn försäkring!

God morgon!

Jaha kan tydligen inte sova längre än sju tydligen.. Nu när jag äntligen får sova kan jag inte.. vaknar varje morgon och är kissnödig sen går de inte å somna om! men det är väl bara att man vänjer sig! Om fem månader lär jag väl inte få sova nått! Fast de ser jag fram emot endå!:) Tror att jag änligen börjar känna att det finns nått i magen! har kännt att det är nånting så det borde ju vara skrutten i magen som rör sig! Fick ju se på ultraljudet att den rörde sig mycket!:)
 
Idag står de Uppsala på schemant.. ska åka dit i köpa en spjälsäng! Börjar få ordning i resten av huset så nu är det lillens rum som ska fixas!

Fredag

Äntligen fredag.. haft en tuff vecka så denna helg är efterlängtad!! Dock så är helgen proppfull med saker, men kanske hinner vila lite å kanske få lite ordning i huset!
 
Imorse va vi på Ultraljud.. skit häftigt va de! Fick sen den lilla ligga där inne å röra på sig.. Fick en jätte bra bild där den suger på tummen eller som Robin sa att den kliar sig i skägget!:P Känns väldigt skönt att allt såg bra ut å de va bara en!!:)

RSS 2.0